Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט פנדה.

מקדימה יש מקום לרמקולים 6.5 אבל אחרי כמה התיעצויות הבנתי שהמרווח בדלת קטן מאוד ולא יכנס רמקול עם מגנט גדול כמו הפולס למשל.

הוצע לי קומפוננט של אינפיניטי שכחתי את הדגם במחיר באזור ה1000 שח שזה די גדול עלי.

אני מחפש סט במחיר של 600 שקלים גג מוכן גם יד שניה עם מגנט קטן שיכנס לי בדלת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

איך הג'י בי אל? ולאיזה דגם בדיוק אתה מתכוון?

שמעתי שגם לדוטק יש מגנט קטן נראה לך שהוא יכנס?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בדיוק באתי להמליץ על מורל דוטק, המגנט שלו דיי קטן לאומת האחרים , אתה צריך לנסות בלי לנסות לא תידע. ;)

בהצלחה .

במקומך הייתי עושה טיפה הגבעה ולא בוחר קומפוננט בגלל המגנט , חבל.

פורסם

הדוטק אוליי המגנט אכן קטן בקוטר אך עומק ההתקנה שלו יותר גדול מהפולס ב5 מ"מ כך שאם הפולס לא נכנס הדוטק לא יכנס בוודאות. אתה צריך למדוד כמה נכנס לך שם עם סרגל במ"מ ואז לראות עומק התקנה של סטים כאלה ואחרים.

:-) just smile
פורסם

גם לי הייתה אותה בעיה.

אצלי ברכב ביכלל יש מקום רק ל חמש ורבע אינצ'

וביכלל שאין מקום למגנט. קניתי את האינפינטי "קאפה" זה הדגם עם המגנט הקטן

ודרך אגב זה לא ניראה כמו מגנט ולא שוקל כמו מגנט זה תכנולוגיה שונה

זה כמו צלעות קירור מאלומניום משו קטן וטוב שיתאים לך בטוח

ולגבי ההספק זה נותן לך 100 rms אם אני לא טועה... איכות. - אני אהבתי, עושה את העבודה

• תוכן חדש...