Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון של Camaro שצילמתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יום שלישי הייתי באוטומוטור היה נחמד לא יותר

הספקתי לצלם את האוטו הכי קטלני שיש שהתניעו אותו

אוייי איזה רעש האוטו הזה עושה אלוהיםם

אה ועוד משהו למעריצי המכונית

נציגי שברולט אמרו לנו שהאוטו הזה יבוא לארץ הוא יעלה בסביבות ה300 איף שקל

אבל לא בדיוק אותו דגם

יעני לא אותם גאנטים ומנוע ודברים כאלה

אבל תכלס העיקר שיהיה אותו צורה

פורסם

ברור שזה לא מה שיהיה בארץ זה דגם קונסצפט ולדעתי לא צריך להתלהב הדגם שיבוא לארץ יהיה מאוד בסיסי אם הם ימכרו אותו ב300 אלף אני גם בספק אם הוא יראה דומה.

S2000

פורסם

מבחינת צורה חיצונית הוא יהיה דומה מאוד לדגם התצוגה ( תמונת רעגול עדכנית מצורפת )

מבחינת העיצוב הפנימי, יש לא מעט רכיבים שנמצאים ברכבי תצוגה בשביל ה show ולא יגיעו לייצור.

המחיר אגב נשמע נמוך מידי.

car_photo_255108_7.jpg

פורסם
טוב אז ככה יום שלישי הייתי באוטומוטור היה נחמד לא יותר

הספקתי לצלם את האוטו הכי קטלני שיש שהתניעו אותו

הכי קטלני שיש? כמה הרוגים היו שם?

אם כל הכבוד (ויש כבוד) לדגם הקונספט המוצלח, ואם כל הכבוד למוצר המוגמר לכשיצא לשוק, אין ספק שהוא (כמו כל שאר הרכבים בתערוכה) החוויר ליד ה 8c.

פורסם

אני חושב שהוא יעלה הרבה יותר מ300,000 ש"ח.

נשמע לי מופרך שאוטו כזה יעלה כמו אימפרזה STI.

ולא שאני מזלזל באסתי, פשוט הם לא באותה רמה בכלל...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אם כל הכבוד (ויש כבוד) לדגם הקונספט המוצלח, ואם כל הכבוד למוצר המוגמר לכשיצא לשוק, אין ספק שהוא (כמו כל שאר הרכבים בתערוכה) החוויר ליד ה 8c.

עם כל הכבוד ל-8C, יש כאלה שהקמארו עושה להם את זה יותר (כמוני, למשל). אז אתה לא יכול להגיד שהוא החוויר ליד ה-8C. כי לטעמי, הקמארו רכב הרבה יותר מעניין מה-8C.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וגם אני כתימני עם אופי איטלקי אומר שה 8C יפהיפיה אך לא מרטיטה כלל, ציפיתי ליותר...

לעומת הקמארו הבאמת מדהימה (ספק אם ביצועיסטית) וה R8 המהממת האלפא התגמדה.

זאת דעתי האישית כמובן

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לכל אלו שחושבים שקאמרו היא מינימום איזו פרארי - אתם טועים ובגדול.

300K זה גם ככה מחיר גבוה וקצת מופרז לרכב הזה. בטח שבגרסאת הV6 שמתוכננת להגיע לארץ.

מדובר בסה"כ בעוד רכב אמריקאי ממוצע, כמו המוסטאנג, שנתנו לו קצת עיצוב חיצוני ומנוע מפוצץ.

המחיר שלו בשוק האמריקאי צפוי להיות דומה עד זהה למוסטאנג - ולפיכך, בייבוא אישי ובמידה והדולר ישאר כמו היום, צפוי לעלות בארץ באיזור ה200-230 אלף ש"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המוסטאג עולה בארץ מעל 300 אלף ש"ח כמובן שעם יבוא אישי לכן הקאמרו אני מאמין שתעלה 320-380

S2000

פורסם

מוסטנג V6 בת פחות משנה עולה היום בערך 185K בייבוא אישי.

קאמרו V6 דומה תעלה כנראה 10-20 אחוז יותר.

לשם השוואה - המליבו מתחילה בארה"ב בערך ב-20K דולר, המוסטנג גם היא 20K בגרסת V6 בסיסית!

אם דלק מוטורס היו רוצים, המוסטנג היתה יכולה להימכר כאן ב-170-180K ש"ח לדעתי, כחדשה.

הקאמרו תעלה קצת יותר, אך עדיין, לדעתי, UMI יכולים למכור גרסת בסיס ב-220-240K ש"ח ועדיין לעשות רווח מאד יפה.

התנהגות הכביש אמורה להיות טובה יותר מהמוסטנג, השלדה של הקאמרו היא פרי תכנון אוסטרלי ומבוססת על הולדן/ווקסהול מונרו שזכתה לשבחים רבים (כן, אפילו בטופגיר). בניגוד למוסטנג יש לה מתלים עצמאיים מאחורה.

UMI יכולים לתמחר אותה גבוה - ואז למכור קצת ולהרוויח הרבה על כל יחידה, או לתמחר באופן תחרותי (כמו המליבו למשל), ואז למכור הרבה יחידות ברווח קטן יותר. החלטה שלהם.

ולסיום, סרט מגניב של הקאמרו החדשה מקיפה את הרינג:

אורי

פורסם
המוסטאג עולה בארץ מעל 300 אלף ש"ח כמובן שעם יבוא אישי לכן הקאמרו אני מאמין שתעלה 320-380

אולי בגרסא ההכי הכי מפוארת שקיימת, עם המנוע הכי חזק, עם גג נפתח - ואחרי שהסוכנות ייבוא אישית גוזרת עליך קופון של כמה עשרות אלפי שקלים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הקאמרו לא כזה איאיאיאי

לדעתי הרעש התקשורתי והתעמולה שעשו סביב הקאמרו מוגזמת,

אני אישית חושב שב 300 k אפשר למצוא משהו יותר טוב.

אבל האוטו הזה יפה בצורה מטורפת, אני עוד אהבתי אותו ברובוטריקים

mark my word's

מרוב שהעלו ציפיות יתאכזבו בגדול

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

• תוכן חדש...