Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהתמונות נראה שאין מספיק מקום בשביל להוציא את הפילטר והקרבורטורים..אפשר יהיה להוציא אותם מבלי להוריד מנוע?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מהתמונות נראה שאין מספיק מקום בשביל להוציא את הפילטר והקרבורטורים..אפשר יהיה להוציא אותם מבלי להוריד מנוע?

אבחנה טובה :)

חלילה להוריד מנוע בשביל לפרק קרבורטור... :lol:

פלטת הפח שצמודה לפילטרים לא מקובעת כרגע ובאיזור הזה תיבנה מין נישה כדי לאפשר יותר אוויר קר לפילטרים וכן פתחי גישה קדמיים. אני עדיין חושב על רעיונות יצירתיים לגרום לאוויר קר להכנס לאיזור הזה, חוץ מאשר מלמטה והכונסים על מכסה המנוע...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אין למרכב הזה מעבר אויר דרך הדלתות לתא המנוע?

מה שכן אפשר זה להכין כונסים מחלקו התחתון של הרכב עד לקרבורטורים, מאין ראם איר..

שכחת לענות לגבי הפירוק, את הפילטרים ניתן להוריד כשהכל מורכב?

פשוט מהתמונות לא ברור איך הם מעוגנים לקרבורטורים עצמם.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אין למרכב הזה מעבר אויר דרך הדלתות לתא המנוע?

מה שכן אפשר זה להכין כונסים מחלקו התחתון של הרכב עד לקרבורטורים, מאין ראם איר..

שכחת לענות לגבי הפירוק, את הפילטרים ניתן להוריד כשהכל מורכב?

פשוט מהתמונות לא ברור איך הם מעוגנים לקרבורטורים עצמם.

אין מעבר מהדלתות. לגבי ההצעה לגבי אוויר מהמרכב התחתון, אני בהחלט מתכנן לעשות כן, באופן דומה לזה שעשיתי במכוניות אמריקאיות אחרות שלי, בנוסף לאוויר שמגיע מכונס עליון - על מכסה המנוע (תמונה למטה).

attachment.php?attachmentid=119644&d=1214641040

לגבי הפירוק, כן, ניתן לפרק בקלות, שכן רק הבסיס של הפילטר מעוגן לקרבורטור עם אומים והאלמנט יחד עם המכסה מחוברים ע"י קליפסים שניתנים לפירוק בקלות. כאמור, אבנה פתחי גישה גם מתוך הרכב, סתם כך, שיהיה... :lol:

ברכב עליו אני מבסס את הרכב שלי, ויתרו על החלונות האחוריים והפכו אותם לכונסים המזרימים אוויר באמצעות צינורות לתא סגור לקרבורטורים וכן למניפת קירור, כפי שניתן לראות בתמונות למטה, אך אני החלטתי להשאיר את החלונות כך שמקור האוויר יגיע ממקום אחר:

attachment.php?attachmentid=119642&d=1214641040

attachment.php?attachmentid=119643&d=1214641040

printImage10.jpg

PIC_0106_resize.jpg

printImage17.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ממש תענוג לראות את ההתקדמות!

מה דעתך על מיקום שונה לכפתורים? בשביל לשמור על סימטריה.

ישראל

11111111.jpg

222222.jpg

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
ממש תענוג לראות את ההתקדמות!

מה דעתך על מיקום שונה לכפתורים? בשביל לשמור על סימטריה.

ישראל

תודה ישראל.

את ההדמיה הימנית כבר לא יהיה ניתן לעשות, החורים כבר נחתכו עבור המחוונים. לגבי מיקום הכפתורים, אני מנסה לחשוב כל הזמן על הנדסת אנוש, איפה יהיה נוח להפעיל מתגים של וישרים, אורות וכו'.... יד ימין? יד שמאל? מהנדסים הרכב מצאו עד היום שיד שמאל היא זו שמתפעלת את המתגים האלו, משמאל להגה... כך שאני מבולבל לגמרי :)

בכל מקרה, נכון לעכשיו לא ממש הולך לי עם המתגים שרציתי לרכוש, שכן המוכר הגביל את המכירה ל-UK בלבד וזה בכלל לא נותן לי לעשות BID.... כך שאני מנסה למצוא רעיונות אחרים, בכיוון קצת יותר "קלאסי", משמע מתגי משיכה לאורות ולמגבים שיראו באותו קו... כמו של הבריטיות וחלק מהאמריקאיות של שנות החמישים...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

שלום.

