Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ממבינים ברשתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי רוטר (כולל חייגן) של NETGEAR,

יש לי 2 בעיות,

בעיה ראשונה , לפעמים אם אף אחד לא מתחבר אליו , לא מהPC ולא מהנייד הוא פשוט מתנתק ולא מתחבר בחזרה לאינטרנט.

בעיה שניה, אני מנסה לפתוח פורטים דרך ההגדרות שלו, ולא מצליח, מלאתי את ההגדרות כמו שהבנתי, ועדיין האימיול מתחבר לי בLOWID, בעבר הצלחתי לעשות את זה, אבל בעבר עשיתי ריסט להגדרות שלו ומאז זה לא מסתדר לי.

מישהו מבין בזה ?

תודה רבה

MX

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

קצת קשה לעזור בלי שרואים בעיניים את ממשק הראוטר - מכיוון שלכל ראוטר ממשק שונה.

מה שאני הייתי מנסה הוא לבדוק באינטרנט האם יש מדריכים כלשהם ופתרונות לבעיות הנ"ל. בד"כ יש.

למשל החיפוש הזה, וזה אפילו בלי שם הדגם הספציפי שלך.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אז ככה, יש לי רוטר (כולל חייגן) של NETGEAR,

יש לי 2 בעיות,

נתחיל מהראשונה

בעיה ראשונה , לפעמים אם אף אחד לא מתחבר אליו , לא מהPC ולא מהנייד הוא פשוט מתנתק ולא מתחבר בחזרה לאינטרנט.

סביר מאוד להניח שזו כלל אינה בעיה אלא הגדרת סוג חיבור ממצב "חיבור לפי דרישה" למצב "חיבור תמידי"

בעיה שניה, אני מנסה לפתוח פורטים דרך ההגדרות שלו, ולא מצליח, מלאתי את ההגדרות כמו שהבנתי, ועדיין האימיול מתחבר לי בLOWID, בעבר הצלחתי לעשות את זה, אבל בעבר עשיתי ריסט להגדרות שלו ומאז זה לא מסתדר לי.

בתוכנת האימיול עצמה, הפורטים המשמשים לתקשורת אינם נשמרים בקביעות אלא משתנים אחת לכמה גרסאות. מומלץ לוודא שפתחת את הפורטים בהתאם לאלה המוגדרים בתוכנה. אם יש אי התאמה, ניתן לשנות את הפורטים המוגדרים בתוכנה בקלות.

עניין נוסף הוא שאם אתה משתמש בחלונות XP והפיירוול פעיל, צריך לוודא שגם בו יש הרשאה לתקשורת של תוכנת האימיול.

פורסם
בעיה שניה, אני מנסה לפתוח פורטים דרך ההגדרות שלו, ולא מצליח, מלאתי את ההגדרות כמו שהבנתי, ועדיין האימיול מתחבר לי בLOWID, בעבר הצלחתי לעשות את זה, אבל בעבר עשיתי ריסט להגדרות שלו ומאז זה לא מסתדר לי

תגדיר DMZ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הייתי ממליץ להגדיר DMZ אלא כמפלט אחרון לפתרון בעיה קריטית שלא הצליחה להיפתר ע"י הפנית פורטים קלאסית. בטח לא לפני שהייתי טורח להסביר לו {ומוודא שהבין} בפרוט כי הדבר חושף אותו לכל נסיון התקפה ופריצה, ואפילו החובבני ביותר.

הגדרת הפניית פורטים לאימיול היא פעולה פשוטה יחסית, ואני בטוח שלא חסרים מדריכים בעברית לביצועה.

פורסם

דבר ראשון תודה על העזרה,

את הפורטים הצלחתי לסדר,

וניסתי לשנות משהו בהגדרות בקשר לחיבור,(למרות שההגדרה על לישמור על חיבור קבוע היתה בסדר)

אני מקווה שזה יסתדר

MX

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
לא הייתי ממליץ להגדיר DMZ אלא כמפלט אחרון לפתרון בעיה קריטית שלא הצליחה להיפתר ע"י הפנית פורטים קלאסית. בטח לא לפני שהייתי טורח להסביר לו {ומוודא שהבין} בפרוט כי הדבר חושף אותו לכל נסיון התקפה ופריצה, ואפילו החובבני ביותר.

הגדרת הפניית פורטים לאימיול היא פעולה פשוטה יחסית, ואני בטוח שלא חסרים מדריכים בעברית לביצועה.

הלכת קצת רחוק

הא סך הכל יהיה מחובר לרשת כאילו אין ראוטר אלא רק מודם כמו רובם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא הלכתי קצת רחוק בכלל.

כיוון שיש לבחור כבר ראוטר וכיוון שחיבור דרך ראוטר מעניק הגנה של "פיירוול טבעי" שאמנם אינה מושלמת אך הרבה יותר יעילה מחיבור ישיר דרך מודם. אין שום סיבה להגדיר DMZ ולחשוף את המחשב.

"כמו רובם" זה ממש לא סיבה ולא הצדקה.

יש לי לקוחות שסבלו מלא מעט תקלות בשל חיבור "כמו רובם" דרך מודם, התקלות והבעיות פחתו פלאים לאחר התקנת ראוטר פשוט במשרד. בעקבות תקלות מסוג זה ולמען לקוחות אחרים שלי פרסמתי גם מאמר (מבוא ברמה בסיסית) בעניין זה.

פורסם

טוב חברים,

כנראה הצלחתי לסדר את בעית ההתנתקות,

אני יגיד לכם מה היתה הבעיה,

כשגדרתי את הרוטר, הגדרתי אותו שיקבל DNS ראשי ומשני אוטמטי,

אתמול רשמתי את הכתובות DNS של הספק, ומאז הוא לא מתנתק,

כנראה זאת היתה הבעיה,

והפורטים גם הצלחתי להגדיר אותם כמו שצריך,

תודה והמשך יום טוב

MX

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...