Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפסקי משיכה פשוטים, בסגנון "של פעם", ניתן ליקנות בגרושים ברח' שלמה בת"א, לפחות באחת מהחנויות. אני קניתי אחד כזה לצ'יפטיין שלי, והוא נראה אוטנטי לחלוטין! מה עוד, שאפשר, עם קצת רצון, להחליף לו ראש משחור-מקורי, לכל דבר אחר שרק תרצה! ומפסק הינו בעל שלושה מצבים, ככה שמתאים גם לאורות, וגם לווישרים! לגבי ההתנעה- קיימים כפתורים מתחתיים יפים מאד של פתיחת הדלתות עם מנעולים חשמליים, יש את זה כמעט בכל חברה, תנסה לראות- אולי זה יתאים לך? -בטוח, שלא בעיה להשיג אחד כזה!

(שלא יבלבל את המסגרת המרובעת עם הכיתוב- לדעתי, ניתן לפרק את הכפתור בלבד, רק את החלק העגול). בנוסף ראיתי דגם יותר גדול, שנראה זהה.

DSCF0757.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1.7.08

המשלוחים שהגיעו היום :)

שסתומים מוגדלים, יניקה 38מ"מ (25מ"מ במקור), פליטה 35מ"מ (32 במקור).

כמו כן הגיעו שתיים ממסגרות הג'אנטים, מתוצרת BBS ברוחב 8" (שתי חתיכות של 4" ובאמצע מרכז הג'אנט, עוד כ-1"). בקרוב יגיע המשלוח של הקדמיים, 7" בסה"כ (3" חיצוני, 4" פנימי).

ה-RIMS עצמם, מרכז הג'אנט, כפי שנראה בתמונה ששלח לי המוכר, צריכים לעבור הסרת צבע וליטוש או צביעה, טרם החלטתי.... גם הם עדיין לא הגיעו.. אוטוטו..

צמיגים: לג'אנטים יוצמדו צמיגי Dunlop SP9000 במידה 195/45/13. תודה רבה ליבואני דאנלופ ישראל על ההרתמות והעזרה בייבוא המיוחד!

תמונות :)

השסתומים:

attachment.php?attachmentid=120173&d=1214931345

ה-RIMS:

attachment.php?attachmentid=120174&d=1214931429

המסגרות:

attachment.php?attachmentid=120175&d=1214931446

המחשה של הרוחב...

attachment.php?attachmentid=120176&d=1214931472

חיפשתי מראה Dish לג'אנט....

attachment.php?attachmentid=120177&d=1214931486

זה פחות או יותר המראה המבוקש לג'אנט:

attachment.php?attachmentid=120178&d=1214931717

P1050762.jpg

DSC01967.jpg

DSCN0572.jpg

DSCN0575.jpg

P1050759.jpg

printImage17.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• אחראי פורום
פורסם

ליאור, זה פרוייקט ברמה שרואים באתרי שיפוץ מחו"ל.

החיקוי 1:1 של חלקי הפח, ההתאמות, שיפוץ המכלולים המדהים. כל הכבוד!

בנוגע לג'אנטים, אתה מתכנן להם צביעת two-tone (אני חושב שאני מזהה אצל המשופצת שהצגת)?

לדעתי ג'אנט בחלקים פשוט מתחנן לשני צבעים :-P

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שמעתי על הרעיונות שלך לפחות לגבי הטנדר של הנוטרים, שהביא את כדי החלב האחרונים למסחה... אגב ראש פתוח במקרה שהתוכנית שלך תצא לפועל היא אופציה מובטחת...

לגבי הג'נטים, ופה אני לארג' איתך, שחור החלק הפנימי כסף החישוק או להיפך...על זה לא נריב!-רן

כזה:

jante_rota_d2.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שמעתי על הרעיונות שלך לפחות לגבי הטנדר של הנוטרים, שהביא את כדי החלב האחרונים למסחה... אגב ראש פתוח במקרה שהתוכנית שלך תצא לפועל היא אופציה מובטחת...

לגבי הג'נטים, ופה אני לארג' איתך, שחור החלק הפנימי כסף החישוק או להיפך...על זה לא נריב!-רן

שחור פנימי, להשאיר את החיצוני מבריק כמו שהוא, נשמע מעניין.... אני אעשה לזה הדמייה במחשב, לראות איך זה יראה... :roll:8)

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

כזה:

jante_rota_d2.jpg

או כזה:

photo%20035%202.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שסתומים מוגדלים, יניקה 38מ"מ (25מ"מ במקור), פליטה 35מ"מ (32 במקור).

אתה כנראה התכוונת לרשום יניקה 35 מ"מ במקור.לא נראה לי סביר להגדיל שס' ב13 מ"מ, מה גם שתמיד שס' יניקה יהיה גדול יותר משס' פליטה.

אתה בחור אמיץ!

צריך ביצים לפחות כמו של יאשה ,בשביל להפוך את הדבר החלוד הזה לרכב ברמה שאתה שואף אליה.ולפי מה שנראה עד כה הרמה מאוד גבוהה במיוחד לאור המצב ההתחלתי המאוד סופני.

אחרי שראיתי את כמות חלקי הפח שהוחלפו , פרוייקטים אחרים קיבלו אצלי פרופורציות אחרות הרבה יותר פשוטות.

בהצלחה בהמשך!

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם
אתה כנראה התכוונת לרשום יניקה 35 מ"מ במקור.לא נראה לי סביר להגדיל שס' ב13 מ"מ, מה גם שתמיד שס' יניקה יהיה גדול יותר משס' פליטה.

אתה בחור אמיץ!

צריך ביצים לפחות כמו של יאשה ,בשביל להפוך את הדבר החלוד הזה לרכב ברמה שאתה שואף אליה.ולפי מה שנראה עד כה הרמה מאוד גבוהה במיוחד לאור המצב ההתחלתי המאוד סופני.

אחרי שראיתי את כמות חלקי הפח שהוחלפו , פרוייקטים אחרים קיבלו אצלי פרופורציות אחרות הרבה יותר פשוטות.

בהצלחה בהמשך!

אכן, 35 מ"מ במקור.... :lol: (מי שם במקלדת את ה-2 ליד ה-3? חלמאים... :p)

תודה :wink:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• אחראי פורום
פורסם

דווקא לא הייתי הולך על שחור במרכז, זה קצת נדוש וגס מדי.

יש גוונים יפהפיים של אפור שבשילוב עם לאכה יראה מצויין.

זו דוגמא אחת:

3513.jpg

בדיוק צבעתי באפור-גרפיט ג'אנטים לאלפא שלי, שגם יכול להתאים.

פורסם
דווקא לא הייתי הולך על שחור במרכז, זה קצת נדוש מדי.

יש גוונים יפהפיים של אפור שבשילוב על לאכה יראה מצויין.

זו דוגמא אחת:

3513.jpg

בדיוק צבעתי באפור-גרפיט ג'אנטים לאלפא שלי, שגם יכול להתאים.

בתמונות האלו ניתן לראות שה"מודל לחיקוי" השתמש גם הוא באפור כהה למרכז:

attachment.php?attachmentid=120220&d=1214945539

attachment.php?attachmentid=120221&d=1214945539

printImage2.jpg

printImage15.jpg

חלומות נועדו להתגשם

• אחראי פורום
פורסם

בדיוק לזה הזה התכוונתי.

בשילוב עם ברגים שחורים או כסופים = :yum:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...