Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במרץ- מבצע אכיפה ענק!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי זה ככה:

מתנ"א מוכרבת מרוב האנשים הלא מלומדים שאין להם מה לחפש באזרחות.

מה שהשוטרים האלה יודעים לעשות זה ללחוץ על כפתור הממל"ז ולכוון לעבר מכוניות שנוסעות במהירות "מסחררת" של 120 קמ"ש בכביש סלול היטב עם 2 נתיבים לכל כיוון וגדר הפרדה. אפילו הכתב שלהם על הדו"ח לא קריא.

מרוב כל המצב הזה השוטרים עצמם מתוסכלים ומוציאים את העצבים שלהם על נהגים תמימים בכבישים.

אם לא, איך אתם מסבירים את אכיפת המהירות המטופשת? הריי מהירות לא הורגת, נקודה!

דווקא אותך לא נראה לי שצריך פרופסור כדי להוריד מהכביש

רק מיזהר שאת דעתך על השוטרים לא תביע בארצות הברית.שם יש לשוטרים עוד חיסרון - אין להם הומור וכשהם אומרים לך לקפוץ התשובה היחידה שהם מוכנים לשמוע היא - HOW HIGH. ואגב , גם לעוד הרבה משטרות שאינן יותר טובות מאצלנו.

פורסם
כמות השטויות שלעיתים נכתבת בפורום זה הינה מדהימה.

אם הייתי מנהל כאן תגובתך היתה נמחקת לאלתר.

אני שוטר ואני לומד לתואר II . אז אל תבלבל במוח . חצי מהשוטרים כיום הינם אקדמאים.

1. קרוב משפחה שלי שהנו קצין בכיר ומוכר במתנ"א במחוז הצפוני (לא אזכיר את שמו את או שם משפחתי כי אז יזוּהֶה בקלות) למד לפני כמה וכמה שנים בשלוחת אונ' לטביה(כן כן...ההיא שנתנה תואר לכל דכפין בעבור שלמונים...). הוא ביקש ממני לשלוח אליו עבודות שנותרו אולי ברשותי מלימודים שונים. אמרתי לו שיש לי, אך הן בתחומים שלא קשורים ולוּ בטעות לתחום שהוא למד(משאבי אנוש וכלכלה). זה לא שינה, ותשובתו היתה "עזוב, שלח אלי ואדאג שיתורגמו לאנגלית. כל נושא יעבור". כך היה, עבודותי קבלו ציונים למופת אעפ"י שלא היו קשורות כלל לתחומים שנלמדו. הוא קצין בכיר ו"מדופלם" כמובן. בזיון.

הייתי צעיר יותר וכו'. היום לא הייתי שולח אליו או לכל מאן דהוא עבודות.

2.רוב השוטרים אינם בעלי תארים מתקדמים(M.A או M.ASC או M.BA או M.LLB ודומיהם) וישנם רבים מאוד שאין ברשותם שום תואר או התמחות מתועדת. לא כל השוטרים אהבלים כמובן אבל משטרת ישראל איננה מובילה באיכות כ"א המשרת בתוך שורותיה. ההפך הוא הנכון וזאת אעפ"כ שנעשו שינויים ויש עידוד יציאה ללימודים.

3.בשנים האחרונות פגשתי עשרות רבות מאוד של סטודנטים מכוחות הביטחון(כחולי מדים ואחרים) בכל סמסטר אקדמי(בכמה קמפוסים).סורי, רובם ביישו את המדים ורובם היו בתת-הישגים ובתווית היכר של התנהגות לא אקדמית, שלא לומר קלוקלת לגמרי(לשון המעטה).

לא מרנין.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אבקש להחזיר את הדיון לנושא שלשמו ניפתח.

מטרת הדיון היא לא לעסוק ברמת ההשכלה של שוטרי מישטרת ישראל.

במידה ולא הובנתי,הדיון פשוט ינעל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...