Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי מחשב נייד מחו"ל של חברת apple האם אפשר להתקין עליו תוכנות של מייקרוסופט כמו windows?

האם ניתן להפוך אותו לעברית? האם אפשרי להפוך את הכונן לdvd?

לתשובות אודה,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

זה תלוי במחשב.

אם הוא מבוסס פלטפורמת PPC אז לא, אבל אם הוא מבוסס על אינטל אז כן תוכל.

בכל מקרה מלבד Dual Boot יש לך אפשרות להתקין אימולטור שנקרא parallel's desktop.

בהצלחה.

פורסם

כאשר אני ניסיתי את זה ב G3 הישן שהיה לי , ודיברתי עם החברה אמרו לי שזה בילתי אפשרי .

לפי דעתי השירות כאן של מקינטוש ממש לא ברמה , אין להם אפשרות להביא המון חלקי חילוף .

יש דברים שהתכנאים שלהם לא מבינים , קיצר יש להם הרבה על מה לעבוד .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מה אתה רוצה לעשות? בזה מסתכמת השאלה.

אתה רוצה לכתוב לקרוא בעברית ? אם כן זה מגיע מובנה במערכת הפעלה וכמעט ואין בעיות של שימוש כלשהן בעברית.

אם אתה מעוניין להריץ ווינדוס צריך לברר איזה מק אתה מפעיל, וגם אם אתה מפעיל מק תואם ישנם מספר דרכים שונות לעשות זאת.

אבי.

• תוכן חדש...