Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רינו.

זה נטחן אבל. הסאבים האלו הם רק כדי להגיד שלי הכי גדול. אבל לא הכי חזק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לשרשור מגברים קוראים daisy chain

"מגלים את העולם,עם אליקו".

ואני חשבתי שרק SCSI מאוהב בdaisy chain .

פורסם
שתי בהמות בגודל 22' ורק 136 DB? עלוב.

אנשים עם סאב יחיד של 15' הוציאו יותר.

גם עם 12" בעל 400RMS הוציאו יותר (בארץ !), אז ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז לא שווה לעשות שינויים בכל האוטו על מנת להכניס 22' ולקבל תוצאה גרועה יותר. מצד שני כשאני חושב על זה, 22' מסוגל לרדת לתדרים ש12' בכלל לא ראה. בכל מקרה שטח ממברנה גדול יותר ב10' שזב הרבה.

ואלי (סאונדמן) האמת שכבר קראתי פה ושם שהם חלשים וכאלה, אבל עד כדי כך?? 2 כאלה ובקושי גירדו את ה136.

:-) just smile
פורסם
גם עם 12" בעל 400RMS הוציאו יותר (בארץ !), אז ?

אותו סאב בעל 400 RMS ,יכול להזיז ארון שלם מלא בדברים?

תראה,תכלס אתה לא מתחשב בשאר התנאים ,מה לגבי המוזיקה עצמה ששמו?[הם לא שמו רק תדרים],וגם תסתכל על הסביבה של הסאבים הם נמצאים במקום לא סגור + הם בטנדר לעזאזל,כמה שהם יהיו גדולים אם הם היו ברכב סגור הם היו עוברים את ה150DB.

בקלות

פורסם

עניתי ל RIENO ש עוצמה שנמדדת ב db זה לא הכל בסאב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה צודק שהכול פתוח. וכו.

אבל מה לעשות שנצילות הסאב. הכבין גיין. מבנה התיבה. כיוון התיבה. הרכב. מבנה הרכב (איטום). המגברים. המצברים. הקבלים. הכבלים. התדר הנמדד. המכשיר מדידה. מיקום המכשיר. ועוד לפחות 10 דברים נוספים הם שיקבעו.

אבל אני יכול לספר לך שגם סאב רגיל יחסית. (לא זבל.) יכול לרדת מתחת ל20HZ. ! והיו ניסיונות בפורום. L7. L5. W7

קיקרים עגולים למניהם. פוקלים. ועוד כמה. קיבלו לנגן תדרים מ 5HZ ועד 20HZ. נכון שהם לא שברו חלונות. אבל נגנו. ולא קרה להם כלום.

אגב בתחרות האחרונה. היתה מדידה של הרכבים פתוחים~! ואנשים הגיעו לתוצאות יותר גבוהות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם הם לא השמיעו כלום בתדרים הנמוכים האלה, הם פשוט פעלו, ולא ניגנו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...