Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט אמור להיות ככה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר אנשים שראו את הצמיגים שלי אמרו לי שצריך לעשות כיוון פרונט מכיון שיש שחיקה בדפנות

לא היו לי שוםם רעידות בהגה וההגה היה ישר

נגשתי למכון פרונט בסגולה פ"ת אצל אהרון

הוא שם לי את המכשיר לייזר הזה על הגלגל אמר לי לשבת באוטו ולהחזיק את ההגה ישר עשה שם משהו בציר בין שתי הגלגלים

כאילו חיזק משהו עם מפתח

עלה למעלה חשבתי יגיד לי 50 שקל 100 שקל בהגזמה - החוצפן דרש 250 שקל על 3 דקות עבודה

נתתי לו 170 ונסעתי משם ועוד הוא עשה לי טובה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

המוסכניק לא חוצפן, הוא בסדר. זה המחירים של כיוון פרונט. מחיר הגיוני ביותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המחיר בסדר גמור.

20 ש"ח על 3 דקות עבודה

230 ש"ח על לדעת איפה לגעת.

עכשיו רק תחליף צמיגים כי שלך אכולים והם ידפקו את כיוון הפרונט.

פורסם

אם הם אכולים הם יכולים להיות בני שעתיים זה לא מעניין לא אותם, לא את הפרונט, ובטח לא את הסיבוב שתאבד בו אחיזה.

פורסם

בוא נתחיל מאפס:

- מה שהוא כיוון לך זה לא את הפרונט אלא את הזווית של הגלגל מול הכביש ומול האופן שמולו הוא מחובר ,מה שנקרא קאמבר \ קאסטר ,זווית שלילית או חיובית- אין לו שום קשר לצמיגים גם אם הם חדשים או שחוקים.

- כיוון פרונט זה שההגה מושך לאחד הכייוונים בצורה רצינית עד כדי אכילת צד פנימי או חיצוני של הצמיג בצד אחד או שני הצמיגים גם יחד.

- הגה רועד זה איזון גלגלים

את כולם ניתן לעשות תחת אותה קורת גג שנקראת "מכון פרונט"

עכשיו לגבי הכסף , ברגע שמישהו שם לך מכווני לייזר על האוטו סימן שהוא מקצועי ורציני וגם בטח נתן לך תדפיס ממוחשב של האיזון לפני ואחרי-ועל הידע והאיכות חביבי אין מה לעשות -משלמים!

דווקא סביר מאוד הסכום ואפילו זול מאוד!

מה שלא סביר זה שאתה כותב על זה כאן...הבנאדם נתן לך שירות והציל לך את הצמיגים מאכילה מיותרת -ככה שהוא חסך לך כסף.

פורסם

אם זה באמת היה רק 3 דקות, לי זה נשמע כמו כיוון גלגלים בלבד. כלומר כיוון Toe-in/Toe-out (התכנסות/התבדרות) של הגלגלים.

כיוון קאסטר זה יותר מסובך.

כיוון קמבר לא קיים בכל הרכבים ולדעתי לא ניתן לביצוע בלי הרמת הגלגל או כל הרכב באוויר.

אני חושב שכיוון גלגלים בלבד עולה 80 ש"ח או משהו באזור.

אם המחיר הוא 250, מה פתאום הוא וויתר ולקח רק 170 ?

kitt , למה אתה חושב שצמיגים אכולים ידפקו את הכיוון ?

מה שיתכן הוא מצב שבו הכיוון הוא פיקס עכשיו, אבל ההגה מושך כי הצמיגים דפוקים. אבל אני לא רואה סיבה שהצמיגים יכולים לדפוק את הכיוון. (מכה במדרכה כן יכולה לדפוק).

pickiki , שינויים בקמבר כן גורמים לאכילות צמיגים. כך גם שינויים ב TOE

פורסם

אצלי גם הייתה אכילה בפרונט ,קודם החלפתי צמיגים ואח"כ ניגשתי לבעל מקצוע, שכיוון בעזרת מחשב ולייזר .

סה"כ אני חושב 250או 300 לא זוכר בדיוק.

הבעיה זה שבאמת לא מרגישים שהדפנות נאכלות (טוב שבטסט בודקים זאת) ,חשבתי שהם סתם רצו שאני יחליף צמיגים ,ואז הם פירקו אותם מהרכב, ונדהמתי לראות שהגעתי כמעט לברזלים.

