Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ביום חמישי האחרון החלפתי בולמי זעזועים אחוריים ברכבי (טיוטה קורולה 95).

הייתי חייב להחליף את הבולמים כי אם הייתי מושיב 2-3 במושב האחורי או שהייתי קצת מעמיס את ת. המטען הרכב היה שוקע עד למטה.

אך הבעיה החדשה היא, שהנהיגה ברכב פשוט נהפך לסיוט אחד ענק. עד להחלפת הבולמים הייתי נוסע על הכביש נסיעה טובה ונוחה, וכעת לאחר החלפת הבולמים הרכב כל הזמן קופץ כל אבן קטנה אני מיד מרגיש והרכב מיטלטל כל הזמן ללא הרף עד שאני מרגיש שאני נוסע באופניים או משהו כזה.

אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתכם בענין.

תודה רבה.

פורסם

האם הבולמים החדשים הם מקוריים (או תחליפיים זהים)?

יתכן גם שאתה רגיל להתנהגות של הבולמים הישנים.

אם אתה יכול - סע ברכב זהה להשוואה או תן למישהו שברשותו רכב כזה לנסוע ברכבך.

פורסם

יצא לי לנסוע על קורולה מדגם כזה לפני כמה שנים. לפי מיטב זיכרוני הוא אינו קופצני, אלא נוסע די חלק, כמו רוב משפחתיות אחרות מאותה תקופה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי אמר לך להחליף בולמים ?. הבעיה שלך (לפי תיאורך) לא נבעה מהבולמים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מנסיון עם קורולה 96 בעבר, בלי קשר לבולמים הרכב מטבעו נמוך מאוד, הנסיעה לזכרוני הייתה דיי חלקה אבל כששלושה אנשים יושבים אחורה כל רמפה הרכב היה מגרד את הרצפה

והכל היה תקין.

יש 2 אופציות, או שהכל אצלך תקין או שהקפיצים (לא הבולמים שממש לא קשורים כאן) עייפים.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

בולמי זעזועים החלפתי בהמלצת 2 אנשים.

עכשיו אני כבר לגמרי מבולבל. אשמח לקבל קצת יותר דברי הסבר בשביל להבין את ההבדל בין הבולם לקפיצים ומהות תפקידם.

פורסם

הקפיץ הוא זה הנושא את משקל הרכב.

גובה הרכב בין כשהוא עמוס או ריק נובע אך ורק מהקפיץ.

תפקיד הבולם לרסן ולשכך את הקפיץ.

לאחר מעבר מהמורה הקפיץ רוצה להמשיך ולהתנדנד, תפקיד הבולם הוא לרסן אותו.

יכול להיות שקיבלת בולמים שלא מתאימים לרכב, ולכן הוא מתנהג כך.

פורסם

מסכים עם קודמי.

ככל הניראה, שמו לך בולמי זעזועים מרכב אחר שהוא כבד יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...