Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 91

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמיד מעדיף לקחת רכב עם ק"מ הגיוני לגיל שלו, ככה רוב הסיכויים שלא סיבנו אותי. נהג ישראלי ממוצע עובר כ-15,000ק"מ בשנה, לפי כך אוטו משנת 91 שהוא בן 17 היה אמור לעבור בסביבות 250K.

אם האוטו באמת עבר 160K, אבל הק"מ הזה רובו היה בעיר, אז זה כאילו עבר 300K ק"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מוכר הרכב טוען שקיבל את הרכב הזה מאביו כשעבר את הטסט

האוטו היה ברשות המשפחה 8 שנים ואצלו 4 מתוך אותם 8 שנים

האוטו שימש לרוב לנסיעה לבסיס וחזרה וכעט כשהוא השתחרר מהצבא נוסע לטיול בחו"ל למשך שנה

והרכב לא ישמש את המשפחה או אותו ולכן המכירה.

הוא לא העביר אותו טסט בטענה כי לא היה טעם לעשות זאת כי במילא לא השתמש ברכב חודש שלם

או משהו כזה..

מרוב פרטים אני כבר מבולבל בעצי..:?

פורסם

אתה לא חושב שזה מוזר שהרכב נסע רק 135 אלף קילומטר

והחליפו לו לפני שנה מנוע לאחר ?

המנועים בלנסר סופר אמינים ובתחזוקה נכונה מגיעים גם למעל 350 אלף

ככה ש או שהוא הזניח את הרכב - והלך המנוע - או שהקילומטרז הזה לא ממש אמיתי

תבדוק גם מי עשה את החלפת המנוע ואם מספר המנוע החדש מעודכן ברשיון הרכב - אולי בגלל זה הוא לא רוצה ללכת לטסט

• תוכן חדש...