Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במוסטנג ישנה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה אוטו בונבון הלוואי על כולנו!

תתחדש נמחק

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

פורסם

תתחדש

תלמד קצת פרטים על האוטו שלך

יש לך גרנדה

זה רחוק מאוד מלהיות מאך או בוס

לא כל כל מוסטנג שנת 71-73 זה מאך (הלוואי זה היה המצב )

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

למתחדש במוסטנג הישנה,

כבעל מוסטג 1967 כ 30 שנה, אני מאחל לך הנאה מרובה מהרכב כי נהיגה במוסטנג זו תמיד חוויה.

תתחדש!

יורם

פורסם

הבנתי את הפואנטה לא מאך 1 נכניס אותה לפחחות קטנה נזמין חלון אחורי ותא מטען כמו של מאך 1 את מנוע 6 הציל' נחליף ל 8 ציל' וזהו או שאני עוד רחוק כי ברשיונות לא כתוב הדגם המדוייק.

פורסם

תתחדש!! עוד מוסטנג חדשה למועדון המוסטנגים.

וזה רמז קטן לקהילת המוסטנגים באץ שתופסת תאוצה וגדלה.

אני חושב שצריך להקים מועדון כאן ועכשיו של מוסטנגים!!

פורסם

כן הבנתי מבחינה חיצונית החלק האחורי לא דומה החזית דומה בדיוק למעט מכסה מנוע של המאך עם שני כונסים. מה הלאה? כמו שאני רואה ומכיר חלק מהרכבים של סלאט כולם כמעט כולם לקחו רכבים סטנדרטיים ושיפרו בעזרת כסף וחברים למאסל קארס. איפה הבעיה לקחת כל רכב עם פוטנציאל ולהפכו לכזה. הרכב של ליאור ברוך היה של שכנה שלי איך הוא היה אז ואיך היום.

וכן אני יודע שיש לי גרנדה גם כתבתי את זה וכשאני ואתה ניסע אחד ליד השני אם לא תיתן פול גז יגידו תיראו איזה מוסטנגים בלי לרדת לפרטים הקטנים. וכשיגיע היום גם זו תלבש 8 ציל'.

פורסם
כן הבנתי מבחינה חיצונית החלק האחורי לא דומה החזית דומה בדיוק למעט מכסה מנוע של המאך עם שני כונסים. מה הלאה? כמו שאני רואה ומכיר חלק מהרכבים של סלאט כולם כמעט כולם לקחו רכבים סטנדרטיים ושיפרו בעזרת כסף וחברים למאסל קארס. איפה הבעיה לקחת כל רכב עם פוטנציאל ולהפכו לכזה. הרכב של ליאור ברוך היה של שכנה שלי איך הוא היה אז ואיך היום.

וכן אני יודע שיש לי גרנדה גם כתבתי את זה וכשאני ואתה ניסע אחד ליד השני אם לא תיתן פול גז יגידו תיראו איזה מוסטנגים בלי לרדת לפרטים הקטנים. וכשיגיע היום גם זו תלבש 8 ציל'.

שיהיה לך בהצלחה! תעשה בדיוק מה שבא לך, איך שבא לך, העיקר שהרכב יסע ויראה כמו שטוב לך, זה מה שחשוב :wink:

מקוריות זה ב-Windows XP.... במכוניות (לפחות מהסוג שאנחנו מדברים עליהן כאן, לא על מרצדס SL300 Gullwing לדוגמא...), לדעתי כמובן, כל אחד צריך לעשות מה שבא לו עם הרכב שלו....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...