Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין במגבר 4 ערוצים שיגביר סט מורל הייברד אוביישן + סאב (סביב ה200RMS)

אני אשמח אם תוכלו לעזור ולהמליץ לי על מגבר מתאים.

המגברים שחשבתי עליהם:

1. NAKAMICHI PA-4100

2. JL AUDIO 300/4

3. Kicker KX650.4

4. DLS CA41

5. Audio System F 600

6. Orion 8004

איזה מהם עדיף לדעתכם?

אני נשאר עם הרדיו המקורי,יש מגבר שנותן יותר אופציות שליטה וכיוון? כדי לפצות על העובדה שהשליטה שלי דרך המערכת לא גבוה.

חשוב לי מגבר איכותי, שידע לעבוד עם הסט כמו שצריך, לנצל אותו.

אגב, איפה ניתן לרכוש סאב 10" של פיניקס גולד? והאם הוא ידע לעבוד עם המגברים האלו?

תודה מראש,

פורסם

המגברים שחשבתי עליהם:

1. NAKAMICHI PA-4100

2. JL AUDIO 300/4

3. Kicker KX650.4

4. DLS CA41

5. Audio System F 600

6. Orion 8004

אוריון מעולה אך מתחמם (היה לי ), DLS סדרה נמוכה ,נקמיצי מגביר בכבוד היבריד אצל חבר , אודיו סיסטם מקבל ביקורות טובות בחול אני לא מכיר אות אישית עושה רושם שהוא יעשה את העבודה , קיקר מגבר חזק וטוב (הבחירה האחרונה שלי מבין הנל)

הייתי ממליץ לך על אלפיין 150 X4

פורסם

DLS. לא הייתי נוגע. תמחור זוועתי. והמגבר הכי חלש בחבורה.

אוריון חברה טובה. מנסיון על ה4004. מגבר טוב.

JL לא הייתי לוקח בגלל החסרון/ יתרון של ההתנגדויות. ומחיר טיפה גבוה.

אודיו סיסטם מנסיון. מגבר מצויין. קרוס טוב.

קיקר מגברים מצויינים

נקמיצי' כנ"ל

אלפיין מגבר טוב. לגבי עם סאבים לא מכיר אותו. הייתי חושב פעמיים.

נתונים (והבחירה שלי לפי הסדר. התחתון עדיף)

DLS נותן 70W ב 4 אום וכ 200W בגישור.

JL נותן 75 תמיד! ובגישור 150W

נקמיצי' נותן 100W ב 4 אום ו350W בגישור

אוריון נותן 100W ב 4 אום. ו400W בגישור!

הקיקר נותן 120W ב 4 אום ובגישור כ 340W ב גישור.

האודיו סיסטם נותן 140W ב 4 אום. וכ 350W ב גישור. יצב בגישור ל 2 אום!!!

* ללא התיחסות למחירים! ולמה שאתה הולך להגביר.

אתה חושב על מגברים חדשים או משומשים? מה התקציב שלך?

איזה המרה אתה עושה בין הרדיו המקורי למגבר? איזה מתאם HI POWER?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני אשמח לעוד דעות בעניין המגברים,

המגברים שיותר מושכים אותי הם:

NAKAMICHI PA-4100

JL AUDIO 300/4

Kicker KX650.4

Audio System F 600

אם אני אמצא את אחד המגברים האלו משומש למכירה, אני יעדיף לקנות משומש.

לגבי ההמרה בין הרדיו למגבר, זה משהו שאני כבר צריך להתייעץ איתו עם המתקין. אני אשמח לשמוע המלצות בנושא הזה גם.

תודה, נאור

פורסם

שמע אני עובד עם גיי אל כבר 4 שנים בערך ואין מה להגיד כל מגבר שהייה לי של JL הייה פצצה.

היו לי גם מגברים אחרים טובים אבל באמת מבחינת דיוק ועוצמה הJL הכי טובים ממה שהייה לי ברכב.

יש להם חיסרון אחד וזה המחיר שלהם.... באמת רדיו מילאנו יקרנים מאוד אבל אפשר להבין אותם כי יש להם בילעדיות על מוצרי JL בארץ.

