Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לגבי המצבר והאלטרנטור של הרכב, יש דרישה להחליף אותם לכאלה עם הספקים גדולים יותר?

לא, הצריכה היא באיזור 15 אמפר בזמן צריכה מלאה, ביום יום הוא אמור לעמוד בין 5 ל10 אמפר, לא משהו שיש לאיזה מערכת חשמל בעיה להסתדר עם זה

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה אמר הכבש :)

התוכנות השונות עובדות על WIN וסיכוי למצוא כאלו תוכנות שירוצו על OSX קלוש עד כמעט ולא קיים

אין סיבה בעולם לא לעשות את המערכת מבוססת PC, המחשב מאוד חזק המארז שיצרתי קטן מימדים ויכול להיות עוד קטן בהרבה פשוט אני משתמש בכרטיס קול ספציפי שקצת מגביה לי אותו, והעלות תועלת שלי היא מדהימה (חלקי המחשב עצמם עלו 1700 שקל וכללים אחריות בין 3 שנים לכל החיים דבר שמאוד חשוב במחשב שעובד בתנאים קשים)

מקינטוש לא יתן לי פה כלום (מה גם שאני שונא מחשבים שלהם) וללמוד לעבוד עליו זה לא בעיה אני מכיר את המערכת הפעלה שלהם ככה שזה לא המכשול

וסיבה אחרונה אך לא פחות חשובה זה כרטיס קול AUDIGY2 ZS שכלל דרייברים מיוחדים שמאפשרים DSP איכותי ומשוכלל הרבה יותר ממה שיש לי עכשיו ב9855 נגיד

פורסם

אתם שוכחים שלמאק מיני יש אפשרות להרצת WINDOWS בתור ברירת מחדל

יש לה יציאה אופטית לחלוטין MINI TOSLINK , שליטה על 5.1 ועוד כמה אופציות מגניבות?:)

נו באמת.

חוצמזה שכבר עברו את המכשול של התוספות למק:)

אני כמעט התקנתי מאק מיני בעצמי ברכב, אבל וויתרתי בגלל משהו שולי מאוד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

להריץ ווינדוס על מק מבטל את כל היתרונות של מערכת הפעלה של MAC, למעשה נכון להיום חוץ ממערכת הפעלה מהירה ויציבה יותר לMAC כבר אין מה להציע היות והמעבדים שלהם שהיו תמיד גולת הכותרת שלהם (מעבדים של מוטורולה) כבר לא קיימים והם משתמשים במעבדים של אינטל (את המעבדים המצויינים היום תוכל למצוא בסוני פליסטיישן 3 :))

יציאה אופטית 5.1 ? אז ? מה אני אמור לעשות איתה הריי גם ככה מגברים ברכב מקבלים יציאה אנלוגית, או שאולי אתה רוצה שאני אתקין גם רסיבר של בית באוטו :)

ומה המחיר של המיני מאק, אני לדוגמא מסיים את כל הסיפור בקרוב ל4 אלף שקל כלל מסך כלל הכל ומדובר על מחשב חזק לכל הדעות שיש לו כל הפתרונות שצריך

לא יודע מה המחיר של מיני מאק, אבל אני מניח שמיני מאק עולה קרוב לכפול מזה ומדובר רק במחשב עצמו שאצלי זה הסכום לכל הפרוייקט

פורסם

אה נכון :(

סורי על הזכרון הגרוע שלי

המחשבה שלי הייתה בכיוון הפרוססור :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לא נורא,

בכל מקרה כל היופי שאין צורך בפרוססור, הפרוססור כבר נמצא במחשב, והמחשב הזה מספיק חזק להריץ בקלי קלות כל DSP שאני אזרוק עליו, מקסימום אם אני אצטרך אני אוסיף עוד ג'יגה ראם, שלג'יגה הקיים יהיה חבר :)

פורסם

מעניין איזה צליל יש לכרטיס קול הזה

עדיין לא יצא לי לשמוע אותו sq wise..

תהיה חייב להסכים שיהיה לו צליל שונה, כמו שלכל חברת רדיודיסק יש צליל שונה

קלאריון, שונה מאלפיין,שונה ממקינטוש,שונה מג'ייויסי וגם הם על שלל גרסאותיהם נשמעים שונה אחד מהשני.

יצא לך לעשות את ההשוואה הזו?

או שלא מעניין אותך?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

יצא לי לחבר אותו בבית למערכת קולנוע ביתית של YAMAHA, וסך הכל נשמע מעולה מאוד חד אין רעשי רקע, בקשר לאיך ישמע בהשוואה לאלפיין שיש לי היום נגיד, אנחנו נדע אחרי ההתקנה :)

אני נוטה להאמין שהוא יהיה בסדר גמור ויפיק איכות טובה, במידה והאיכות לא תספיק לי אז אני אשקיע איזה אלפיה ואביא כרטיס חיצוני של M-AUDIO בתצורת FIRE-WIRE

פורסם

מאק ברכב נשמע כרעיון נהדר ומעניין

הוזכרו פה נקודות חשובות בתפעול מחשב ברכב.

