Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש בשביל קרוב משפחה פורד אנגליה למכירה...:shock:

אשמח אם תוכלו להפנות אותי לבעלים שמוכרים / שוקלים למכור באינטרנט או במועדון החמש, במיוחד למכוניות ספציפיות שטיבן ידוע.

תודה מראש

אור

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם
שלום לכולם.

אני מחפש בשביל קרוב משפחה פורד אנגליה למכירה...:shock:

אשמח אם תוכלו להפנות אותי לבעלים שמוכרים / שוקלים למכור באינטרנט או במועדון החמש, במיוחד למכוניות ספציפיות שטיבן ידוע.

תודה מראש

אור

ברשותי פורד אנגליה סטישיין 1964 למכירה 0524210889 רני.

פורסם

למסירה: השמשה הנ"ל, אין לי מושג לאיזה רכב היא הייתה שייכת. רוב ההערכות אומרות שכנראה של אופל. כל הקודם זוכה!

למכירה: סוזוקי סוויפט 87 לחלקים או נסיעה, מצב נוסע, ללא טסט כחודש וחצי, צריכה תיקון קל כדי לעבור טסט. הרכב שלם אבל נראה פח זבל. לתפרנים או למי שצריך חלקים/בונה באגי/צוללת. בפל' 050-8882686 ליאור. לא בה"פ בבקשה, להתקשר בשעות הבוקר והצהריים.

פורסם

חבר מעונין להכנס לתחביב של מכוניות אספנות למרות שהזהרתי אותו שזה ממכר

יש לו פונטיאק סנברד שנת 94 מנוע 2000 עם טסט לשנה וחודש. אלטרנטור משופץ. האוטו שמור .צבע אדום

החבר מעונין בהחלפה ברכב אספנות משופץ או אופנוע . האוטו יהיה בקריות מיום שישי להצעות יש לפנות אלי

0525702260

פורסם

אם למישהו יש פרטים, אשמח אם תיצרו קשר בה"פ.

האם הרכב מאוד נדיר, או שסביר למצוא? (היו בבעלותי כבר שני רכבים נדירים יחסית - ו"אין דבר העומד בפני הרצון". או שכאן זה מסובך במיוחד?)

תודה, אביעד

פורסם

שלחתי לך משהו בפרטי.

מתעלק על השרשור.

מפגש מועדון סובארו. יום שישי שעה 16:00 קפה בונו יקום.

פרטים בפורום מועדון סובארו שנמצא בפורום: www.autosport.co.il

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ברשותי קימקו 150 הרואיזם מודל 2005 בבעלות חברה לשעבר עם תקלת מנוע שעלותה כ-1200 שקל

לקטנוע 45000 ק"מ

במידה ומישהוא מעוניין להחליף על רכב אספנות כל שהוא אני פתוח להצעות

057-8178930

מאיר

פורסם

מחפש לקנות פיאט 124, לא משנה מצב (לפני או אחרי שיפוץ), כל מקרה ישקל לגופו. הטלפון שלי מופיע בחתימה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...