Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[GPS] עבור רכבי פג'ו - עמדה והמלצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני שעתיים את המיו c230.

אני מניח כי יש לבצע הטענה ראשונה של הסוללה בו, ואשר על כן יתפקד לא לפני מחר.

בכל מקרה אדווח כאן על צורת תפקודו במכוניתי, לתועלת כולם מקווה אני.

פורסם

השמשה מצופה ציפוי מתכתי מחזיר שמש. יש בה נקודות ללא הציפוי, לטובת התקנת טרנספונדרים (יש תרגום לעברית?) של כבישי אגרה. האזורים הללו ממוקמים משני צדי המראה המרכזית, ומסומנים על ידי הטבעה של נקודות על השמשה.

אם מכשיר ה- GPS ממוקם על מנשא באופן שמתאפשר לו לקלוט דרך האזורים הללו + שמשות הצד, הוא יתפקד באופן תקין, למרות שברכב אחר הוא היה, אולי, מצליח להינעל על אותות של לווינים נוספים (צריך רק שלושה כדי לחשב מיקום. ארבעה כדי לחשב גם גובה).

יש להקפיד שאם מותקן על מנשא, הוא יהיה מחוץ לטווח כריות האוויר של הנהג\נוסע. זה לא בריא לחטוף מחשב כף-יד ב- 300 קמ"ש.

פורסם

אצלי ברנו האנטנה (אנטנת בלוטות', לא מחוברת ל PPC עצמו) קולטת מצוין גם כשהיא נמצאת בחלק התחתון (כלומר הקדמי ביותר) של השמשה (וצמוד אליה, כמובן). גם אני שמעתי את האזהרות שזה לא יעבוד, והן התבדו מהר מאוד.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כנראה שהמיו P550 שלי פשוט הרבה פחות טוב משאר המכשירים.

באסה...עוד סיבה לא למסוע בצרפתיות...סתם!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
...לטובת התקנת טרנספונדרים (יש תרגום לעברית?)...

ארנון, תודה שוב. ובכן, Transponder הוא משדר-משיב.

וחן חן לאחרים. מחכה בכליון עיניים וקוצר-רוח להשקת המכשיר.

פורסם

ובכן, ניסיתי היום לראשונה את המכשיר. ה"רגלית" הונחה במרכז השמשה הקדמית, במקום בו אין הפרעה

לכריות האויר, ואני רוצה לספר לכם כי המכשיר עבד כמו חלום. זיהה מיד לווינים (איני יודע אם שלושה או ארבעה-

טרם למדתי את כל תכונותיו ודרך תפעולו) וניווט כהלכה, כולל התמודדות עם בחירת נתיב שונה ממה שהוא

המליץ עליו בתחילה. ככה שכסיכום ראשוני, המיו c230 משביע רצון לחלוטין.

פורסם
ובכן, ניסיתי היום לראשונה את המכשיר. ה"רגלית" הונחה במרכז השמשה הקדמית, במקום בו אין הפרעה

לכריות האויר, ואני רוצה לספר לכם כי המכשיר עבד כמו חלום. זיהה מיד לווינים (איני יודע אם שלושה או ארבעה-

טרם למדתי את כל תכונותיו ודרך תפעולו) וניווט כהלכה, כולל התמודדות עם בחירת נתיב שונה ממה שהוא

המליץ עליו בתחילה. ככה שכסיכום ראשוני, המיו c230 משביע רצון לחלוטין.

אפשר לשאול בבקשה כמה המכשיר עלה, מה גודל המסך ואיזו תוכנה יש בו?

תודה מראש.

פורסם

@ Natan5 תודה רבה נתן ובקרוב אצלך :-).

@ Stio גודלו של המסך 3,5 מצויה בו תוכנת Miomap 3.3 והמסד נתונים ל-GPS הוא IGo Israel 2006.

מחירו מעט פחות מ-1750 ש"ח.

בברכה,

• תוכן חדש...