1. אף הארד דיסק לא עמיד לחלוטין בפני זעזועים. לכן הייתי ממליץ לפותח השרשור לרכוש הארד דיסק פלאשי בנפח קטן יחסית מנפח הארד דיסק "קונבנציונלי" על מנת להימנע מתקלות עתידיות עקב זעזועים. (אלא אם יש לך סכום מסויים שאתה יכול להשקיע ואז לקנות הארד דיסק מהסדרות העמידות של מקסטור שנרכשות עם ה"מחשבי שטח" של פנסוניק לדוגמא)

2. להתרגל למקינטוש זה לא נורא. אגב, לגבי אודיו - אין כרטיס קול שאין לו דרייבר למק. גם דרייברים משופרים. בל נשכח שלמעט נישות של עריכת וידאו וגרפיקה, גם עורכי סאונד משתמשים במק. והדרישות שלהם יותר "מטורפות" מאודיופיל מצוי.

לגבי GPS וכ"ד, אכן בעייתי לחלוטין אבל כפי שחבר פורום כבר הציע, המקאינטלים יעלו וינדוס ללא בעיות.

3. המארז נראה פרובזורי לחלוטין! הייתי מציע לעשות מארז אצל מסגר מומחה עם נעילות וחיתוכים יותר מדוייקים. לשים גומיות איטום עבות ולהדק בצורה חזקה. מספיקה שלולית אחת עמוקה מידי או כשל ברדיאטור חימום כדי שהמארז יוצף ו"שלום על ישראל" (כמובן בהנחה שהוא יותקן מתחת למושב).

4. שוב, כרעיון זה נחמד. אני לא יכולתי לבצע יותר טוב. אך הייתי מוסיף עוד טיפה להשקעה וסוגר את הפינות האלו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

עתיד לי יש ברכב מצבר של 45 אמפר, אני חושב שלדוגמה אצלי זה קצת יותר קריטי עניין החשמל, אתה לא חושב?

אתה מדבר איתי 10 אמפר רק המחשב, איפה האורות של הרכב, מיזוג אם פועל, הטענה של הפלאפון וכ"ו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, המחשב בשיא הצריכה יסחוב משהו כמו 150 וואט, ביום יום איפשהו באיזור ה80 וואט, מגבר ממוצע ברכב נותן משהו כמו 300 וואט לסאב ועוד באיזור ה80 לכל סט קידמי, ביחד כמעט 500 וואט, בערך פי 6\7 מהמחשב, אתה חושב שכל מי שמתקין מגבר ברכב כשלך מחזק את המערכת חשמל שלו ? אני בספק גדול !

מה רע בשביט? :

1.אני לא ממציא את הגלגל אני מציע לך לקרא בפורומים בחו"ל בנושא קצת, הארדיסקים של לפטופ שורדים ברכב, ואני אישית מכיר כמה רכבים שנוסעים ככה מספר שנים בלי בעיה, ככה שהנושא הזה לא מטריד אותי, - היחידים שעמידים לחלוטין בפני טלטולים (עד 150G) זה סוליד-סטייט, מדובר בהארדיסקים של ג'יגות בודדות במחירים מטורפים ! לא שווה לדעתי האישית במיוחד ששוב - הארדיסק 2.5 אינץ' עושה ת'עבודה

2.מקינטוש זה לא מילת קסם, האמן לי אני מכיר טוב מאוד את תחום המק, מקינטוש מבחינת חומרה היום לא חזקים יותר מאף PC מצוי, היתרון היחיד שלהם זה מערכת ההפעלה שעובדת על עיקרון פורטבלי (חסר רג'יסטרי) וזה מקנה לה יציבות גבוה, ברגע שאתה מריץ עליו ווינדוס שילמת 8 אלף על מחשב של 1700 - מה החוכמה ואיפה ההגיון ?

3". המארז נראה פרובזורי לחלוטין! הייתי מציע לעשות מארז אצל מסגר מומחה עם נעילות וחיתוכים יותר מדוייקים. לשים גומיות איטום עבות ולהדק בצורה חזקה. מספיקה שלולית אחת עמוקה מידי או כשל ברדיאטור חימום כדי שהמארז יוצף ו"שלום על ישראל" (כמובן בהנחה שהוא יותקן מתחת למושב)." המארז לא פרוביזורי וזה שהחיתוכים שלו לא הכי מדוייקים מפריע אולי אולי רק בעיין ולא ברמת הפרקטיות שלו !, - הרכיבים מקובעים בצורה מוחלטת ולמעשה הכרטיס PCI הוא הדבר היחיד שדורש קיבוע מיוחד, ואכן קיבל כזה (לא ניתן לראות את זה בתמונות - אבל הוא מקובע ב4 מקומות שונים),

אין לי מושג על איזה שלולית או רדיאטור חימום אתה מדבר, וגם לא על איזה שלום על ישראל, אם מים יגיעו לגובה בו מותקן המחשב הזה (הוא יהיה מותקן בתא המטען) המחשב זה הדאגה האחרונה שלי שכן כנראה הרכב יוכרז טוטאלוס :-o

אגב, אני מציע לך להיות יותר ערני לרכב שלך אם אתה צריך להגיע למצב של רכב מוצף לחלוטין כדי לגלות שיש לך נזילה ברדיאטור פנימי,

• תוכן חדש...