Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכב יד שניה-שלישית, אוטומט (אם יש עם טיפ טרוניק זה יהיה נחמד), אוטו עם תחת! לא אוהב את כל המכוניות ה-5 דלתות הקטנות האלה. מנוע לפחות 1.6. מזגן, חלונות חשמליים (גם החלונות בצדדים וגם של הדלתות). שהרכב יהיה כמה שיותר ספורטיבי עם הכי הרבה ביצועים שאפשר להשיג ב-25 אלף שקל (אני מודע לזה שזה לא יהיה להיט, אבל עדיין מה שיש אני אקח בשמחה).

יש לי 25 אלף שקל ואני מתכוון לבזבז את כולם. אז, חברים, מה אפשר להשיג?

פורסם

הונדה סיויק 1.6 אוטומט זה אוטו יחיד במסגרת תקציב כזה. טיפטרוניק זה מעבר למה שאתה יכול להרשות לעצמך בתקציב, מעבר לעובדה שטיפטרוניק זה בעיקר גימיק.

כמובן תזדקק לעוד 5-7K ליישור קו, אבל את זה אתה יכול לעשות ב"תשלומים".

אל תצפה אוטו אוטומט שיהיה ספורטיבי. לסיויק 120כ"ס וזה מכובד מאוד, אבל היא עדיין משפחתומטית אבל הכי קרוב ל"ספורטיבית" שאפשר במסגרת התקציב. בתקציבך מדובר על רכב 93-95'.

אוטו ספורטיבי אמיתי בא רק עם גיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הונדה סיויק 1.6 אוטומט זה אוטו יחיד במסגרת תקציב כזה. טיפטרוניק זה מעבר למה שאתה יכול להרשות לעצמך בתקציב, מעבר לעובדה שטיפטרוניק זה בעיקר גימיק.

כמובן תזדקק לעוד 5-7K ליישור קו, אבל את זה אתה יכול לעשות ב"תשלומים".

אל תצפה אוטו אוטומט שיהיה ספורטיבי. לסיויק 120כ"ס וזה מכובד מאוד, אבל היא עדיין משפחתומטית אבל הכי קרוב ל"ספורטיבית" שאפשר במסגרת התקציב. בתקציבך מדובר על רכב 93-95'.

אז דבר ראשון תודה רבה. דבר שני, נגיד וכן הייתי הולך על ידני (למרות שאני ממש שונא את הקלאץ'), מה אפשר היה להשיג? (חבל שאין תיבות רובוטיות במכוניות ישנות.. חח)

פורסם

אפשר להשיג רכבים יותר ספורטיביים. קודם כל סויק ידני תהיה זריזה יותר.

אם היית הולך על הצ'בק, יש סיטרואן AX GT/GTI, פיז'ו 205 GTI, סיטרואן BX GTI (הן זולות מאוד - שאר כסף יילך על יישור קו), מיצובישי קולט (קיימים גם דגמים אוטומטיים), פולו 16V, קליאו RSI וכו'.

באמת שלא חסרות מכוניות. אבל קח בחשבון שמכוניות האלה שחוטות ודורשות השקעה לא קטנה ביישור קו. אבל יש מציאות.

רוב מכוניות ספורטיביות הם הצ'בקים, 4 דלתות סדאנים הם משפחתיות.

מכוניות ספורט סדאן הן בדוגמת סובארו אימפרזה טורבו ומיצובישי לנסר EVO - כסף אחר.

אלפא/לנצ'יה אני לא ממליץ לך מכיוון שעלות אחזקה גבוהה ומה שיעלה בגורל מכוניות האלה שאישית מאוד מחבב - הרכבים מיועדים רק לבעלי יכולת לתחזק וכל חלק עולה הרבה כסף.

למשאל החלפתי צינור משאבת קלאץ', מחירו ללא עבודה 400 ש"ח - מדובר על צינור גומי 15ס"מ עם הברגה בקצה.

וכשיגיעו התקלות - מדובר על מחירים לגמרי אחרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז כנראה שמקלארן SLR זה לא אוטו ספורטיבי ממש... באסה.

אין שום קשר בין הונדה סיביק לרכב ספורטיבי, יש לה מנוע (יחסית) טוב - וזה הכל.

