Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום, 2 שאלות בקשר לביטוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

בזמן זה אני נוהג על מיצובישי, אני לא ממש מרוצה מהאוטו, הוא אוכל די הרבה דלק ( מיצובישי ), האוטו לא הכי מרשים ויפה, ובכלל, נמאס!

בקרוב מאוד ( עוד שבועיים + - ) אני חוגג יומולדת 18 :)

אז אחותי הנשואה בא אליי בהצעה שאקח את האוטו של גיסי, בעלה, ואצא איתו ביום ההולדת שלי...

הבעיה היחידה היא שאין ביטוח עליי, וגיסי וכמובן אני לא אקח את הסיכון של תאונה...

גיסי מחזיק בבעלותו הונדה אקורד 99' זהובה, אוטו שדי אהבתי אותו, וחוצמזה, מגיע לי שינוי לקראת היומולדת :p

עכשיו שאלותי הן...

1. האם אני יכול להעביר את הביטוח צעיר שיש לי על המיציבושי להונדה פלוס תופסת מחיר נמוכה?

2. כמה יעלה לי ביטוח תאחלס לעשות להונדה?, יש לה ביטוח מקיף, מחודש זה עד סוף השנה...

תודה והמשך יום טוב !

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

שאלתך לא ממש מובנת

אז יש כמה תשובות :

א. אם מה שהבנתי נכון זה שאתה רוצה לנסוע על האוטו רק ביום ההולדת שלך (וזה חד פעמי),

אז יש ביטוח חד פעמי אתה צריך לצור קשר אם סוכן הביטוח או החברה של בעל הרכב,

במקרה שלך בעל ההונדה ולהכניס אותך ל24 שעות או יותר לביטוח בתוספת תשלום (אני לא יודע אם זה ככה בכל החברות)

ב.במקרה שאתה הולך לקנות ממנו את האוטו ולמכור את שלך,

אז כן ניתן להעביר את הביטוח (כשהמחיר של הביטוח הוא משתנה בהתאם לאם אתה נהג חדש אני משאר שאתה כן לפי הגיל

או איזה חברת ביטוח זו ומה התנאים שלה)

• תוכן חדש...