Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שומאכר באופנועים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתכן ? שומאכר מתחיל בקריירה חדשה?

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

עד כמה שאני יודעת וראיתי, שומאכר התחרה לפני מספר ימים בליגת הקטנועים.

וסיים במקום הרביעי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בשבוע שעבר התחרה שומאכר במסלול פאנוניה שבהונגריה במירוץ אופנועים (להבדיל מקטנועים). מדובר על ליגת מירוצים חצי מקצוענית ויחד איתו התחרו 2 רוכבים מקצוענים, לא זוכר בדיוק מהיכן.

שומי זינק מהפול לאחר שקבע את הזמן הטוב ביותר במדידות הזמנים. חבריו המקצוענים, בגלל שהם מקצוענים, זינקו מאחור.

בסוף, סיימו המקצוענים ראשונים ושומי סיים שלישי. לטענתו, זה רק בשביל הפאן. בעבר הוא רכב מספר פעמים ולאחר פרישתמו מהפורמולה 1 הוא הכחיש בתוקף את הקריירה החדשה.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

שומי יחד עם עוד שני רוכבים הגיעו לתחרות חובבים בהונגריה עם אופנועים מקצועיים לחלוטין, קטגוריית הסופר-בייק המקומית.

עד כמה שאני זוכר הוא היה עם הונדה 1000 או משהו כזה וזכה במקום השלישי .

השניים לפניו סיימו הרחק מלפניו והוא היה הרבה לפני מקום רביעי בהרבה.

לפודיום הוא לא בא וזאת מכיוון שלא רצה לגרום לבלאגן עם הקהל והתקשורת המקומית.

הוא פשוט אוהב אופנועים ולא מתכנן שום קריירה כרגע .

אל תשכחו שבשנה שעברה למונטה-קרלו, בסופ"ש של המרוץ הוא הגיע עם אופנוע.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...