Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב קולט 94',

מאז שקניתי את הרכב (שנה+) השפריצר אחורה אף פעם לא עבד, גם לא שמעתי את הרעש של המשאבה ככה שהבנתי שהיא כנראה לא עובדת\הכפתור שאני לוחץ עליו דפוק.

אחרי חיפושים ובדיקה היום במקרה בתא-המנוע, גיליתי שהיא בכלל לא הייתה מחוברת לחשמל (ליד המיכל מי-שפריצרים יש חיבור), חיברתי אותה ומהר רצתי לתוך האוטו לנסות מה יהיה.

שומעים שהמשאבה פתאום עובדת(אין לי מושג למה הבעלים הקודמים ניתקו אותה)והכל טוב ויפה אבל משום עדיין אין מים,

(במהלך פירוק פנים הרכב לפני כמה חודשים לביצוע איזה פרוייקט מצאתי את הצינורית מים שמובילה מים לשפריצר האחורי ככה שיש צינורית וגם יש בה מים).

בקיצור הלכתי לבדוק מה קורה עם השפריצר אולי סתום, וגיליתי את זה שהצינורית קרועה כאילו חתכו אותה עם מספריים,

אי אפשר למשוך קצה אחד כי האורך שלה מותאים בדיוק עד השפריצר, לכן יש 2 אפשרויות:

-או למצוא צינורית חדשה ולפרק את כל האוטו

-או לחבר איכשהו את 2 החלקים:

s66nw4.jpg

יש למישהו מושג איך עושים את זה? אני חושב צריך איזשהו מתאם מגומי ש2 הצינוריות יכנסו אליו, השאלה אם קיים דבר כזה ואיך מבצעים אטימה?

**בדקתי שזורם מים בצינור כך שאין בעיה במשאבה חוץ מהעובדה שהצינור עצמו חתוך והמים פשוט יוצאים לאזור שמתחת לספויילר.

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

יש מחבר פלסטיק ששני קצות הצנור עולים עליו וניתן לרוכשו בחנות אקוריומים (לצנורית האויר לאקוריום).

תוכל גם לבצע מחבר כזה ע"י צנור פלסטיק גמיש שאתה חותך ממנו חתיכה ושקוטרו הפנימיכשל הקוטר החיצוני של מנורות המתיז שאותם אתה תוקע לתוך צנורית הפלסטיק וללא כל אבטחה או הידוק והמיים לא יזלו מזה כי לחצם נמוך בזמן הפעלה.

בצעתי עשרות חיבורים כאלו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אבל אחד הרבה יותר צר מזה שמעלי.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תודה על התשובות זה בדיוק מה שחיפשתי,

מישהו יודע איפה קונים את הדבר הזה בחיפה?

במידה ואני הולך לחנות אקווריומים, איך קוראים לחלק הזה וכמה זה בערך אמור לעלות? (אני משער בסביבות ה10-15 שקל אבל בישראל אי אפשר לדעת).

תודה,

אוהד.

פורסם

עבדתי לפני הצבא בגינון,

אתה יכול ללכת למקום שמוכר ציוד לגינה (יש אפילו בהום סנטר ואייס קנה ובנה) ואתה תמצא את זה.

זה נקרא מחבר לצינור טפטפות.

אתה רק צריך לבדוק את הגודל הנכון לצינורית שלך.

שים לב, יש עובי לגומי הצנורית ויש קוטר פנימי.

לגינון, הצינוריות השחורות עבות יותר, הצינוריות החומות הן פחות עבות - המחברים בהתאם.

לפי התמונה אם אני משער נכון אתה צריך 3/5 מ"מ

לצערי, (אם יש בתפזורת זה יותר טוב) אבל הם מגיעים בשקיות של 5/10 והמחיר שלהם 4-10 שקלים.

עריכה:

http://www.ecogan.co.il/?CategoryID=232&ArticleID=380&Page=1

משהו כזה.

3/5 מציין - 3 מ"מ עובי המעבר הפנימי בלי הגומי, 5 מ"מ מציין את הצינורית כולל העובי הגומי.

• תוכן חדש...