Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני משפץ גירים וראיתי כבר לא מעט גירים שהלכו בגלל שימוש בתוסף לגיר.

איך אתה יכול לדעת השגיר "הלך" כתוצאה מהשימוש בתוסף?

האם הגיר לא "הלך" עוד לפני והשימוש בתוסף נעשה רק כדי לנסות ולהציל והוא לא הסיבה...?

הייתי שמח לקבל הסבר קצת יותר מעמיק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תראה, אני לא מהנדס חומרים או כימאי מדופלם אבל במקום שאני עובד, הגיעו לא מעט גירים לשיפוץ עקב תקלות כאלה ואחרות.

כאשר פתחנו את הגירים לצורך שיפוץ, ראינו בדיוק מה גרם לכשל, תוסף גיר.

ראית פעם דיסקיות חיכוך של תיבה אוטומטית? אם לא אז בין פלטות הברזל ישנם דיסקיות עם ציפוי פיבר. ציפוי זה מודבק ע"ג דיסקית אלומיניום מאוד דקה (1.5-1.6 מ"מ ) ותפקידה למנוע חיכוך וחימום יתר של דיסקיות הברזל.

ברגע שציפוי זה בא במגע עם השמן שהתערבב לו עם התוסף , הדבק מומס וציפוי זה מתפורר ונע למעברי השמן הצרים ולמח גיר וכשלון הגיר היא רק שאלה של זמן.

יצרני הרכב אוסרים על שימוש בתוסף לגיר .

אני לא יצרן ולא יכול לקבוע לאף אחד עם לשים תוסף או לא , הרי בסופו של דבר זה הרכב שלך ותעשה איתו מה שאתה רוצה ( במגבלות החוק כמובן).

שיהיה לכולם ערב/לילה טוב.

פורסם

חבר יש ברשל"צ בחור פרטי שמשפץ גירים מבצע עבודה נפלאה

חפש באינטרנט ד"ר גיר נמצא בא.ת ישן ברשל"צ ממש מאחורי בית הטאבון ביצעתי אצלו שיפוץ גיר בעבר

. בהצלחה

• תוכן חדש...