Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50 מיליון בטוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם אוהב מדי פעם כשיש הגרלה גדולה יותר (סה"כ זה פרס כללי אם 2 יקלעו ל16 אז הפרס יתחלק ביניהם).

וגם בהגרלות גדולות יותר הפרס למקום השני שלישי גדול יותר. ככה שהסיכוי שלך להרוויח יותר הוא בהגרלות גדולות, אע"פ שיותר מהמרים.

עד היום מיליתי פעמים בודדות בסכומים נמוכים של עד 50 ש"ח וסה"כ הסיכוי האמיתי לזכות הוא בערך אחד לטריליארד, אין מישהו שיכול לקבוע תוצאות של 16 משחקים, אלא אם כן הוא הגיע מהעתיד.

ולכן יותר הייתי קורא לטוטו הגרלה מאשר הימור :)

את ההימורים תשאירו לווינר ושאר ירקות.

אבי.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מתי ההגרלה?

עד מתי אפשר למלא?

זה לא בדיוק הגרלה=)

עד יום שישי בצהריים (סביבות שעה 1 זה נסגר).

עד יום חמישי בערב, לפי מה שידוע לי.

עד שישי ב19:00, רשום באתר הטוטו

ועם המשחקים שיש שם, זה באמת יותר בכיוון של הגרלה

פורסם

חעע סבא שלי זכה ב 14 אלף:-D

שתי טעויות מה 40 מליון :|

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב

נפל בדרבי, אה ? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עדיף לגלגל את הזכיה לעבריינים והם משלמים יותר על הטופס, ככה גם לא משלמים מיסים.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

וואלה לא התעניינתי , אבל במקום להיות מאושר הוא עצוב למה לא עשה ככה ולמה לא ככה.

"לא מסתכלים על הקנקן אלה במה שיש בתוכו" - אני התעניין מתי שהוא ירגע קצת:lol:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב

מוזר, מנחשי 14 זכו ב2,900 שקל, איך אבא שלך זכה ב14 אלף?

פורסם

לא מצחיק ...

חוץ מזה שיש עוד ילד בשיכבה שלי שאבא שלו זכה בדיוק באותו סכום , ואותו הדבר !

אני לא יודע איך בדיוק הוא מילא אבל עובדות מדברות בעד עצמם.

יעקב

פורסם

יעקב

באמת קצת הזוי, כי מי ש"תפס" 14 זכה ב2,900, ו15 ניחושים- 110,000 (משהו כזה). :roll:

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

אז איך יכול להיות שהוא זכה ב 14K , יכול להיות שאני התבלבלתי והוא זכה במשהו אחר .

אני אחזיר תשובה ביום ראשון או מוצ"ש לגבי העניין הזה .

יעקב

פורסם

אולי הוא שלח 5 פעמים את אותו הטור? :wink:

גם אחי היה רחוק 2 משחקים (בדקות ה-90!!!) מ-16 וודאי ועד היום הוא בהלם (הרצליה ניצחון - החמיצו מול שער ריק דקה 90 ופארמה תיקו החמיצו פנדל לקורה) :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...