Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פונטו ספייס 2001

האורות שלי מקדימה עובדים והכל טוב וגם עברתי טסט לפני שבועיים

אבל שהם דולקים לא רואים את על הכביש בכלל רק אור גבוהה מעיר טוב

האור הרגיל כמעט ולא רואים שהוא פעיל..?

השאלה אם אני צריך לעשות כיוון אורות אבל אז איך עברתי טסט?

או פשוט צריך להחליף מנורות מקדימה וזה הכל?

*אמרו לי שיש מנורות לבנות יותר ואז ששמים אותם רואים אור לבן ולא צהוב השאלה אם זה יותר טוב?

ואיזה סוג מנורה אני בכלל צריך לקנות וכמה עולה זוג מנורות?

תודה רבה

פורסם

היי

ראשית, לעניין הכותרת של התרד' ערכתיה. אנא קרא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=179364

לגבי השאלה:

עם כל הכבוד שעברת טסט, גש לחשמלאי רכב טוב, בדוק כיוון אורות במכשיר ייעודי , בדיוק כזה כמו שיש במכוני הרישוי, שיבדוק כיוון אורות, פיזור אורות, ועוצמת אורות- לבדוק שאין נפילות מתחים לנורות, כל זאת לאחר בדיקה ויזואלית שהפנס נראה תקין חיצונית ופנימית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כמו כן שים לב אם עדשות הפלסטיק של הפנסים הראשיים תקינות, נקיות ושקופות ולא מלוכלכות או שהן עכורות ולא שקופות וצלולות.

אם העדשות מלוכלכות זה מפחית בהרבה את עוצמת האורות ופשוט נקה אותן.

אם העדשות פלסטיק עכורות ניתן לחדשן ע"י ליטושן בצורה מקצועית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הבעיה מוכרת למדי ונפוצה מאוד בפונטו ספייס.

במידה ועדשת הפלסטיק החיצונית של הפנסים עכורה כמו בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=185278

אז תוכל למצוא את הכתובות והטלפונים של המקומות שיכולים לטפל בבעיה באותו שרשור וגם בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=185512

אם זו לא הבעיה אז קרוב לוודאי מדובר על כך שהעדשה הפנימית של הפנס עכורה (לדעתי עקב סוג של פגיעת חום מהנורה) (זה נראה כאילו יש אדים על העדשה).

מה שמאוד יכול לעזור ולשפר זה להחליף את הנורה (אצלך נורה מסוג H7). אני ממליץ בחום על נורות של חברת OSRAM. לדעתי יש להן את עצמת האור הכי טובה. נורות של HELLA גם טובות אבל לדעתי פחות טובות מאוסרם. את שתיהן השוותי לזבל סיני. בכולן מדובר על נורות סטנדרטיות.

מה שעוד שמתי לב זה שאם מחליפים את הנורה עוד לפני שהיא נשרפת (נניח אחרי שנה) אז מקבלים שיפור בעוצמת האור. כנראה שעם הזמן עצמת האור של הנורה נחלשת קצת.

וכן, לבדוק כיוון אורות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...