Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני רוצה לקנות רכב חדש,שבו ייסעו בעיקר 2 אנשים: אני ואשתי. רוב הנסיעות בעיר לא גדולה ,לפעמים גם נוסעים למרכז הארץ בשנה אנחנו נוסעים עד 20000 ק"ם.

ראיתי כבר :

פיז'ו 207 . 1.6TREND.1600,

סובארוB3,, 1.5RX ב -111000 ש"ח ,

יונדאי I30, 1.6INS ,גירסה ב-111000 ש"ח,

סוזוקי GLX,SX4 עם ESP,

טידה 4דל.

כל הרכבים עם גיר אוטומטי.

אני רוצה בטיחות, אמינות, צריכת דלק נורמאלית, וגם בעוד 3 שנים למכר רכב בלי בעיות עם שמירת ערך(ברור שזה קשה לנבא,אך בכל זאת?)

התקציב עד 120000 ש"ח,

מה אתם יכולים להמחליץ ממה שאני ראיתי?

אולי אתם יכולים להמליץ על משהוא אחר?

ועוד שאלה: האם כל כך חשובה מערכת ESP? במאזדה, טויוטה , טידה ורכבים אחרים היא לא קיימת.

תודה מראש.

פורסם
שלום רב,

ועוד שאלה: האם כל כך חשובה מערכת ESP? במאזדה, טויוטה , טידה ורכבים אחרים היא לא קיימת.

מערכת בקרת יציבות ESP יכולה להציל חיים -האם זה כל כך חשוב?

לדעתי כן

ומה דעתך?

לשני אנשים שנוסעים 20 אלף ק"מ בשנה (שזה לא כל כך מעט), ובעיקר בעיר אני ממליץ על רכב סופר מיני.

פרט לפיז'ו 207 מתוך רשימה כל הרכבים הם משפחתיים. זאת אומרת גם פחות חיסכוניים .

אם מתכננים ילדים בקרוב - זה הגיוני

אבל אם לא - תבדקו, למשל מאזדה 2- אוטומטי בטיחותי (5 כוכבים במבחן הריסוק כולל ESP), חיסכוני וכמו כל המאזדות אמור להחזיק מחירון טוב.(אבל אי אפשר לנבא ב 100% )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פרט לפיז'ו 207 מתוך רשימה כל הרכבים הם משפחתיים. זאת אומרת גם פחות חיסכוניים .

אם מתכננים ילדים בקרוב - זה הגיוני

אבל אם לא - תבדקו, למשל מאזדה 2- אוטומטי בטיחותי (5 כוכבים במבחן הריסוק כולל ESP), חיסכוני וכמו כל המאזדות אמור להחזיק מחירון טוב.(אבל אי אפשר לנבא ב 100% )

תודה רבה על העצה. בתוך הרשימה שאני כתבתי מה בכל זאת אתה חושב על פיז'ו207 ויונדאי I30? ואם לקחת מאזדה 2 לשני אנשים האם אפשר להסתפק בACTIVE עם 2כריות אוויר ?

פורסם

אני חושב ש יונדאי 30i-רכב מאוד מוצלח.

כאן הדרישה לשמירת ערך יכולה להיות בעייתית -יצחק לוי לא אוהב רכבים מקוריאה .

גם צריכת דלק עדיין של רכב משפחתי.

בקשר למאזדה- אני הייתי מוסיף עוד 4 אלף ש"ח בשביל גירסא יותר בטוחה (כבר שאלת על חשיבותם של אביזרי בטיחות).

ההפרש בין דגמים ישמר גם בעוד 3 שנים (יכול להיות שפחות מ - 4K אבל בשנים האלה תהיה יותר בטוח).

וגם תהיה שונה מליסינגים למיניהם שקונים הכי זול שאפשר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...