Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.רציתי לשאול כאשר אני בודק שמן במנוע,ברור שהרכב צריך להיות קר ולא אחריי נסיעה.

מה שאני לא מבין זה דבר כזה:אני מוציא בפעם הראשונה את המדיד ואז נראה שיש ממש מספיק שמן,צריך אחריי ההוצאה הראשונה לנקות את המדיד,ורק בפעם השנייה שאני מכניס אותו זה מצב השמן האמיתי ברכב? או שצריך לחזור בשלישית על הפעולה?ואם חסר משהו כמו 1/6 צריך למלא או אפשר להשאיר ככה? תודה לכולם

פורסם

במנוע קר מספיק בדיקה אחת, ואין צורך לחזור על כך 3 פעמים.

מתחת לליטר אין טעם להוסיף.

למד כלל תמיד עדיף ליטר פחות, מאשר ליטר שמן יותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התגובה.אז בבדיקה הראשונית שלי היום השמן עבר באיזה חצי ס"מ אולי יותר את המדיד כלומר עודף:( זה יכול להוות בעייה?

פורסם

שלום רב!

לשאלתך, עודף שמן גורם ללחצים בעוקת השמן, ולסיכון של פריצת מחזירי שמן אחורי וקדמי, להזעות ולנזילות מאטמי מכסה שסתומים, אגן השמן, וחיבור המפלג ומשאבת הדלק המכנית (באם קיימת). ולנזילות והזעות מכל חלקי המנוע, כולל מדיד השמן.

באיזה רכב מדובר?

בברכה

צביקה

פורסם

אם הבדיקה מבוצעת בבוקר והרכב אינו חונה במדרון או שיפוע חריג, מספיק להוציא את המדיד ולראות את המפלס, אין צורך לטבול אותו שוב.

עודפי שמן כדאי להוציא או לרוקן בגלל הבעיות שהוסברו קודם,

ואם כבר צביקה אז עדיף חצי ליטר אחד פחות מאשר ליטר יותר. לא כדאי לנסוע עם מדיד שמן במצב מינימום כפי שקורה שחסר ליטר.

פורסם
,

ואם כבר צביקה אז עדיף חצי ליטר אחד פחות מאשר ליטר יותר. לא כדאי לנסוע עם מדיד שמן במצב מינימום כפי שקורה שחסר ליטר.

שלום רב!

לפי עצתו של חברי דניאל, אני מתקן את עצמי, ומצטרף לדניאל וטוען: שעדיף חצי ליטר פחות, מאשר ליטר יותר.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...