Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג "שלבי" 2007 נגד STI 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחן דרכים מעניין בין שני מכוניות מאוד מענינות שמאוד עצוב שלא מיובאות לארץ.

לגבי פורד אני לא מתפלא, לגבי סובארו אני מקווה שכמו שבעבר הם הביאו את הגרסאות החמות של האימפרזה הם לא ישכחו גם הפעם להביא אותם.

בלי שום קשר הם טוענים שהם מדדו לאימפרזה 4.8 שניות למאה? על פניו זה נשמע אופטימי מידי, לא?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
B3 STI כבר הגיעה ארצה ואפילו מתחילה להבחן על ידי עיתונאי רכב.

מוזר לא ידעתי על זה. אגב, מחירים כבר פירסמו? (לא שאני מתכוונן לרכוש כזו).

אגב, איך היא נוסעת? (זה במידה והתמזל מזלך לבחון אותה, או שהעדפת לבדוק שוב את הפנדה במבחן על צריכת הדלק :wink:)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בנוגע לנתון 0-100,

http://subaru.co.il/docs/b3_iton1.jpg

כנראה שיש הרבה אופטימיות בנוגע לSTI החדשה, אני חושב שסובארו היו צריכים לעשות איזה 500 מכוניות רק בשביל לקבל את ההומולוגציה או איך שזה לא נקרא בשביל הראלי וזהו, האוטו פשוט מכוער להחריד, והנה משפט קטן על מי קונה את האוטו,

מה לא עושים בשביל להגיע ל100 ב4.8 שניות ב300אלף שקל, רמות שפל חדשות של התפשרות במראה הרכב מפגינים לקוחות הB3 STI.

רבותי, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח,

תפנימו הB3 פשוט מכוערת, לא יעזור לכם! :wink:

עמרי.

פורסם

העיתונים מלאים בפרסומות (טוב, לא בדיוק מלאים.. אבל יש פה ושם פרסומת) על הגעתה הקרובה של הSTI החדשה.

וגם של הEVO החדשה.

אם אני לא טועה, הSTI מפורסמת גם בעיתון בלייזר וגם בעיתון "אוטו" של החודש.

ולEVO יש פרסומת ב"אוטו קטלוג" שיצא השבוע..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...