Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולםשלום רב לכולם!

בזמן האחרון יש לרכב תופעה בזמן ההנעה, הטורים עולים גבוה ולאט לאט הם יורדים. חשבתי שזה בגלל שהמנוע קר. חיממתי את המנוע וגם לאחר מכן שאני נותן גז הטורים עולים גבוה ורק לאחר כ- 10 שניות יורדים חזרה. וכך חוזר חלילה גם בזמן נסיעה.

היתה לי תופעה דומה לפני מספר חודשים אבל היא עברה לבד עד עכשיו. האם מישהו מכיר את התופעה הזו. אשמח לקבל עצות לגבי תופעה זו.

תודה.

פורסם

יותר הגיוני בעיות של מנוע צעדים או חיישן טמפ'.

תבצע חיפוש בפורום, נראה כי הנושא מוכר (מעיון בנושאים דומים בתחתית העמוד).

פורסם

תבדוק תכבל גז בבית מצערת אולי הוא תפוס או מתוח יותר מדי שים קצת ספרי חלודה תראה מה קורה........

** אנא כתוב עם סימני פיסוק מקובלים, לא בשפת רחוב, וללא ...נקודות מיותרות. תודה על המאמץ האדיר וההקרבה מצידך - ההנהלה***

פורסם

תודה רבה על התשובות המהירות. ברצוני לדעת האם לפרק את מסנן האויר ולנקות את המיצערת ובית המיצערת עם ספריי קרבורטורים, האם זה יעזור? והאם זה לא יעשה נזק?

פורסם

שוב שלום .לשאלה האחרונה שלי לא קיבלתי תשובה, אבל היום נסעתי עם הרכב ובגלל החמסין הפעלתי מזגן וכול התופעות נעלמו .לאחר שהפסקתי את פעולת המזגן הכול חזר עם בעיית הטורים .האם זה יכול לעזור אולי לפתור את הבעייה.

• תוכן חדש...