Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] מועדון מרצדס ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמשהו ירים את הכפפה

מועדונים לפי נושא משותף תורמים המון

היי חברים

הרמתי את הכפפה לפני כמה שנים. התחברנו כמה חברים מרחבי הארף, בעלי מרצדסים,

ואפילו ערכנו כמה מפגשים יפים וטיולים. אולם הדבק כנראה לא היה טוב מספיק, והקבוצה התפרקה.

ייתכן וצריך משהו יותר חזק שיאחד את החברים באותו גוף מאשר העובדה "יש לי מרצדס",

ייתכן שלתקופתו הנושא לא התאים ואילו לזמננו הוא יתאים יותר.

וייתכן והנושא יתפוס היום יותר, מאחר ויש הרבה יותר רכבי מרצדס אספנות במצב נסיעה מאשר אז.

בעוד זמן קצר אני נפרד מהרכב שלי לחודשיים לערך, עקב הכנסתו לפחחות וצבע ושיפוץ ניקלים וכד'.

לאחר שייצא "ממכון הקוסמטיקה" אנסה לבדוק את ארגון מחדש של הנושא.

ביי אבי.

טיול "מועדון מרצדס" למוזיאון הטרקטורים בעין ורד.

DSCN2381.JPG

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תודה רבה למי שהגיב, יש לי מרצדס שנת 86, ייבוא אישי (שנת 99 עלתה לארץ ישראל מצרפת), זה בסדר נכון? זה לא רק אספנות או משהו כזה?

בכל מקרה אני ישמח להשתתף.

פורסם

בעוד זמן קצר אני נפרד מהרכב שלי לחודשיים לערך, עקב הכנסתו לפחחות וצבע ושיפוץ ניקלים וכד'.

לאחר שייצא "ממכון הקוסמטיקה" אנסה לבדוק את ארגון מחדש של הנושא.

נו ! במה תנוע ? זה הזמן לרכוש רכב אספנות נוסף וגם את החדש להכניס למכון יופי, כך העליות של ה"מכון" יהיו זולות יותר ולך תהיה אפשרות לבחור באיזה מהם לבוא למפגשים וכשאחד מהם ידרוש טיפול ארוך טווח ישמש השני להתניידות. - מה דעתך ?

מצא משה

פורסם

לגבי מועדון של מרצדס קלאסיות, שווה לדעתי לבדוק גם אצל בני דודינו שידוע שיש להם חיבה למרצדס.

בכל הכפרים ובמזרח ירושלים מסתובבות מלא מרצדסים ישנות וחלקם גם נדירות שמורות במצב חבל"ז, והרבה הולכים לשיפוץ בירדן.

לא ממזמן שמעתי שהוציאו משיפוץ במוסך בואדי ג'וז (במזרח ירושלים באיזור הר הצופים) מרצדס SL אספנות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא ממזמן שמעתי שהוציאו משיפוץ במוסך בואדי ג'וז (במזרח ירושלים באיזור הר הצופים) מרצדס SL אספנות.

יש שם כמה מומחים למרצדס בואדי... לא נופלים ממוסכים מורשים ובמקרה של דגמים ישנים אפילו טובים ממנו אני חושב.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם
יש שם כמה מומחים למרצדס בואדי... לא נופלים ממוסכים מורשים ובמקרה של דגמים ישנים אפילו טובים ממנו אני חושב.

יש כמה שם...אבל אני לא הולך לכל המוסכים "המורשים" האלה, או שאני מסדר לבד או שאני לוקח למוסך מרצדס בתלפיות, מעדיף שהם יתקנו את הבעיה מאשר שהערבים בואדי יתקנו תבעיה ויעשו בעיה אחרת.

פורסם
מעדיף שהם יתקנו את הבעיה מאשר שהערבים בואדי יתקנו תבעיה ויעשו בעיה אחרת.

הכי טוב עבודה של גרמנים!

מוסך מורשה הוא מוסך של היבואן (כלמוביל) או כל אחד אחר שמופיע באתר הרשמי. שעת עבודה שם היא בערך 250 ש"ח! וזה לפני חלפים... ומנסיון, לא תמיד הם מבינים ברכבים ישנים (תלוי על מי אתה נופל, אם זה מישהו שהיה שם כשהרכב שלך עוד היה חדש אז אולי)...

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם
הכי טוב עבודה של גרמנים!

מוסך מורשה הוא מוסך של היבואן (כלמוביל) או כל אחד אחר שמופיע באתר הרשמי. שעת עבודה שם היא בערך 250 ש"ח! וזה לפני חלפים... ומנסיון, לא תמיד הם מבינים ברכבים ישנים (תלוי על מי אתה נופל, אם זה מישהו שהיה שם כשהרכב שלך עוד היה חדש אז אולי)...

אבל תסכים איתי שהכי כיף זה לתקן לבד ברמה של מוסך, לא שאני אומר שהמוסך לא מבין אבל נכון בפעם האחרונה שלקחתי את הרכב למוסך (עשן נכנס לי לתוך האוטון מכיון הדשבורד) הם לא ידעו מה הבעיה ואני דווקא עליתי עליה, אז לפעמים בבעיות קטנות לא חייבים לקחת למוסך אפשר לנסות לבד ואם לא הולך אז תמיד אפשר לקחת למוסך אבל אני נגד לקיחת האוטו לאחד מהמוסכים של הבני דודים.

ומתי יהיה איזה מפגש באיזור ירושלים או ת"א?

• תוכן חדש...