Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משה, למה בשעה 16:00?

כמה זמן עם אור כבר יהיה לנו?

חוץ מזה אני יודע בוודאות על אנשים שיגיעו למפגש אם השעה לא תהיה כל כך קרובה לכניסת השבת.

אני יודע שקצת קשה לשלב בין שומרי שבת לאנשים שמסיימים יום עבודה ביום שישי לקראת הצהריים אבל אולי בכל זאת יש אפשרות לעשות מאמץ ולהקדים?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבר מעונין להכנס לתחביב של מכוניות אספנות למרות שהזהרתי אותו שזה ממכר

יש לו פונטיאק סנברד שנת 94 מנוע 2000 עם טסט לשנה וחודש. אלטרנטור משופץ. האוטו שמור .צבע אדום

החבר מעונין בהחלפה ברכב אספנות משופץ או אופנוע . האוטו יהיה בקריות מיום שישי להצעות יש לפנות אלי

0525702260

לא חייב החלפה היא גם למכירה

פורסם

אשמח לשמוע על כל חלק למכירה שקשור לפורד סיירה גיאה (כל סיירה עם סרן אחורי דיסק תתאים).

כמו כן מחפש סיירה גיאה לפירוק.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

עקב פגישה לא נעימה בין הטנדר שלי ועץ שקפץ לי מאחורי האוטו בזמן רוורס,

מחפש פנס אחורי ימני של סובארו טנדר שנת 90+ (הבית עם צמת החשמל + בקלית)

נא לשלוח תגובה כולל מחיר מבוקש בה"פ.

תודה!

9784_1.jpg

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
לא חייב החלפה היא גם למכירה

חס וחסה, אני לא בוגד במקור. הפרויקט הוא לכבוד יומהולדת 50 של אבא שלי, זה היה הרכב הראשון שלו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אשמח לשמוע על כל חלק למכירה שקשור לפורד סיירה גיאה (כל סיירה עם סרן אחורי דיסק תתאים).

כמו כן מחפש סיירה גיאה לפירוק.

צור קשר 0544857570 ונשמח לעזור

פורסם
מחפש דחוף ףףףף לאגרים טלטל לטריומף 1300 מידה

cr430 0.5

אנא צרו קשר בטלפון 0503-133433

אייל

נסה אצל אמיר 04-8724303

052-2422672

בהצלחה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
מחפש לקנות פיאט 124, לא משנה מצב (לפני או אחרי שיפוץ), כל מקרה ישקל לגופו. הטלפון שלי מופיע בחתימה.

במידה ואתה מעוניין ב 124 סטיישן לשיפוץ צלצל ל -04-8416327 אולי רוצים למכור.

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
במידה ואתה מעוניין ב 124 סטיישן לשיפוץ צלצל ל -04-8416327 אולי רוצים למכור.

של ראמז? אם כן אז לא תודה, אני מחפש רכב במצב כמה שיותר קרוב לנוסע ולא רכב שצריך משיפוץ מ-א' עד ת'.

ד"א, אם תעבור אצלו במקרה (אני מבין שאתה צפוני) תוכל לראות את המנטה הלבנה שלי בעבודה אצלו וזו כבר המנטה השניה שמבקרת אצלו (ויש עוד 2 בתור). התמונה בסימלון שלך נראת דומה מאוד למקום הקודם שלו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כל הכבוד על הזיהוי.

ראיתי את המנטה הראשונה וגם את השנייה בתחילת הדרך.

לגבי הפיאט, לדעתי הצנועה אין בה כל כך הרבה עבודה, פשוט הסביבה והליכלוך סביב לא עושים לה את זה.

בהצלחה

נתי

Classic car parts hunter

פורסם

מחפש גריל 4 פנסים לסובארו 1979.(כמו בתמונה)

בבקשה להשאיר להשאיר טלפון בה.פ

אם יש תמונה לשלוח ל: [email protected]

בתודה:

משה אזולאי.

78glwag-red.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...