עכשיו אני כבר שנה וחצי נוסע עם סטייה בבולם השמאלי של 5% בערך.(אני מקפיד לעשות הצלבה ואיזון לצמיגים כל 15K)

לבנתיים אני לא רואה שום אכילה ,אבל זה היה שווה את הכסף כי זוג דנלופ קדמיים עולים 800 ש"ח.

נ.ב

שאתה עושה כיוון דאג לשים צמיגים לא אכולים ,ושלחץ האוויר יהיה נכון.(אפשר לעשות הצלבה ואז אחרי הכיוון להחזיר)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
בוא נתחיל מאפס:

- מה שהוא כיוון לך זה לא את הפרונט אלא את הזווית של הגלגל מול הכביש ומול האופן שמולו הוא מחובר ,מה שנקרא קאמבר \ קאסטר ,זווית שלילית או חיובית- אין לו שום קשר לצמיגים גם אם הם חדשים או שחוקים.

- כיוון פרונט זה שההגה מושך לאחד הכייוונים בצורה רצינית עד כדי אכילת צד פנימי או חיצוני של הצמיג בצד אחד או שני הצמיגים גם יחד.

- הגה רועד זה איזון גלגלים

את כולם ניתן לעשות תחת אותה קורת גג שנקראת "מכון פרונט"

עכשיו לגבי הכסף , ברגע שמישהו שם לך מכווני לייזר על האוטו סימן שהוא מקצועי ורציני וגם בטח נתן לך תדפיס ממוחשב של האיזון לפני ואחרי-ועל הידע והאיכות חביבי אין מה לעשות -משלמים!

דווקא סביר מאוד הסכום ואפילו זול מאוד!

מה שלא סביר זה שאתה כותב על זה כאן...הבנאדם נתן לך שירות והציל לך את הצמיגים מאכילה מיותרת -ככה שהוא חסך לך כסף.

מדי יום אנשים רושמים פה מאות תגובות על מוסכים וביקורות.

וביקורות טובות על מוסכים לא חסר לי בפורום הזה, לא צריך להיות מבין גדול בשביל לדעת על 3 דקות שהוא שיחק לי מתחת לרכב מגיע לו 250 שקל.

ואני לא צריך להודות לו על שהציל לי את הציגים זה הכסף שלי שהציל את הצמיגים, ואם לא הוא אז מכון פרונט אחר היה שמח לקחת את הכסף ואולי חצי מהסכום

הסיבה שפרסמתי את השם של המקום היא שבעתיד מישהו יעשה חיפוש עם אותה בעיה לא יצפה להוציא 50 שקל כמו שאני חשבתי.

יום טוב

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

הידע, המכשור, ההתנסות, עלתה לו הרבה יותר מה170 שקל שלך.

המחיר נשמע בסדר גמור ואפילו דיי זול, הכוח ביידדים של המוסך, מה לעשות שאתה לא יודע איך עושים את זה ואם תלמד זה יעלה לך הרבה הרבה (ועוד איזה 10 שורות של הרבה) יותר כסף.

פורסם

קצת יקר, אבל עדיין בגבולות הסביר.

כפי שנכתב, לבעל מקצוע יש מחיר, ולא תמיד תמצא קשר בינו לבין זמן העבודה.

רק לשם הדוגמה: לפני כשבועיים הגעתי עם הווספה שלי למוסך באיזה עניין פעוט. על הדרך, אני כמובן תמיד מוצא עוד איזה משהו קטן לתקן. איך שלא יהיה, הביקור כולו ארך בסה"כ משהו כמו רבע שעה, במהלכו הוחלפו לי שתי מנורות, בית מנורה ראשית ושחרור ידית המצערת בגלל שאיזה מנוול הפיל לי אותה (זאת הסיבה שמלכתחילה באתי אליו).

בקיצור ולעניין, יצאתי מכל הסיפור הזה בנזק של 50 שקל. העבודה שהמוסכניק השקיע היתה מזערית ביותר ועלות החומרים בלחץ הגיעה ל-20 שקל, ואני מגזים.

אבל אין מה לעשות, אף אחד לא עובד בשביל העיניים היפות שלי (טוב, כמעט אף אחד 8)) ובשביל מגע מקצועי צריך לשלם קצת יותר.

תתמודד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...