Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר הממיר : זהו המחיר הרשמי בדקתי גם אצל חזי דלאל

לגבי ממיר חליפי מדובר בלקיחת ממיר אוניברסלי והתאמתו לצורה של הממיר המקורי כנראה זה לא פשוט איגור אמר לי הוא לא יכול לעשות את זה אגזוזן אחר אמר שכן

המוסך טוען שקוד תקלה מעיד שאיכות פעולת הממיר ירדה.

ולכן מבחינה מקצועית צריך להחליף את הממיר - אייל טוען שגם לאחר החלפה לאחר זמן התקלה הייתה חוזרת.

לטענה שלי שאיכות הנסיעה השתפרה , מבחינת סחיבה, צלצולים, וצריכת דלק הם אומרים שזה סובייקטיבי ולא נראה להם נכון

בהנחה שהממיר מספיק יעיל כדי לעבור טסט ( אולי אבקש לעשות בדיקה) יש 2 אפשרויות

1. הרגישות של המחשב לבלאי הממיר גבוהה מדי וגם כשהממיר תקין מבחינת טסט נדלקת נורית , מה שאייל עושה הוא משחק ברגישות ובמצב הזה יש בלאי בממיר אבל הוא לא קריטי ואפשר לחיות עם זה.

2. עקב סיבות אחרות שקשורות לניהול המנוע , המחשב מזהה תקלה אפילו שאינה קיימת ( כלומר מעין באג בתוכנה)

ואת זה אייל מתקן.

אם מדובר על האפשרות הראשונה אז הטענה כלפי המוסך היא חלקית , לטעמי המוסך היה צריך דבר ראשון לבדוק את החיישן ואם הוא מודע לכך שהנורית נדלקית גם שהממיר תקין אפילו שיש בו בלאי להציע את האלטרנטיבה של הקטנת הרגישות , להשקיע מעל 10K ברכב של 60K לא בתיבת הילוכים או שיפוץ מנוע זה לא פשוט

אם האפשרות השניה היא הנכונה אז יש כאן פשלה רצינית של כל מערך השירות.

בכל אופן תודה על העזרה הדיון מעניין וימים יגידו אם התיקון היה טוב

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה, שאתה מבין היטב את מהות התיקון, שנעשה, וכל ההגדרות המעורפלות כמו "תיקון מחשב" לא עובדות עליך.

כמו שכבר כתבתי בתגובה #24, אני חושב שמדובר באפשרות הראשונה, והתקלה תחזור, אם מצב הממיר ידרדר עוד יותר, מה שיכול לקרות אולי רק אחרי כמה שנים.

האפשרות השניה היא שבתוכנה החדשה אין בכלל היתייחסות לקריאות של חיישן למבדה השני, זה שנמצא אחרי הממיר.

אישית , אני לא רואה פסול בתיקון כזה, כי בהרבה מאוד מכוניות יש רק חיישן למבדה אחד, שנמצא לפני הממיר, ואין למחשב ניהול מנוע שום אמצעי לבדיקת איכות או בלאי הממיר.

פורסם
לא יפה לזלזל באייל נ.

רפי לין ממליץ עליו בכל שרשור העוסק בדיאגנוסטיקה.

עם כל הכבוד, רפי לין לא ממליץ על בעלי מקצוע סתם.

גילוי נאות לא היה מזיק בהמלצות הללו.

Veni Vidi Vici

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ניגשתי לטסט בחשש מסוים והתוצאות של בדיקת הגזים הם

CO תוצאה 0% בסיבובי סרק ובסל"ד גבוה

ערך למבדה 1

כלומר תוצאות טובות אולי אופטימליות

לכאורה ברור שהממיר תקין ואם הייתי פועל לפי עצת המוסך המורשה של מאזדה הייתי מוציא לחינם 11אלף ש"ח

מה הייתה הבעיה למה נדלקה המנורה ומה תוקן נשאר לי לא ברור

• תוכן חדש...