Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזה מצב אתה צריך את הגיר ?יכול להיות שיש לי אבל אני לא בטוח לגבי מצבו.

קודם כל תודה על התגובה המהירה

אשמח לגיר תקין אבל יש אפשרות גם לגיר שצריך שיפוץ קל

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר היתלבטות החלטתי להתחדש ,למכירה וולוו 1984 מנוע 2300 חזקה מאוד,במצב מקורי,נדירה

ומיוחדת,נסיעה שקטה מאוד ,טסט לחצי שנה + 4 צמיגים + כל התוספות .

נייד : 054-4351856 אלי.

פורסם

לכל המעוניין בחלקים של בלייזר 1982ו 2*4 דגם מפואר הרכב יגיע אלי בימים הקרובים ויפורק לחלקים ניתן להתקשר ל 050-5222717

בין החלקים השלמים יש פגושים ,שמשה קדמית שמשות צד שלמות,דלת+שמשה אחורית מנגנון חשמלי,גריל קדמי פנסים קדמיים 4 במספר כל הפלסטיקים סביב הדלתות והחלון הקדמי

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
בדיקת מחיר. אתמול שמתי צמיגים חדשים לרנו שלי של חברת דנלופ במידה 155\70\13 הם עלו לי 215 שח כולל מעמ לצמיג נשמע מחיר סביר?

אני עדין מחפש מגנזיום לרנו עם 3 חורים

אחרי, ששמת- אתה בודק?:roll::-) -זה בערך המידה אצלי ברום, אז עשיתי "סקר שוק" בעניין- לגבי הדנלופים לא יודע, אבל המחיר באמת נע בין 190 ל-250 ש"ח לצמיג, ככה שאתה ב"מקום טוב באמצע"! סביר, בקיצור.8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מחפש עבור חבר:

1. קרבורטור ללמברטה 150 שנת ייצור 1958.

2. שופ מנואל ללמברטה.

תודה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
באיזה מצב אתה צריך את הגיר ?יכול להיות שיש לי אבל אני לא בטוח לגבי מצבו.

אנא צור קשר , השארתי לך הודעה בה"פ

תודה איציק

פורסם
מחפש עבור חבר:

1. קרבורטור ללמברטה 150 שנת ייצור 1958.

2. שופ מנואל ללמברטה.

תודה,

ישראל

ברשותי קרבורטור של למברטה 150 סדרה שלוש (1963)

דל'אורטו 18 מ"מ, מקורי, במצב מצויין, כולל צ'וק.

למכירה. יתכן והוא מתאים (אינני בטוח, רצוי לוודא)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...