Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני צריך המלצות לרמקוליים אחוריים בגודל 4 אינ'ץ.

סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר זה דיכאון ורוק.

רמקוליים מקדימה שיש לי הם מורל טמפו 6.5 אינ'ץ שהם עיקר הבמה ולכן הרמקוליים מאחורה אמורים רק להשלים את הסאונד.

הרמקוליים אמורים להיות מוגברים כרגע ע''י המערכת ללא מגבר אך יתכן שבעתיד אצרף מגבר.

תודה לכול העוזרים !

פורסם

אני מאמין שרוב האנשים כאן יציעו לך לשדרג את הרמקוליים הקדמיים ולשכוח מאחוריים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אולי הגבהה ל 6*9 ...

יש מקום לדבר הזה ?

ד"א איך אתה שומע את שני הסוגים של המוסיקה האלה?@!# OMG ממש לא מתחבר . דיכאון גועל *דעתי*

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
4 אינצ' יהיו עדיפים על 6X9 לאחור.

??? למה בדיוק ?

לפי דעתי ממש לא ! 6*9 נחמד או 4" קוקסאלים יתנו את אותם הצלילים הגבוהים אבל בשום פנים ואופן לא את הצלילים הנמוכים.

כל עוד לא מדובר על וופר נורמאלי עדיף 6*9 לאחור.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כי רמקולים אחוריים הם בשביל השלמה בלבד,לא צריכים משהו רציני בכלל מאחורה,ועדיף כלום.

אז 4 אינצ' יהיו מעולים בשביל ההשלמה הזו.

שיקנה 4 אינצ' פשוטים ,את השאר שיחסוך למגבר וסאב פשוטים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם ברוצנך להוסיף סאב בעתיד הקרוב אז אתה יכול לקנות רמקול 4 אינץ פשוט קואקסיאלי של פיוניר להגביר אותו מהרדיו דיסק ולהשאיר ככה עד סוף חיו. ובעתיד להוסיף סאב ומגבר לסאב. אם אתה לא מתכוון לשים סאב. אז תקנה לך 6על9 תגביר אותם וחתוך להם תדרים גבוהים.

פורסם

סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר זה דיכאון ורוק.

לא הבנתי, אתה ערס או פריק ? :lol:

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם

הוא שילוב של שניהם {סתם לא מכיר אותו}

כמו שאמרו אם אין לך סאב ואתה לא מיתכוון בעתיד לשים אם יש אפשרות להכניס 6X9 אז זו אופצייה טובה יחסית בימקום סאב כמובן שזה לא תחליף לסאב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חח תתפלאו הולך ביחד דיכאון ורוק ... ואני לא ערס ולא פריק!8)

וסאב לא יתווסף כי זה אוטו סטיישן ולכן זה בעיה קצת מגנבות ומגבר גם לא בטוח ( אוטו של ההורים )

ותודה על העצות אני חושב שאני אקנה פיונר אחורה.

פורסם

שוב שלום לך !

לפני שאתה קונה פניונר אני ממליץ לך לשמוע את הJBL והמורל לפני . גם הם 6*9 ...(כמו שחשבתי שאתה צריך בהתחלה.)

בברכה

יעקב

• תוכן חדש...