Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיים S DRIVE במחיר 550 שקל הצמיג,

SP9000 ב-600 שקל הצמיג,

לגבי T1R במידה שלי, אין בארץ כרגע ויקח יותר מידי זמן עד שיביאו. הצמיגים בכי רע ודורשים החלפה מידיית.

ההצעות המחיר נלקחו מ-2 פנצ'ריות המובילות בירושלים,

אחד מהם טוען שה-S DRIVE נוטה לקבל בליטות בשיפשוף עם מדרכות (לא שאני משפשף מדרכות, אבל בכ"ז).

אגב, כולם משלהי 2007, ולא קיים 2008.

זה לא כזה עקרוני בשבילי.

יש לי אלטרנתיבות עדיפות?

איך המחירים שקיבלתי?

עד איזו ה-600 שקל לצמיג, זה התקציב.

אביחי

נ.ב

אם יש למישהו למכור\למסור 15\50\205 במצב טוב+ בלי קשר לת'רד זה, שיפנה אליי לפרטי.

פורסם

אני בזמנו במקום שנחשק "יקרן" הצלחתי אחרי מיקוח קל לקבל S DRIVE במידה של 205.45.16

(שאני מאמין שהוא יותר יקרה משלך) ב- 2,300 ש"ח.

קח בחשבון בתור השוואה.

SP9000 אני אישית לא אהבתי את ההתנהגות שלהם, אמנם אוחזים טוב אבל הדופן הרכה גורמת ל"קריסה" של הצמיג,

ולהחלקות לא כ"כ ליניאריות לטעמי. זה עניין של טעם, יש כאלו שזה לא מפריע להם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגבי T1R במידה שלי, אין בארץ כרגע ויקח יותר מידי זמן עד שיביאו. הצמיגים בכי רע ודורשים החלפה מידיית.

ממי קיבלת את המידע הזה?

פורסם

פאנצ'רייה שעובדת עם היבואן - אוטולוקס (כמדומני).

יש לי אלטרנתיבות עדיפות בתקציב הזה?

בעיקרון, חיפשתי זוג משובח לסרן הקידמי וזוג בינוני לסרן האחורי.

אבל נאמר לי שהצמיג הכי "זבל" במידה הזו יעלה 400 שקל, והיות והפרש המחירים מצחיק, אז עדיף להצטייד ברבייעה טובה, למרות שזה יסרס יותר מידי את התחת (הגם ככה) האדיש של הסיירה.

אשמח לקבל יותר אינפורמציה.

אביחי

פורסם

אביחי, תבדוק אם רוחב הג'אנט מאפשר את הרוחב הזה של הצמיג.

אם אני זוכר נכון היה מורכב עליו 185, כלומר הרוחב שלו הוא מקסימום 6.5J (אלא אם כן הדפנות שלו נמתחו, ואז זה 7). על רוחב כזה 205 יישב טוב, אבל עדיין גבולי מספיק בשביל לברוח מהג'אנט בזריקות.

פורסם

זיו - אל תדאג.

205 יושב גם על 6", גבולי, אבל יושב. אז על 6.5" ישב.

לא פעם ראשונה שאני מרכיב רוחב צמיג כזה על רוחב ג'נט של 6.5".

אביחי

פורסם

Goodyear F1 לדעתי מגיע במידות הללו, זמין בארץ (במקומות הנכונים) ולא יקר כל כך, באזור ה 600-700 ש"ח.

**טוב, לאחר בדיקה קטנה ב Tirerack המידה שלך לא מופיעה שם, אבל תבדוק בכל מקרה.**

הוא יותר טוב מה Toyo, שהוא גם אחלה צמיג, יש לי זוג כזה מקדימה והרכבתי שבוע שעבר את ה Goodyear מאחורה, אני מרוצה ממנו מאד בנתיים.

לא ממליץ לך לשים צמיג זבל מאחורה, זה מתכון בטוח לזריקות תחת/החלקות, לא בטיחותי ובטח שלא שווה בשביל 400 ש"ח.

שים רביעייה חדשה ואיכותית, צמיגים זה בטיחות, אל תחפש קיצורי דרך בזה.

פורסם
Goodyear F1 לדעתי מגיע במידות הללו, זמין בארץ (במקומות הנכונים) ולא יקר כל כך, באזור ה 600-700 ש"ח.

**טוב, לאחר בדיקה קטנה ב Tirerack המידה שלך לא מופיעה שם, אבל תבדוק בכל מקרה.**

הוא יותר טוב מה Toyo, שהוא גם אחלה צמיג, יש לי זוג כזה מקדימה והרכבתי שבוע שעבר את ה Goodyear מאחורה, אני מרוצה ממנו מאד בנתיים.

לא ממליץ לך לשים צמיג זבל מאחורה, זה מתכון בטוח לזריקות תחת/החלקות, לא בטיחותי ובטח שלא שווה בשביל 400 ש"ח.

שים רביעייה חדשה ואיכותית, צמיגים זה בטיחות, אל תחפש קיצורי דרך בזה.

זה בדיוק מה שוהא מחפש ..

:twisted:

נכון אביחי ?

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

פורסם

זה מתכון בטוח לזריקות תחת/החלקות

זה מה שהוא מחפש... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ל S DRIVE יש בליטה באזור הג'אנט בכדי להגן על הג'אנט משיפשוף מדרכות.

הגיעה משלוח חדש של YOKO לארץ. תברר בצמיג ישיר אם יש במשלוח הזה מידה שאתה צריך.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...