Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אז השאלה היא האם ניתן לגשר מיספר מגברים - נגיד 6 - ביחד ואם כן אז איך?

ואם לא אז האם ניתן לגשר לפחות שני מגברים?

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

יש מגברים שיועדים לסאבים בעיקר. שיודעים להיות משורשרים וגם אז זה עד 2 מגברים לדעתי.

אחד עבד מאסטר והשני סלייב.

לאיזה נתון אתה רוצה להגיע? (כמה RMS?)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אין לי נתון ספציפי שאני רוצה להגיע אליו אלה בשביל ידע כללי, המאסטר והסלייב אני מבין שמגושרים באותו עקרון כמו גישור ערוצים רגיל, נכון?

אבל פה נוצרת השאלה, אם נחבר יותר מ 2, להגזמה 6, אז המגבר ה 6 יקבל את כל ההגברה מקודמיו, או שיש מגברים מיוחדים לכך? או אוליי יש חלק נוסף שלא שמעתי עליו שנועד לגשר את כל המגברים?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אני זוכר שקראתי על מונובלוקס אז יש מגברים שיכולים להיות מגושרים (בדרך כלל למגברים מאותו סוג) וזה מוצהר בגדול

לא יודע עד כמה מגברים אפשר לגשר

sound connecting people

פורסם

אנ לא מכיר שיטה לגשר יותר מ2 מגברים.

וגם אז למה זה?

אתה לוקח שני מגברים של 5,000W ומגשר. ומקבל 10,000W.

מחבר כ אחד כזה לסליל אחד.

ונגיד ויש 2 סלילים. אז כל 2 מגברים לסליל.

אבל מאיפה החשמל?

ולמה אתה נעול על 6?

אתה מכיר שיטה לגשר 5? או 4?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני לא נעול על 6, זה היה לצורך הגזמה בלבד.

למה זה טוב? לא יודע, ההיגיון אומר שזה בלתי אפשרי, אבל אוליי יש משהו שאני לא יודע ופה אפשר להשכיל.

2 מגברים מחברים בגישור רגיל, כמו 2 ערוצים במגבר?

פורסם
אני לא נעול על 6, זה היה לצורך הגזמה בלבד.

למה זה טוב? לא יודע, ההיגיון אומר שזה בלתי אפשרי, אבל אוליי יש משהו שאני לא יודע ופה אפשר להשכיל.

2 מגברים מחברים בגישור רגיל, כמו 2 ערוצים במגבר?

מה סתם לדעת ככה משיעמום?

אז למה החיפוש אחרי הלא נודע!!!

(כמו שאלי שאל האם ידוע לך על שיטה לגשר 4-5 מגברים יחדיו אני ישמח לדעת כי נכול להיום לא שידוע לי)

:roll:

פורסם

מתוך שיעמום? כן, תשים 3 אנשים בחדר 4*5 מטר כל יום מ17:30 ועד שלא הולכים לישון, במשך 5 יום, כל שבוע שנושא השיחות העיקרי הוא מנועים, אלטרנטורים ומה שביניהם (כן, גם מערכות) ותיראה לאיזה שאלות תגיעה. שאלה ספציפית זו דיי עניינה אותנו כי לא הצלחנו לענו עליה בצורה נורמאלית וכן פניתי לעוד מוחות כי אוליי הם יודעים משהו שבחיים לא שמעתי עליו.

ואם אי אפשר, אז איפשר, גם תשובה כזאת תיתקבל ביברכה!

פורסם

עד כמה שאני זוכר יש להיפוניקס מכשיר שנותן לך לחבר עשרה מגברי מונובלוק ביחד, ומאפשר שליטה על גיין בודד, שמשפיע על כולם, כלומר, כיוון גיין מדוייק לכל המגברים .

יש אותו באתר של היפוניקס, LINK משהו, amp-link אם אני זוכר נכון.

עניין של 100 דולר והרבה חיווט :)

עוד מוחות? מספיק שתשאלו אותי, אני כבר אמצע את כל הגאדג'טים האלה:)

לשרשור מגברים קוראים daisy chain

הופ

http://www.maxxsonics.com/hifonics/sigproc_ipod.html

אפילו מצאתי קישור:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ידעתי, ידעתי שאני לא משוגע :lol:

תודה על התגובה.

יבגני.

פורסם

אני יודע, זה בסדר:)

יש לכם מזל שאני לא איתכם בחדר, היה יוצא לכם עשן מהראש:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...