Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו, עד כמה שזה לא נראה ככה אני מאוד אוהב נהיגה ומאוד אוהב שליטה על האוטו ואני מתחרה גם במרוצי קארטינג (הדבר הכי קרוב למרוצי מכוניות במדינה הזאת נכון לעכשיו :-D) ושורף ק"מ על הכביש סתם בשביל הכיף ובכלליות גיר ידני זה משהו שהיה מאוד מתאים לי אם לא בעיה אחת - אני לא אוהב את הקלאץ'. הדבר הזה פשוט מפריע לי להנאה, לא כי אני לא שולט בו או משהו, אין לי בעיה עם זה. פשוט לא אוהב אותו וזה למרות שאני מגיע למצב שכל הפעולות של החלפת הילוכים וכד' הולכות באופן אוטומטי מבלי להתקשות או משהו... נו קשה לי להסביר את זה מקווה שמישהו הבין אותי. הגיר האידיאלי בשבילי היה גיר חצי אוטומט, אבל כאלה כמו שכולנו יודעים אין כל כך במכוניות סדרתיות (לא שאני מכיר לפחות) אלא בעיקר במכוניות מירוץ כמו בפורמולה 1. הטיפ טרוניק ושאר האחים שלו זה פחות או יותר הדבר הכי קרוב לזה למרות שאני יודע שזה בתאכלס גימיק נחמד ולא יותר.

ככה שהקטע של הגיר עם כל זה שאני מודע שידני לרוב זה יותר ספורטיבי זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו. בקשר ל-4 או 5 דלתות, אז כמו שאמרתי אני מעדיף רכב יחסית גדול כמו רוב רכבי ה-4 דלתות אבל פה אני כן יהיה מוכן להתפשר על רכב עם 5 דלתות/הצ'בק (דרך אגב, "הצ'בק" ו-5 דלתות זה אותו הדבר או שזה 2 דברים שונים?) אם הוא גם יראה פחות או יותר מאסיבי כמו רכב של 4 דלתות (כמו למשל... ה-323F שדווקא כן מצאה חן בעיניי).

תראו, יכול להיות שאני מדבר פה הרבה שטויות, אני מודע לזה. אני יודע לנהוג אבל אני לא מבין גדול במכוניות. תנו לי אוטו ואחרי כמה נסיעות אני אנהג עליו כאילו נהגתי עליו כל החיים שלי אבל בקטע של דגמי מכוניות וכאלה אני די חלש. אז עכשיו אחרי שאני מקווה שפחות או יותר הבנתם את הראש שלי אולי יהיה יותר קל לעזור לי (וגם להבין את הראש המעוות שלי.. חח). בכל מקרה, תודה רבה לכל מי שעזר עד עכשיו, אני בהחלט אבדוק את האפשרויות שהוצעו לי :-)

פורסם

תוסיף לרשימה את 323F, רכב אמין, ישנן גירסאות עם מנוע 1.8.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכון, היתה לי אחת כזו.

לא נוחה (אבל ממש לא נוחה), לא זריזה כמו שאתה עשוי לחשוב, ולא אמינה כמו שחושבים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא זריזה כמו שאתה עשוי לחשוב, ולא אמינה כמו שחושבים.

אני מניח שמדובר בדגם 1.6 אוטומט. ממליץ על דגם עם גיר ידני - אמין יותר ומנוע 1.8.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...