האמת שאני לא אהבתי את ביטול החלונות ולהפכם לכונסי אויר למנוע לדעתי פוגע ומכוער סוף הדרך.

סתם רעיון אולי פתחי כניסת אויר לפני הגלגלים האחורים ישר לתוך תא המנוע כמו בדופין למשל?

לגבי המתגים יש ים של פתרונות אוטנטים לרכב שלך כמו למשל מתגים שחורים ארוכים כמו ברכבים אנגלים.

לגבי הפעלה ניתן להתאים כול כפתור לכול מטרה בעזרת אלקטרוניקה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
. לגבי מיקום הכפתורים, אני מנסה לחשוב כל הזמן על הנדסת אנוש, איפה יהיה נוח להפעיל מתגים של וישרים, אורות וכו'.... יד ימין? יד שמאל? מהנדסים הרכב מצאו עד היום שיד שמאל היא זו שמתפעלת את המתגים האלו, משמאל להגה... כך שאני מבולבל לגמרי :)

מה דעתך להשתמש בארבעת "מתגי הפסנתר" של פרינץ 4 / נ.ס.או 1000? זה משמאל להגה (כמו ש"צריך"), את 2 מתגי אור החניה אפשר להמיר למגבים ועוד משהו (אולי מהירות נוספת למגבים?), ו"כמעט" לשמור על מקוריות.

אגב - האם מד הסל"ד הוא אלקטרוני או מיכני? בשנות הששים הם היו בד"כ מיכניים. עם מנוע אחורי זה קצת מסבך...

עודד

פורסם
מה דעתך להשתמש בארבעת "מתגי הפסנתר" של פרינץ 4 / נ.ס.או 1000? זה משמאל להגה (כמו ש"צריך"), את 2 מתגי אור החניה אפשר להמיר למגבים ועוד משהו (אולי מהירות נוספת למגבים?), ו"כמעט" לשמור על מקוריות.

אגב - האם מד הסל"ד הוא אלקטרוני או מיכני? בשנות הששים הם היו בד"כ מיכניים. עם מנוע אחורי זה קצת מסבך...

בתמונה למטה ניתן לראות שהקו של האיזור משמאל להגה הוא קעור ולכן, ארבעת הכפתורים (כידוע לך, מגיעים כיחידה אחר, ישרה) לא יכנסו שם...

attachment.php?attachmentid=119013&d=1213975906

תמונה של מה עשה הבחור מגרמניה ב-SP שלו (לדעתי הוא קלקל הרבה עם עיצוב הפנים שלו...)

attachment.php?attachmentid=119661&d=1214657568

ליאור,המנוע שלך יהיה כמו זה שבתמונה האחרונה שצירפת?

לגמרי אותו מנוע. ההבדל בין שלו לשלי בשלב זה, הוא ששלו אחרי שלב השיפוץ והקוסמטיקה :wink: מבחינת יתר המכלולים, ראה את התמונה למטה, הכל זהה (כמובן שבשלב זה לא הרכבתי את הכל, ההרכבה כרגע הייתה לצורך מדידות והתאמות).

ליאור.

attachment.php?attachmentid=119643&d=1214641040

attachment.php?attachmentid=119483&d=1214575457

printImage5.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
בתמונה למטה ניתן לראות שהקו של האיזור משמאל להגה הוא קעור ולכן, ארבעת הכפתורים (כידוע לך, מגיעים כיחידה אחר, ישרה) לא יכנסו שם...

ואם יחידת 4 המפסקים תורכב אנכית?

עודד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...