Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזטה 300 שנת 1957 יומן שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריה, לדעתי בהשקה אתה חייב להציג תמונות של איך הרכב היה לפני,

וחוץ מזה, אני הייתי מחזיק אלבום תמונות עם תהליך השיפוץ קבוע בתוך האוטו.

מדהים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להשקה תדפיס שתיים שלוש תמונות של הרכב לפני השיפוץ על פוסטרים ותציג ליד הרכב.

אחד השירשורים הכי ממכרים שראיתי , תודה ששיתפת אותנו בכל התהליך. יצא מדהים מקווים לראות אותה במציאות בקרוב.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אריה, בתור אחד שעקב מתחילת השיפוץ אני חייב לציין שהייתי קצת סקפטי בהתחלה, התוצאה מהממת, לא להאמין שזה אותו אוטו.

כל הכבוד

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

עבודה מדהימה!

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

יצא לי להיות ב"מעבדה" בה משוחזרת האיזטה. מעבר לאירוח המושלם עם בירה שחורה וקרה (טוב, צריך גם לנהוג), מדובר ביצירת אומנות אמיתית.

התמונות כמה שיהיו מוצלחות לא ממחישות את הירידה לפרטים וכמות האהבה וההשקעה ברכבון הזה.

אין ספק שהאיזטה תמשוך הרבה תשומת לב ברגע שתושק רישמית ותגיע לאירועים ומפגשים.

בקיצור, כשראיתי אותה על שולחן הניתוחים, אחרי ההתערבות הכירוגית, בשלב של תפירה וסגירה נשארתי אילם. נגמרו לי המילים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה אתם אומרים על זה ??

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

WOW

זה כל מה שאפשר להגיד.

בגלל האינטסנסיביות של השיפוץ והעידכון על גבי השרשור,זה נראה כאילו שיפצת חודש.

קבל ח"ח על עבודה נהדרת!

• תוכן חדש...