Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לא מזמן קניתי מאזדה 3 וכשאני מכניס דיסק לשמוע כל בור הכי קטן או כל שיבוש בכביש הכי עדין מקפיץ לי את השירים בצורה מחרידה כך שאני לא מצליח לשמוע שום שיר כמו שצריך הבעיה נמשכת גם כאשר הדיסק חדש ללא שריטות,זה משגע ,מה אפשר לעשות האוטו שנת 2004 ולא יתכן שהבולמים שבתוך הרדיו דיסק גמורים,אולי העין מלוכלכת או משהו אחר, אודה על כל תשובה עומר.

פורסם

ממתי הרכב לא באחריות ?

בגדול, אם לא עברה חצי שנה אתה מוזמן לבקש מחווה של רצון טוב מהיבואן.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק הרכב שנת 2004 על איזה אחריות אתה מדבר? לעצם השאלה יכול להיות שהעינית שם כבר חלשה או לחילופין מלוכלכת(ניראה שיותר חלשה) עדיף שתשלח למעבת תיקונים אתה לא חייב לעשות זאת דרך היבואן כי אז זה יעלה לך יותר.

פורסם

האמת ששוה לנסות להפעיל אחריות במקרה הזה - רק בתנאי שלעולם אל תגיד שהכנסת לרדיודיסק דיסק צרוב. אף פעם אחת.

זה שעברו כבר 4 שנים ובאופן רישמי האחריות כבר לא בתוקף במשך שנה - לא אומר שאי אפשר להפעיל את האחריות יותר לעולם.

ומה ששמוליק התכוון הוא דבר מאוד נפוץ ומקובל (לפחות בעולם המוסכים של מאזדה) - אפשר במקרים מסויימים ובזמנים שונים לבקש מהיצרן להפעיל את האחריות, למרות שהיא כבר לא בתוקף, על תקלה כזו או אחרת שהוא לרוב תקלות של בלאי.

כמו ששמוליק אמר - זה כבר עיניין של מחווה של רצון טוב מצד היצרן.

אני דווקא עשיתי את זה ממש לאחרונה - האחריות שלי כבר לא בתוקף מספר חודשים, ולפני כמה שבועות הייתה לי איזו תקלה עם המנגנון של חגורות הבטיחות כתוצאה מבלאי - עלות תיקון והחלפת חלק מסויים = 1300 ש"ח. ביקשתי שיפעילו לי אחריות ונעניתי בחיוב. לא שילמתי אגורה. (טוב, עשיתי כבר טיפול של 75,000 ועל זה שילמתי - אבל על החלק שהזמינו לי במיוחד, ועל העבודה שלו לא שילמתי).

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...