Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לחברתי את הרכב הנ"ל וברצוני לשאול בכמה אפשרי לקנות 4 צמיגים טובים ואיפה??

כמו כן גם מה עלותו של טיפול כולל של:ניקוי קרבורטור,פלאגים,פילטרים,שמן ברקס ושמן מנוע??

הוחלף לרכב גיר,ראש-מנוע ורדיאטור כולל צנרת רק לידע כללי,וברצוני לדעת גם את המחיר של איתות שמאלי,3 וישרים ומראה שמאלית??

תודה לעונים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

ומה בנוגע לעלויות חלקים,טיפולים מה העלות הכוללת של טיפול רגיל במוסך רגיל(לא מורשה),שאני ידע קצת מאיפה לאיפה נעים המחירים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

סליחה על הדאבל פוסט,אבל אשמח לדעת את המידות הרגילות של הרכב הנ"ל שנת 93 קרבורטור אם זה עוזר,ואשמח גם לדעת איזה פלאגים,שמן(האם אפשרי לשים חצי סינט'?) ונוזל קירור לרדיאטור מומלצים לרכב הזה לשם קניית החלקים וטיפול שאני יבצע די בקלות על הרכב,וגם פילטרים נדרשים?

תודה רבה.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

.לשים שמן בצמיגות של 20w50.ולא חצי סינטטי.חלקים לטיפול:פילטר דלק.פילטר שמן.שמן מנוע.פילטר אוויר.פלגים דקים.{של דנסו או ngk-}.נוזל קירור .

פורסם

עלות טיפול "10K" סביבות 300 , בהתאם לחומרים ומחירי עבודה.

שיפוץ קרבורטור ( ללא קשר לטיפול כללי ) סביבות 400

צמיגים - חשוב לציין מידה, למרות שצמיגי 13 אנצ' לא יהיו יותר מ 850 - 900 לרביעה באיכות בינונית ומלה

פורסם
.לשים שמן בצמיגות של 20w50.ולא חצי סינטטי.חלקים לטיפול:פילטר דלק.פילטר שמן.שמן מנוע.פילטר אוויר.פלגים דקים.{של דנסו או ngk-}.נוזל קירור .

זה לא טיפול.

זה החלפת חלקים מתכלים.

טיפול זה הרמת הרכב על ליפט, בדיקת מיתלים, גומיות בפרונט, בולמי זעזועים, חופשים בהגה ובגלגלים, פירוק גלגלים ובדיקת עובי רפידות בלם, מצב אגזוז, מצב צנרת דלק ובלימה, תיקון והחלפה לפי הצורך.

אחרי זה החלפה של כל מה שרשמת, ובנוסף בדיקת רצועות מנוע, והלפה של רצועת טיימינג, ורצועת אלטרנטור ומדחס, במיוחד אם הרכב נקנה עכשיו, ולא ידוע, מתי בוצעה ההחלפה האחרונה.

בנוסף, אם זה גיר אוטומטי, אז גם החלפת שמן בגיר.

* כתוב שהחליפו ברכב גיר לאחרונה, השמן בו אמור להיות חדש, ואפשר לדלג על הסעיף הזה.

לגבי שאר השאלות - זוג מגבים עולים בין 25 ש"ח למשהו סיני זול לבין 60-70 ש"ח למגבים של BOSCH.

מראה - לך לפירוקיה הקרובה ותקנה מהם. נראה לי, שבשנתון שלך מדובר במראה חשמלית. היא יכולה לעלות להערכתי כ 150 ש"ח.

בקלית לפנס איתות - לפעמים משתלם יותר לקנות חדשה ולא מפירוק. מחיר -סדר גודל של כמה עשרות שקלים אם זה פנס איתות בכנף וקצת יותר אם זה פנס איתות קידמי.

צמיגים - המידה אצלך היא כנרא 155/80R13, אבל אל תתפוס אותי במילה.

• תוכן חדש...