שורה תחתונה עם יש לך 300\4 יש שנייה לך על זה אבל אני חושב שזה מטורף היום לקנות חדש אתה יכול להביא משהו טוב יותר במחיר הזה

בהצלחה.

פורסם

לא שמעתי את המגבר עובד, אבל לפי הכרות עם מונובלוק של החברה הזאת, המגברים שלהם איכותיים מאוד, חזקים מאוד, וצורכים מעט מאוד חשמל. בהחלט מגבר מעולה. אם לא היה לי מגבר טוב ביד, אני אישית כבר הייתי מביא את ה-100.2 (אותו מגבר רק 2 ערוצים) לסט הקידמי שלי, שהוא זהה לשלך (הייבריד אוביישן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הsundown audio ראשון.

אחריו הקיקר KX - מגבר מעולה. (תשים לב לחתימה שלי)

ואחריו הנקמיצ'י שבעקרון הוא יותר טוב מהקיקר, אבל מנסיון עם שני המגברים - אני אוהב את הקיקר יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי ,

שמע אני מכיר כמה וכמה מגברים, אבל היחיד שהיה לי ברמה הוא ה JL -ישלי את ה4300 , איכותי , לא מעוות וממש לא מתחמם ויש לקחת בחשבון - (התחממות יתרה =נזק ובעיות לרכיבים) .

אני עובד עם קומפוננטים - של MB_Q ו ORION P2 -בעלי מגנט כבד.. הוא דוחף יפה והכי חשוב מוציא סאונד נקי, ואין יותר מזה (אין צורך בסתם עוצמה מיותרת למה להרוס תשמיעה!? .. )

ועוד המלצה - תביא מחו"ל ! בארץ אפשר להשיג בסביבות ה2000 שקל , בחול בסביבות ה 300$ .

(תמצא חבר שיביא לך מארה"ב )

בהצלחה!

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

דווקא ההיפך

התחממות מעידה על פיזור חום יעיל של המעבה של המגבר

אי התחממות המעבה מעידה על הצטברות חום מיותרת בתוך המגבר , שלא מתפזרת לשום מקום.

גם למגבר יש רדיאטור:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רוב המגברים מהרשימה נשמעים כמגברים טובים לפי התגובות שלכם, ככה שמעט קשה לבחור.

עשיתי סיכום קטן, ויש שני מגברים שנראים לי כקניה עדיפה עבורי והם:

Sundown Audio SAX-100.4 - מועדף, נשמע מגבר טוב, החשש העיקר שלי שאין עליו יותר מידי ידע ונסיון.

NAKAMICHI PA-4100 - מועדף, נשמע מגבר טוב, מעט יקר מהסאנדאון, היתרון שהוא יותר מוכר.

אני אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחד, מי עדיף, מה ההבדלים בינהם, באיזה יש אופציות שליטה טובות יותר וכו'..

המגברים שירדו:

Audio System F 600 - ירד מהפרק, נשמע מגבר טוב, אבל הנקמיצ'י והסאנדאון מושכים אותי יותר.

Kicker KX650.4 - ירד מהפרק, נשמע מגבר טוב, אבל הנקמיצ'י והסאנדאון מושכים אותי יותר.

JL AUDIO 300/4 - ירד מהפרק, היקר בחבורה, ונשמע על יבש מגבר מאוד איכותי אבל קצת "חלש".

Orion 8004 - ירד מהפרק, הבנתי שקשה למצוא את המגבר הזה כיום במחיר ריאלי.

DLS CA41 - ירד מהפרק.

תודה רבה!

נאור

פורסם

שלום

בתור אחד שהיה לו שניים מהמגברים והוחלפו למגבר אחר אשמח אם תקבל את המלצתי,

הנקמיצי מגבר ממש מצוין. וגם הaudio-system היה מותקן אצלי עד לפני חודשיים גם מגבר מעולה שהוחלף במגבר שלsteg k4.02 לפי דעתי מגבר מצוין " ותראה ביקורת יש הרבה בפורמים בחו"ל אחלה מגבר ממש נהנה ממנו מוממלץ בחום.

מקווה שעזרתי . אלון

http://audio-system.co.il/smod.php?name=line&lid=7

• תוכן חדש...