Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רדיו דיסק Eagleroad 45647 שנתוניה הם 4X55 יציאה לשני מגברים ותומך עד 25 rms...תנו לי בבקשה את חוות דעתכם על המכשיר...האם כדאי לי להשקיע במגבר וברמקולים עם רדיו דיסק כזה?ז''א הרדיו דיסק הזה הוא מוגבל או משו?כי לפי הנתונים שלו הוא דיי חזק..כי ראיתי סתם דוגמא מערכות של פיוניר ושל קנווד שהנתונים שלהם חלשים משל מה שיש לי ובגלל זה אנלא מבין מה השיקולים של בחירת רדיו דיסק(חוץ מחברה ושם..).תודה לעונים.

פורסם

חרא של מכשיר.

מתאים אולי בשביל לשמוע רדיו וזהו.

אין לך למה לבנות מערכת סביב זה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שמע, זה לא משנה הנתונים של ה HU הזה על הנייר, עדיין האיכות שלו תהיה בזבל. גם לי היה בעברי HU של מותג סיני "מובחר" של soundtech עם פול הגברה, שכלולים ומה לא, אבל הסאונד היה בזבל, בלי בס ובלי כלום, מתאים לשמיעת רדיו כמו שכתבו. תחליף אותו למכשיר אפילו הכי בסיסי של פיוניר, JVC, קנווד או קלריון כבר תרגיש הבדל משמעותי בצליל! בהצלחה.

פורסם

אהלן, NBA18.

כמו שאמרתי לך כבר בשרשור קודם, 55X4 ברדיודיסקים לא אומר כלום וזניח. במיוחד שההצהרה של ה מספר הזה יצאה מחברת EAGLEROAD. ברדיודיסק חשובים איכות הבנייה, איכות הרכיבים החשמליים, עוצמת היציאות למגבר, אפשרויות השליטה והכיוונון של הסאונד, נוחות שימוש ועוד. מכשיר ה EAGLEROAD שקונים אותו במגה לא עומד בסטנדרטים של המותגים המובילים כמו PIONEER, KENWOOD ועוד רבים וטובים.

זה שלPIONEER למשל ראית 52X4 או WHATEVER, לא משנה שום דבר. נכון, מבחינת FEATURES שלו אולי הוא מציע כל מה שהאחרים מציעים או אפילו יותר, אבל רמת הביצוע היא לא להיט כנראה.

רשום במפרט אקוולייזר עם מצבים קבועים. האם חות מהמצבים הקבועים יש אפשרות לשליטה ידנית בבאס ובטרבל, למשל?

כשניסיתי למצוא את אתר היצרן, לא הצלחתי (לא קפץ לי בGOOGLE), גם זה אומר משהו על "עוצמת המותג". ובכלל הלינקים שקופצים זה מהחנוית בארץ. לך תדע אולי זה בכלל המצאה ישראלית. כשהמותג לא מוכר ולא חזק, אין לו ניסיון והיסטוריה בייצור מכשירים, אז המוצר שלו הוא נחות יותר. וגם ההשקעה שלו ב מחקר ופיתוח מוטלת בספק. אז כן, באופן מסוים, כמו שהגדרת את זה, הוא "מוגבל".

לגבי הרחבת המערכת, אם אין לך תקציב עכשיו, אז אתה יכול לבנות עם הרדיו הזה, תוך כדיי שאתה זוכר שיש מצב והוא יהווה לך צוור בקבוק, מבחינת איכות הצליל. כי מקור האות הוא לא הכי איכותי, בוא נגיד ככה. הכל תלוי כמה אתה מתכוון להשקיע ומה רמת הציפיות שלך. כמה שזכור לי, אין לך קומפוננט ויש לך 600 ש"ח לשים. מגבר, קומפוננט ורדיודיסק, לא באים בחשבון בתקציב הזה לדעתי.

אגב, אם דעתך על המכשיר לא מתיישבת עם דעתנו, אתה תמיד יכול לעשות חיפוש על המותג במנוע החיפוש של הפורום (הסברתי לך בשרשור הקודם איך עושים) ולקרוא קצת דעות נוספות. המכשיר הוא סה"כ כבר נמצא זמן מה בשוק ולא הגיע זה עתה מהחלל החיצון והדהים אותנו.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

עדיף רדיו דיסק של חברה טובה מדגם ישן מאשר חברה סינית שיש לה mp3 ועוד אופציות

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הקיצר סתם Hu לא יותר מ 350 ש"ח עד 400 בתחנות הדלק המורשות.

מכשיר ללא איכות מכשיר וולא כלום עוד חודש תחפש מהיכן לרכוש לחצנים חדשים

ו.. חבל רד מהפרק

תשקיע באיזה פחית ריח יותר כדאי

נ.ב

בעתיד תרכוש מכשיר יותר הגיוני ובשמחה נסייע לך בהתאמה ואף בדרכי ההתקנה!

:roll:

• תוכן חדש...