Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום בבוקר גיליתי ששמו לי צמיגים הפוך :-(, הצד שאמור להיות בפנים הוא מצד החיצוני של הגלגל. עברתי ככה קרוב ל-1000ק"מ.

ראוי לציין שאין בעיות אחיזה, רעידות וכו'.

את הצמיגים החלפתי באופיס אוטו דיפו, מדובר על GOODYEAR מסוג DURAGRIP (מחיר קרוב ל-2000 ש"ח) וכמובן אחרי החלפת הצמיגים עיתי כיוון פרונט (מחיר כ-450 ש"ח).

באלפא 164 הגלגלים צריכים לעמוד בזווית, כלומר במצב נורמאלי הסולייה נאכלת בזווית.

השאלה שלי מה לעשות? האם ללכת לאופיס דיפו ולבקש שישימו לי את הצמיגים הפוך וזהו? האם לבקש צמיגים חדשים? האם אחרי זה אני צריך שוב לעשות כיוון פרונט?

אשמח לעצתכם.

תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום חברים.

היום בבוקר גיליתי ששמו לי צמיגים הפוך :-(, הצד שאמור להיות בפנים הוא מצד החיצוני של הגלגל. עברתי ככה קרוב ל-1000ק"מ.

ראוי לציין שאין בעיות אחיזה, רעידות וכו'.

את הצמיגים החלפתי באופיס דיפו, מדובר על GOODYEAR מסוג DURAGRIP (מחיר קרוב ל-2000 ש"ח) וכמובן אחרי החלפת הצמיגים עיתי כיוון פרונט (מחיר כ-450 ש"ח).

באלפא 164 הגלגלים צריכים לעמוד בזווית, כלומר במצב נורמאלי הסולייה נאכלת בזווית.

השאלה שלי מה לעשות? האם ללכת לאופיס דיפו ולבקש שישימו לי את הצמיגים הפוך וזהו? האם לבקש צמיגים חדשים? האם אחרי זה אני צריך שוב לעשות כיוון פרונט?

אשמח לעצתכם.

תודה.

1. לך אליהם, תביא קבלה, תסביר שאתה מבקש שירכיבו לך את הצמיגים מחדש כמו שצריך.

2. אין צורך לכוון פרונט בשנית, גם בפעם הראשונה זה היה נחמד, אבל לא הכרחי כשמחליפים צמיגים בלבד.

3. 2000 שקל על רביעיה של גודייר דוראגריפ? אני חושב שעשו עליך איזו עמלה [מחיר מוגזם, אלא אם אתה נועל מידה אקזוטית]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

את הצמיגים החלפתי באופיס דיפו, מדובר על GOODYEAR מסוג DURAGRIP (מחיר קרוב ל-2000 ש"ח) וכמובן אחרי החלפת הצמיגים עיתי כיוון פרונט (מחיר כ-450 ש"ח).

קנית צמיגים באופיסדיפו?:shock: אני מניח שזה אוטודיפו.

חזור אליהם עם הקבלה ואני לא מאמין שיעשו לך בעיות, זה פאק רציני שלהם.

יש מצב שישנם צמיגים שכיוון הרכבתם לא משנה? סתם כיוון מחשבה.

פורסם

רון, תודה על תשובתך. אני ילך עליהם.

ferez, כיוון הרכבה של צמיגים האלו כן משנה, רשום על דופן הצמיג באיזה צד הוא אמור להיות מותקן ותודה על זה ששמת לב לטעות שלי, הכוונה הייתה אוטו דיפו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, אבל עשיתי לשני צירים.

פורסם

לדעתי צריך לשאול מומחה לצמיגים בקשר להרכבה ההפוכה ! , אני יודע שאם הרכב נסע מס' מסויים של ק"מ כבר נגרם עיוות של הרבדים של הצמיג בכיוון הנסיעה והרכבה חוזרת של הצמיג בכיוון הנכון תגרום לנזק ברבדי הצמיג שכבר קיבלו את העייות בכיוון הנסיעה !, זה מה שאנו בבתי הספר מלמדים את תלמידנו וכך גם ממליצים ללקוחות שלנו לשים לב לכיוון ההרכבה. אולי תדרוש החלפת צמיגים חדשים אחרים !

שווה לשאול מהנדס צמיגים !.

חג שמח

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

דוד תודה על התגובה. אני ינסה לבדוק נושא הזה.

פורסם
לפני שאתה ישר מאשים את המרכיב שהרכיב עם החץ אחורה , אמרת לו שאתה רוב הזמן נוסע קדימה ?

:lol:

עשית לי את היום! דברים כאלה גורמים לי לחייך. על זה תודה מיוחדת.

• תוכן חדש...