Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כל הזמן אומא לאנשים סביבי שאם רע להם יש שלוש אפשרויות;

1. לחיות עם זה.

2. לעזוב את איזור המחיה או את האיזור שממנו מרגישים את הרעה

3. לקום ולנסות לתקן את הבעיה.

אני תמיד ממליץ על השלישית לאמיצים שבינינו ולשאר יש את נתב"ג.

לכן, פתאום נדלקה הנורה שבראשי לאחר שנים של תסכול - אין מוסך מורשה שעושה את העבודה לשביעות רצון הלקוחות ובמחיר סביר? אין מוסך שמתאמץ לפתור בעיות? אולי הגיע הזמן להקים אחד כזה ולהוות אי ירוק בלב מדבר צחיח.

אני כמובן מדבר על מוסכי סיטרואן בלבד, כל בעלי המוסכים שכן משקיעים בלקוחות שלהם - מחוץ לביקורת.

עוד לא נתקלתי במוסך סיטרואן ששוטף את הרכב ומטפל יפה גם בלקוח וגם ברכב וכל זאת בעלות סבירה, כמו שחבר פורום בעל מוסך טען בפניי לא מזמן.

אז אולי הגיע הזמן להשקיע ולפתוח מוסך סיטרואן שהלקוחות שמגיעים אליו ייצאו מרוצים ועם רכבים מתוקנים במחיר שלא משאיר פיח שחור בכיס?

אם יש פה אדם שמכיר מוסך כזה או בעלים של מוסך כזה - אני אשמח לשמוע את דעתו ואף לבקר שם.

בכל מקרה, יש פה מישהו שמוכן או שמכיר מישהו שיהיה מוכן להרים את הצד השני של הכפפה ולפתוח מוסך מורשה ראוי באיזור הצפון?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

לא יודע אם זה יעזור לך, אבל אני מכיר מוסך מכונאות טוב שלאו דווקא מתמחה בסיטרואן אלא במכונאות כללית. הוא נמצא בשבי ציון הוא נקרא "מוסך אחים זינה" מורשה משרד התחבורה, אני עצמי לאחר שטיפל לי בכמה רכבים שהיו בבעלותי וכנ"ל לגבי אנשים אחרים שמעתי מהם, יש לי רק דברים טובים לומר על המוסך.

פורסם

לא מזלזל או משהו,אבל הרוב זה ככה,מתחילים להריח קצת כסף הרצון לקבל יותר גודל ומוכנים לעשות הכול בשבילו(טיפולים חאפרים וכו..)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אבל פה אני מבקש לשנות, לא להיות חאפר ולא לקרוע את הכיס. זה לא אומר שאתה צריך להיות הכי זול, זה אומר שאתה צריך לתת את השירות הטוב ביותר שאתה מסוגל לו, גם לרכב וגם לנהג. יש לנו פה מוסך כזה, שמפרסם עצמו בפורום ורק צריך לקרוא את התגובות שאנשים מפרסמים פה לגביו כדי להיווכח שכדאי להגיע לשם.

מדוע שלא יקום מוסך עם אותו הסטנדרט בצפון הארץ וגם יתהדר בתואר 'מורשה סיטרואן'?

בריאות לכולם!

פורסם

יש מוסך מעולה בצפון, מורשה פג'ו וסיטרואן , אמינים מאוד , מקצועים ואפשר להסתדר איתם קצת במחיר בעיקר אם אתה לקוח קבוע, מוסך מונזה בעפולה אני מטפל שם בפג'ו ומרוצה מאוד. קח בחשבון רק שרוב הזמן עמוס שם המון מטפלים אצלו תשדל להגיע מוקדם.

פורסם

יש את מוסך מירון e.n.r שהיה מורשה פעם אבל היום הוא לא. מתמחה בצרפתיות, עבודה טובה ומחיר יחסתי הגיוני (חצי מהמורשה,צמרת, שלא כולם שם יודעים איזה דגם הרכב שלי ,106 ראלי).

פורסם

גם קרה לי הלכתי מוסך צמרת, להזמין חלק לאוטו "פלסטיק השחור שיש כל מכסה הדלק"

אמרו לי שאין דבר כזה 306 XT במחשב, אמרו לי לבדוק טוב.

אז אמרתי לו 3 דלתות 1.8 ליטר ידנית. הוא אומר יש רק מנוע 2.0.

טוב אז הזמנתי של XSI דור ראשון..

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה ולא הבנתי..

אתה מחפש שותף להקים יחד איתו מוסך מורשה יבואן בצפון?

מהמילה שותף אני מסיק שאתה רוצה להיות חלק מהעסק,ולאור קריאת הודעותיך בפורום אני מבין שאתה לא בעל מקצוע,אז אתה מעוניין להשקיע כסף בהקמת העסק?

אתה מודע לסכומים הנדרשים?

לדרישות כוח האדם?

לשטח האדמה הדרוש?

למרחק ממוסך מורשה אחר?

להוצאות החודשיות?

הרעיון מבורך,רק הסבר מה אתה מחפש,כדי שנבין.

אורן

פורסם

אני מחפש לפתוח מוסך מורשה סיטרואן שייתן מענה מקיף לכל הבעיות שצצות בסיטרואן ללא משוא פנים ועם רצון אמיתי לתקן מכוניות ולפתור בעיות, מוסכים שאני נתקלתי בהם מומחים בלעקוף בעיות ולא בלפתור אותן וזה מעצבן אותי.

מה אני צריך לדעת בעניין המרחק ממוסך מורשה אחר?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...