Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח

אני רוצה להחליף את הרדיו טייפ המקורי בפיאסטה 95 לרדיו דיסק פשוט.

שאלתי באיזה חנות והבן אדם כבר התחיל לדבר איתי על עבודה של איזה 200 שקל לא כולל המכשיר בכלל ,וניראה לי שהוא די מערבב אותי.

בתור בן אדם בלי מושג , זה באמת צריך להגיע לסכומים כאלה בשביל התקנה ?

פורסם

לא נראה לי שהוא מסובב אותך. (ציניות, כן)

הוא מסובב אותך, ובגדול!

אם הוא ממש יקרן - ההתקנה תעלה 80-100 ש"ח בלחץ מטורף, והוא ממש מני**, רמאי ועשקן.

אלמנט.

פורסם

האם מישהו מכם התקין מכשיר רדיו בפיאסטה כזאת ויכול לומר שזאת התקנה של רדיו רגיל? האם צריך לפרק חלקי פלסטיקה על מנת להגיע לרדיו? האם המתקין מוסיף קונקטור על מנת שלא לחתוך את הצמה המקורית? אז לפני שאתם כותבים כמה שהמתקין גנב,שודד,מסובב וכו" תבדקו את עצמכם על מנת שהבחור יקבל תמונה ברורה של הדברים. לפותח השירשור אם יש לך ספק בקשר למחיר ההתקנה תברר אצל מתקין נוסף בדוק מה כוללת ההתקנה כגון:מחברים אורגינליים מתאמי אנטנה וכו".

פורסם

תודה על התגובות אבל alpine קלע בול.

בעקרון רציתי לדעת עם יש צורך להתחיל לחתוך פלסטיקים ולהוסיף מתאמים וקונקטורים וכו... (שגם יעלה בהתאם)

או בהתקנה פשוטה יחסית.

פשוט הרדיו המקורי הוא ענתיקה.

• תוכן חדש...