בתקציב הזה עדיף לך ללכת על אוטו קטן מתנהג למרות שאתה לא אוהב אותם, זו האופצייה +- היחידה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז כנראה שמקלארן SLR זה לא אוטו ספורטיבי ממש... באסה.

יש הבדל בין כאילו ספורטיבי לספורטיבי באמת ויש גם מקרים יוצאים מן הכלל. מעבר לזה, איזו ספורטיביות אפשר לקבל ב-25K ש"ח ועוד עם גיר אטומט?

פורסם

עכשיו אתה משנה פתאום את מה שאמרת...

תחליט !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

להונדה D16Z6 יש 125 ולא 120.

במנוע D16Z9 שיצא אצל סיוויק EX ששוקה בשנת 95 יש 126 סוסים.

לדעתי היבט האמינות שיש לסיוויק מעולה אותה דרגה אחת מעל כל הפיזו והסיטרואנים למיניהם למרות שהיא לא "ספורטיבית" כמוהן.

ואם תיקח סיוויק ידנית, במיוחד האצ' שקלה בכ90 קילו מאחותה בעלת התחת הסקסי, בכל לחיצה על הדוושה תשכח שחשבת אפילו על לקנות אוטו אחר.

לא סתם סיוויק במיוחד האצ' הינו רכב השיפורים הפופולרי ביותר בעולם.

פורסם

אבל אאל"ט ההאצ' הידנית מגיעה רק עם מנוע 1.4, מה שמוריד מהאטרקטיביות, או שזו סתם שמועה?

מה ההספק של ה1.4?

חוץ מזה, יש בכלל מה להשוות סיוויק האצ'בק (1.4/1.6) למגאן קופה 2.0? שלרוב תהיה במצב יותר טוב אני מניח? יש לה הספק גבוה משמעותית, והיא בטיחותית בהרבה? (יש לסיוויק מהשנים האלה ABS?). מבחינת התנהגות, מי משתיהן עדיפה?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
יש הבדל בין כאילו ספורטיבי לספורטיבי באמת ויש גם מקרים יוצאים מן הכלל. מעבר לזה, איזו ספורטיביות אפשר לקבל ב-25K ש"ח ועוד עם גיר אטומט?

עכשיו אתה משנה פתאום את מה שאמרת...

תחליט !

איך בדיוק אני משנה את מה שאמרתי? רכב עם גיר אוטומטי אינו ספורטיבי לפי טעמי, אלא כאילו ספורטיבי. גירים רובוטיים זה עניין אחר, מדובר בגיר ידני. לא רשמתי את זה, אבל אני מתיחס לגיר רובוטי כמו לידני וזה המיקרים שיוצאים מן הכלל לפי דעתי.

עם כל הכבוד לאוטומט, זה כבר לא ספורט מוטורי אלא תעשייה מוטורית.

מבחינת רכב ב-25K עם אוטומט, הוא אפילו לא כאילו ספורטיבי.

פורסם

מיצוביש גאלנט!!!!

שנת 98 חלקם בצורה החדשה.

שנת 99 תוכל למצוא בסביבות ה 28-32 אלף.

אוטו נהדר, מנוע 2 ליטר.

צריכת דלק לא נוראית כמו שיספרו לך.

אמינות מטורפת, זה לא רכב ספורטיבי, למרות שהצורה שלו כן.

אבל הוא אוטו מעים מאוד לנסיעה ולנהיגה.

ואת זה אני אומר לך כי יש לנו אחת כבר 7 שנים, ובגלל זה חברה שלי קנתה גם אחת לפני חצי שנה, שנת 99 ב 28 אלף.

אני חושב שאין דבר יותר טוב שאפשר לקבל במחיר הזה.

אם יש לך שאלות אני אשמח.

אל דאגה אני לא השענע אותך לקנות אותה, עכשיו עושים לה פחחות וצבע ומשאירים אותה לעוד כמה שנים.:-)

פלג

054-6556525

פורסם

מה לגבי 106XSI או 106 ראלי?

נדיר למצוא שמורות כאלו ונדיר למצוא בתקציב הזה 106 ראלי טובה

אבל אם אתה בר מזל אז תקח בלי לחשוב ותהיה מאושר כאילו זכית בלוטו!

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

• תוכן חדש...