Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרוייקט בין המרשימים שראיתי ישר כח הלואי עלי כזאת סבלנות ובעיקר הידע להכל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה יכול לעשות את הסוויץ עם כפתור התנעה מקורי משנות ה50/60 של מקוררי האוויר.

יש לך אולי.. .במקרה... בטעות.. באקראי.. תמונה או משהו של מה שאתה מדבר עליו? בשלב זה כל רעיון יצירתי בא בחשבון :-D

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור,

ב MGA יש סוויץ עם מפתח בלוח השעונים, סיבוב המפתח נותן מתח חשמלי לכל מערכות הרכב, בנוסף ישנו כפתור שמחובר

עם כבל לסטרטר סוויץ ועל ידי משיכת הכפתור מניעים את הרכב.

תמונות מצורפות.

ישראל

מפתח כפתור סוויץ.JPG

סטרטר סוויץ.JPG

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אני חייב לציין בפומבי עד כמה זה דומה לכפתורים הקיימים [אני מדבר על כפתורי השליטה של האור וכפתור "עצור"] באוטובוסים שאני לפעמים נוסע בהם, יש מצב שזה אוטובוסי חללית או טרום חללית, שהורכב ע"י מרכבים או הארגז. שנים בין 2000 ל2002 אני מעריך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אתה יכול לעשות את הסוויץ עם כפתור התנעה מקורי משנות ה50/60 של מקוררי האוויר.

הספורט פרינץ באה עם סוויטש מתוצרת neimann ומפתח.

אבל כמובן שאנו מדברים על אחת מקורית, כמו שלי.... :)

פורסם
אני מתלבט לגבי משהו... האם לוותר על הסוויץ' שנמצא כרגע על מוט ההגה ולעשות סוויץי שנמצא על הדש-בורד עצמו, משמאל למחווני המהירות והסל"ד או במיקום אחר, סטייל מכוניות העל של שנות החמישים והשישים.....

רק מילה אחת: :mm_yeah: (אופס, בעצם אייקון אחד). סוויץ' על הדש משמאל לשעונים (טוב, טוב, מחוונים) יהיה מדהים.

בכלל, כל הפרויקט נראה סוף.

פורסם

ככל הנראה אשאיר את הסוויץ' עצמו על ההגה, כשבנוסף אליו, יחד עם מתקים אחרים, יהיה גם מתג START משמאל למחווני המהירות/סל"ד.

ה"קו העיצובי" של המתגים:

3b42_1.JPG396e_1.JPG1b92_1.JPG וכו'...

ההאדרס הגיעו... (4-2-1) :lol: שם מאחור ניתן לראות את המתלה הקדמי בשלבי הרכבה. תמונות, בקרוב...

P1050609.jpg

להאדרס אחבר אגזוז שיבנה בהתאמה אישית (אם מישהו מעוניין בבעל מקצוע מדהים לבניות כאלו, שלחו ה"פ). הסופיות יהיו משהו בסגנון הזה:

backsmall.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

9.6.08

בניית המתלה הקדמי. בדיקות התאמת חלקים, לשמחתי, הכל מתאים ובול במקום... אני מחכה לבולמי הזעזועים להגיע מחו"ל לצורך סימון V על כל הקשור למתלה הקדמי (בולמים, בלמים, היגוי).

המתלה האחורי מוכן גם הוא ומחכה להרכבה.

השלב הבא (כמובן, במקביל לעבודות הפחחות) - בניית המנוע ויתר מכלולי ההינע, שזירת צמת חשמל חדשה שתותאם לשינויים שאני מבצע ברכב.

ליאור.

החלקים לפני... (עם עוד כמה חלקים):

P1050104.jpg

DSCN0259.jpg

המתלים נצבעו בצבע בתנור (ייסוד מיוחד לאבץ). הבוקסות נלחצו באמצעות Press והורכבו על המתלה.

P1050545.jpg

P1050547.jpg

P1050634.jpg

P1050638.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור כמובן עבודה מדהימה אבל תגיד, אני חייב לשאול.

איפה אתה מבצע את כל העבודה הזו?

לא נראה מהתמונות כאילו יש לך מוסך... ואם אתה עושה את זה בבית אז אם לאישתך יש אחות אני רוצה להכיר אותה!:lol::lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
המתלים נצבעו בצבע בתנור (ייסוד מיוחד לאבץ).

ליאור אתה אלוף! :king:

אתה מתכוון שהצבע השחור שנצבע בתנור הינו יסוד מיוחד לאבץ הזהוב?

הצבע בתנור הינו איבוק אפוקסי ? או צבע רטוב בהתזה ?

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

שאלה שאלתי אותה בעבר ולא ענית לי: כמה עולה לעשות את הניקוי בחול והצביעה. אתה מבצע את הניקוי בחול?ואת הצביעה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ליאור, סחתיין על הלחצנים, האם אתה מתכוון להפעיל את הוישר והאורות אזהרה עם אחזקה עצמית?

אם כן איך יתבצע הניתוק, עם מפסק NC על הקו?

סתם מסקרנות, זה פשוט לא נראה לי כל כך מתאים לעניין :roll: אבל הם יפים מאד.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
ליאור כמובן עבודה מדהימה אבל תגיד, אני חייב לשאול.

איפה אתה מבצע את כל העבודה הזו?

לא נראה מהתמונות כאילו יש לך מוסך... ואם אתה עושה את זה בבית אז אם לאישתך יש אחות אני רוצה להכיר אותה!:lol::lol:

העבודה על הפחחות עצמה מתבצעת ע"י חבר בסדנא שלו. כל יתר העבודה מתבצעת בחדר בבית, קצת יותר גדול מחדר רגיל, שהוסב לסדנא קטנה וכולל את כל מה שצריך כדי לשפץ מכונית, חוץ מליפט, בתנאי מעבדה :-D

ליאור אתה אלוף! :king:

אתה מתכוון שהצבע השחור שנצבע בתנור הינו יסוד מיוחד לאבץ הזהוב?

הצבע בתנור הינו איבוק אפוקסי ? או צבע רטוב בהתזה ?

ישראל

הצבע הינו צבע בברק ישיר, שנצבע בתנור על בסיס יסוד מיוחד למתכות שעברו ציפוי אבץ.

שאלה שאלתי אותה בעבר ולא ענית לי: כמה עולה לעשות את הניקוי בחול והצביעה. אתה מבצע את הניקוי בחול?ואת הצביעה?

ניקוי חול עולה כמה מאות ש"ח לכל "מנה", משמע בד"כ לא מעט חלקים קטנים וגדולים. הצביעה עולה בד"כ גם כמה מאות ש"ח לכל נגלה.... קשה לתת מחיר מדויק שכן בכל פעם התהליך שונה וסוג העבודה שונה, אך המחירים לא בשמיים.

ליאור, סחתיין על הלחצנים, האם אתה מתכוון להפעיל את הוישר והאורות אזהרה עם אחזקה עצמית?

אם כן איך יתבצע הניתוק, עם מפסק NC על הקו?

סתם מסקרנות, זה פשוט לא נראה לי כל כך מתאים לעניין :roll: אבל הם יפים מאד.

שלחתי מייל לחנות שמוכרת באיביי את המפסקים, מתוך כוונה להבין מה עקרון העבודה שלהם.... בתקווה שהם יבינו למה התכוונתי, שכן אני לא מתכוון להחזיק אצבע על הלחצן כל הדרך בכל פעם שארצה להפעיל אורות :lol:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...