Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 או יונדאי I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי הולך על היונדאי ,מכמה סיבות,בגדול המאזדה רכב מיושן ביחס ליונדאי,למזדה 105כ"ס מול 122 של היונדאי,היונדאי יותר זולה ב-2000 שקל ,היונדאי מגיע עם איבזור בטיחותי חשוב גם בדגם הפשוט,בקרת אחיזה/משיכה ASR,בקרת יציבות ESP,הגברת בלימה, את כל אלו יש ביונדאי ובמאזדה אין!!! מה גם שהיונדאי יותר זולה לאחזקה(טיפולים,ביטוח,חלקים).

התשובה מיתייחסת לדגם הבסיסי בילבד של הרכבים.

פורסם

גם אני מעדיף את הI30 זה דגם שקידם בצורה משמעותית

את יונדאי מבחינת האיכות חומרים ברמה היפנית והאבזור יותר עשיר

בגרסת בסיס, גם הבדלים במנועים, אבל המנוע של יונדאי לפי הדף 122 כ"ס

אבל במציאות זה נראה פחות. אבל בכל זאת הוא יותר חזק ממאזדה 3,

אבל למאזדה 3 יש התנהגות טובה ויותר "ספורטיבית", אבל עדיין אם כבר היתי הולך על היונדאי.

לבחירתך:wink:

פורסם

התנהגות כביש, הנאה מנהיגה, היגוי משובח (אני מעריך שבעוד דור של מכוניות כבר לא תוכל להרגיש היגוי כזה)-מאזדה 3 לוקחת בענק. הרכב פשוט פאן מוטורי.

בשאר הפרמטרים הI30 עדיפה מאחר והיא חדשה יותר. היא מרגישה הרבה יותר מרשימה מפנים, היא יותר ייחודית, גם המרווח ובידוד הרעשים טוב יותר. גם בסעיף הנוחות היא עולה על המאזדה- בקיצור כרב משפחתי היא הבחירה.

אני מאמין שרק העובדה שהיא מגיעה עם מע' בקרת ייציבות ושליטה מההגה על הרדיו צריכה להטות את הכף.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני הייתי לוקח מאזדה 3, יותר נוחה לדעתי, מתנהגת, אמינות שהוכיחה את עצמה מאוד.

מה שכן, היונדאי נראת יותר יפה ומודרנית, גם מבפנים וגם מבחוץ.

פורסם

מאזדה 3,הרבה יותר טובה מיונדאי ,היונדאי עשו שיפור בכמה שנים האחרונות אבל הם עדיין שלב אחד אחורה באיכות חומרים,כל מי שרשם שליונדאי 120 כ"ס אז שידע שזה נתון יבש מאדדדד,הגיר והמנוע לא ממש משתלבים בצורה מושלמת,גם ליונדאי לנטרה היה 1.6 עם 111 כ"ס נדמה לי ו1.8 עם 139 כ"ס ועדיין היה בשלב הסופי של המשפחתיות מהבחינה הזו,הסיבה שיש הרבה יונדאי זה הקטע של הליסינג וההשכרה,למרות שללקוח הפרטי המחיר אותו דבר,החברות משלמות מחיר קנייה נמוך יותר בהשוואה לסובארו מאזדה וכו..

פורסם

מה שמעצבן ביונדאי, ובכללי בלהסתכל על העיצוב הקוריאני,

זה שהם מעתיקים מכל מיני רכבים, במקרה של הI30 זה צפוי,

מכל הכיוונים, אבל חוץ מי זה רכב מעולה.

פורסם

אז יצאתי היום לנסיעת מבחן בשניהן, ואני בהלם מוחלט. היונדאי פשוט יותר טובה מהמאזדה מכל בחינה אפשרית (חוץ ממראה).

ההיגוי יותר טוב, הדיווש יותר טוב, היא אוחזת -הרבה- יותר טוב תודות לESP, תא הנוסעים מרגיש קצת יותר איכותי, והכח של המנוע יותר זמין בטורים נמוכים.

הדבר היחיד שהציק לי ביונדאי זה המרקם של ההגה (שנפטר עם כיסוי/גרסא מאובזרת) והיציאות של המזגן, שכמו בפוקוס, מקפיאות לך את הידיים. זהו, זה כל מה שרע ביונדאי..

אני בהלם מוחלט!

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...