Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אופל GT משופצת קומפלט לדברי הבעלים במצב מצויין לא ראיתי לא מכיר מוגש כשרות בלבד-רן

0506275654

המספר אינו נכון,נא לתקן כדי לא להטריד סתם.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

צודקים טעות שלי המספרים של הסוזוקי והאופל הוחלפו בניהם בטעות:

האופל -0526706788-רחמים

הסוזוקי-0506275654-רמי

סליחה-ונא לעדכן אותי בתוצאות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למכירה 4 ג'אנטים ברזל 13'' שירדו מברנדה עם רבעיית צמיגי אליאנס חדשים (הורכבו לפני חודש, לא עברו אפילו 100 ק"מ) - 1000 ש"ח.

4 ג'אנטים ברזל 12'' מקוריים של אסקורט MK1, צמיגים גמורים - פתוח להצעות.

4 טאסות ברזל (ניקל) מקוריות של אסקורט MK1 במצב סביר - 350 ש"ח.

טמבון קדמי חצוי (1/4 טמבון) ללא קמטים, טיפה חלוד (צריך ניקוי טוב וציפוי ניקל) - 600 ש"ח.

גריל ניקל (כולו מניקל, בלי הצבע השחור) לאסקורט דור ראשון מצב טוב מאוד עם כיפופים קלים מאוד - 250 ש"ח. קוויקשיפט לגיר 5 הילוכים TYPE 9 יבוא מאנגליה (חדש בשקית) - 1000 ש"ח (נמכר מכיוון שהחלטתי ללכת על שילוב של מנוע + גיר אחר).

מנוע 1.1 שירד מאסקורט MK1 עם כל האביזרים מסביב. המנוע במצב מדהים (הבעלים הקודמים חרט), יש חופש קל בדיסטריבוטור והסטרטר תפוס, הקרבורטור עבר שיפוץ אצל צביקה לפני פחות מחודש. הקונה המאושר יקבל גם מנוע 1.3 מפורק (ירד מברנדה שפרקתי, חסרה בוכנה אחת). אני פתוח להצעות לגבי המנוע, הוא יוצא מהרכב בגלל פרויקט ובימים הקרובים ניתן עדיין לבוא ולראות אותו בפעולה על האוטו (וגם לסוע).

ניתן ליצור קשר 24 שעות אך ורק בטלפון 0524626633 (אלעד).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי

מישהו יודע מה מחירון קראוס לשברולט קאמרו LT שנת 1976 מנוע 305.

בתודה מראש רביב

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

אני רוצה לקנות מיני מיינור, אז אם מישהו יודע על איזו מיני למכירה, אני השמח לקבל פרטים.

רצוי שהיא תהיה כבר אחרי שיפוץ, או לקראת סיום שיפוץ.

וכמובן ידנית, כי הבנתי שהאוטומטית היא די בעייתית.

בנוסף, האם עורכים מפגשים בין בעלי המיני?

תודה

לוטן

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם

בס"ד.

למכירה לחלקים.

פיאט 127 שנת 83 שלמה.

ג"נטים,חלונות שמשות פלסטיקה חלקים מכניים ועוד...

כל האוטו בשלימותו 900 ש"ח.

ניתן לקנות גם חלקים בודדים.

מצורפות תמונות.

אורן.

Img_3084.jpg

Img_3085.jpg

Img_3086.jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

מחפש חלקים לווספה שנות ה60 VBB

מכסה מנוע עגול

כסא משולש

מצערת הילוכים של למטה

גלגל קטן 8 לספר

כנף קידמית

גומיה תושבת בולם זעזועים אחורי

ועוד

כל החלקים יתקבלו כמעט בכל מצב

[email protected]

או בהדעה פרטית

פורסם

למרות שניסיתי לפנות זמן אני נאלץ למכור את הקונטסה 1300 שלי

מדובר בקונטסה 1300 שנת 1968 עם גיר 4 הילוכים ברצפה.

היא זקוקה לשיפוץ מנוע (יש לי בוכנות וסליבים) וזקוקה לפחחות וצבע חיצוניים.

הרכב אצלי כ4.5 שנים באותו מצב ויש גם חלקים נוספים.

לפרטים - 052.2501.091

ישראל

פורסם
צודקים טעות שלי המספרים של הסוזוקי והאופל הוחלפו בניהם בטעות:

האופל -0526706788-רחמים

הסוזוקי-0506275654-רמי

סליחה-ונא לעדכן אותי בתוצאות-רן

ביקרתי את אדון רחמים היום,

הרכב רחוק מלהיות במצב מצויין, הרכב בצבע ירוק בקבוק, מפורק מבפנים והוא ללא טסט כבר 5 שנים, מה שאומר שגם לא הניעו אותו במשך התקופה הזאת, הוא מלא בקורי עכביש מבפנים, עלים וזבל, הרכב עומד על הג'אנטים, הצמיגים ללא אוויר בכלל ומעוכים תחת משקל הרכב(העיקר שהבחור היתלהב שהצמיגים חדשים...הזוי משהו...).

מבחינה חיצונית, הקווים די ישרים, והיא לא זקוקה לתיקוני פחחות או צבע, למרות שלא יזיק לה צבע חדש...

פלוס יחיד ברכב הזה הוא שהוא אינו עבר לסטטוס אספנות עדיין, מה שמוריד לו את המגבלה נמחק של 9-7.

מינוס גדול מאוד הוא המחיר הנדרש 11000$, במחיר דומה ואפילו פחות מזה אפשר ליבא רכב כזה ברמה שקרובה לתצוגה ולא אחת מפורקת לגמרי כמו זאת...

ניסיתי לדבר אם הבחור על המחיר, אך זה לא הועיל, הוא בן אדם מבוגר ועקשן שלא נראה לי שישנה את דעתו בקרוב.

זהו, זה בגדול מצב הרכב...

הערכה שלי, ולאור כל ההשקעה שעוד צפויה כדי לשפץ ולסדר את הרכב, ומבירורים רבים ונישנים על הבאת רכב במצב מעולה מחו"ל, האקזמפלר הזה ספציפית אינו שווה יותר מ-5000$.

זהו, זה בגדול כל הסיפור של הרכב...

לגבי השנה, הבחור לא בדיוק יודע, הוא אומר שהיא בין 69 ל-71...

לגבי היד(נתון שממש לא משחק פה תפקיד), הנתון אינו ידוע...

פורסם

שלום וערב טוב ,אני מעונין בספר רכב וספר עבודה היינס,לסיטרואן zx 1800 תודה,ויש לי סיפרי היינס לרנו 4 ,ולסקודה פיבורית.

פורסם

אחרי החלפת גיר בוולבו 144 1969 אוטומטית

אני צריך צנרת לקירור שמן גיר(אוטומטי) ורדיאטור מתאים,הגיר המוחלף היה ללא קירור שמן גיר והגיר החדש צריך קירור שמן גיר

תודה אלעד

פורסם
אחרי החלפת גיר בוולבו 144 1969 אוטומטית

אני צריך צנרת לקירור שמן גיר(אוטומטי) ורדיאטור מתאים,הגיר המוחלף היה ללא קירור שמן גיר והגיר החדש צריך קירור שמן גיר

תודה אלעד

תתיעץ עם משפצי גיר אוטומטי,יש להם רדיאטור קטן שמרכיבים לפי הרדיאטור של הרכב,ואז תוכל להשאיר את הרדיאטור שלך

ולהוסיף אחד קטן שגם נוח יותר וגם עדיף לתיבת ההילוכים.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...