Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להשקיע. נגיד נחים אצלי כרגע כאן 7000 שקל, הם פנויים, אין חובות וכל חובות עתידיים יש לי עבודה, האם כדאי לקנות 2000 דולר? או שיש סיכוי שהדולר ייכחד? ארה"ב תתמוטט לגמרי? לנגב ת'תחת עם שטרות של 100$ יהיה מנת חלקם של אלו שלא יכולים להרשות לעצמם נייר טואלט?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

היה אחד כזה, רק לפני חודש וחצי.

תעשה לבד את החושבים.

יש למישהו כובע? (לפחות לגבי המעוף אני מתקרב...)

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

בשוק המט"ח מסתובבים סכומים שאתה אפילו לא יכול לדמיין ומספר הסוחרים בו לא נופל מכך.

כל ניסיון לנבא את שער המט"ח הוא עקר מיסודו, וכל מי שיגיד אחרת, או שהוא תמהוני, או שהוא חרטטן או שהיתה לו התגלות משיחית.

כפי שפרנקוס כתב, מי שייעץ לך על דבר כזה עלול לחשוף את עצמו לתביעה עתידית מצדך, מה גם שפוזיציה שנראית ריאלית עבור אחד נראית הזויה לחלוטין עבור אחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תרגעו עם ענייני ההטעיות

לא כל עצה כאן תוביל לאפשרות לתביעה

כל עוד אתה לא מזדהה בכך שאתה יועץ פיננסי (או כל תחום אחר בהתאם לתגובה), או שאתה עושה זאת כחלק משרות, או שאתה מקבל תמורה, או שאתה זאת על מנת לקבל תמורה וכו' וכו'

יהיה בסדר

גם פרסום של בתי השקעות שכולל מניות שכביכול מומלצות ומוצגות כאטרקטיביות יותר ממתחרות, משתחרר מסכנת תביעה כל עוד הוא רושם "אין באמור לעיל ובכתוב ואו במשתמע לכדי המלצה להשקעה"

אז אתה חושב שכל כך מהר אתה יכול לתבוע?

פורסם
לא כל כך מהר ולא כל כך בקלות אבל האפשרות קיימת וראיתי אנשים תובעים על דברים פחות חשובים.

ראית שהם גם זוכים?

פורסם
אם פישמן הגדול נפל במיליארדים במשחקי מטבעות אתה מחפש את היועצים שלך בין ילדי פורום זה ?

ענית לעצמך.

ילד הפורום הנוכחי יודע את ההבדל בין משחק להשקעה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...