Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי למתקין שיחווט לי את המערכת מחדש לאחר ההתקנה ראיתי שהדיבורית לא עובדת כמו שצריך שומעים אותי אך אני לא שומע כלום, המתקין שאני חייב לומר דיי מקצועי לא הצליח לחבר אותה כמו שצריך, מישהו נתקל בבעיה ויודע לעזור לי לפתור אותה. ברכב מותקן שני מגברים ורדיו דיסק. אני מקווה שאני לא אצטרך מנחת.

תודה

פורסם
המתקין שאני חייב לומר דיי מקצועי לא הצליח לחבר אותה כמו שצריך

המשפט נשמע לי ממש לא בסדר, תנסה מתקין אחר.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי אני עדיין עם אותה בעיה מישהו יודע איך אני מחבר את הדיבורית ל pioneer deh 3050ub

או איפה ניתן למצוא תמיכה לparrot?

תודה

פורסם

איזה דגם הרכב שלך ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בדיבורית הזו, חיבור הרמקולים, עובר דרך מוח הדיבורית.

זה שהתקינו לך מגברים, או חיווט מחדש, נראה שחיברו את הרמקולים ישירות למגבר, על כן ,אין שמע של הדיבורית.

בכלל, יש לוודא מול היבואן (בית קוברה) האם מותר להעביר הספקים גבוהים של מגברים בעוצמה שמותקנים אצלך, דרך מעגל מעקף הרמקולים בתוך מוח הדיבורית.

חיבור מיוט , פשוט הוא, קיימות שתי שיטות נפוצות, הראשונה, חיבור חוט יציאה ממח הדיבורית לחוט הכניסה ברדיו, ובאין כזה, יש הנוהגים לחבר ממסר פקודה לחוט ה"פלוס אחרי סוויץ" של החיבור החשמלי לרדיו, כלומר בחיבור טורי.

ולא ברור לי כיצד הסתבכו עימו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם יש לך מגברים על כל הרמקולים אזי אין אופציה לשמע

דרך הדיבורית.יש להשתיל רמקול רגיל ולחבר.

המיוט הוא חוט צהוב(או לבן) עד כמה שאני זוכר שיוצא מהמוח.

רשום על החוטים מהם

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

לפני שהבחור הזה התקין, היו אותם מגברים עם הדיבורית ואותם רמקולים והכל פעל כמו שצריך שמעו טיפה חזק אבל סביר מאוד.כשבאתי אליו עלמנת לחווט את המערכת מחדש הוא לא הצליח לחבר אותה כמו שצריך, הסתכלתי על החיבורים וראיתי שלמיוט יש שתי יציאות. יציאה אחת של המיוט לא מחוברת והשנייה מחוברת לרדיו דיסק. מה שקורה זה שמתקשרים אליי אני לא שומע אותם המערכת לא מושתקת והם שומעים אותי מצוין. שים לב שלדיבורית יש שתי יציאות מהמיוט

http://www.parrot.com/documents/en/support/schemasdinstallation/pdf/Pin%20out%20Seat2.pdf

כשהראתי לו את התרשים הזה הוא אמר שזה טוב למחשב של האוטו ולא לרדיו דיסק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מצטער שאני מציק אבל אין לי פתרונות

בבקשה..

השאלה שלי איך יכול להיות ששמעתי עם הדיבורית והמגברים והרדיו דיסק לפני זה כמו שצריך ועכשיו לא???

גם לפני זה כל הרמקולים היו מחוברים למגברים.

לא היה לי רמקול שמחובר לדיבורית בלבד.

פורסם

ניתן להעביר את המגברים דרך מוח הדיבורית, כך כנראה היה לפני, אך נראה שאין זה ראוי, מוח הדיבורית כנראה אינו אמור להעביר הספקים אלה.

יתכן וביצעו שינוי בחיבורים ועל כן קרה מה שקרה.

אין מה להסתבך. מי שעשה בהתחלה כמו שלכאורה צריך (ונראה שלא כך צריך) אתה יכול לחזור אליו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...