Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיטבול זה כלב רצחני!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

מקווה בשביל הכלב שהוא חיי עדיין.

אתה אופטימי למדיי,הייתי אומר.:roll:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם מעשים לא

הזן הזה ישאר פה עוד הרבה זמן אם תרצה ואם לא

נכון. וזה מה שחבל.

GUNS DONT KILL PEOPLE , PEOPLE KILL PEOPLE

מי שרוצה יכול להשליך את המשפט הזה על כלבים....

כלבים לא סתם מתנהגים כך , הם חונכו/הורגלו/הוכנסו לסיטואציה אשר גרמה להם להתנהג כך.

חבל גם על אלה שהורגלו להתנהג כך, ויימח שמו של האדם שלימד אותם להתנהג כך.

לדעתי זה פשוט זוועה מה שהשוטר עושה, והכל לא נראה תוקפני (ואני ראיתי מה זה פיטבול תוקפני) הוא נראה יותר כאילו בא לו לשחק. וגם הכלב שלי יתעבצן אם אני ירים אותו מהרגלים האחוריות.

מקווה בשביל הכלב שהוא חיי עדיין.

אני מקווה שלא.

אתה אופטימי למדיי,הייתי אומר.:roll:

זה לא רק הוא. זה עוד הרבה כאלה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

היה פעם גנב סדרתי, קראו לו מנחם.

כל מי שקוראים לו מנחם גנב וצריך לשים אותו בכלא

אני מקווה שאתה מבין את ההקבלה עכשיו

זה שאתה אולי חכם יותר מהכלב לא אומר שאתה לא חיה שיכולה להתנהג ככה מחר בבוקר בהתקף פסיכוטי או מחינוך כזה (כמו מחבלים)

אני מבטיח לך, שאתה בחיים לא קיבלת וגם לא תקבל את הקצה שהכלב הזה יודע לתת לבני אדם עם חינוך נכון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
היה פעם גנב סדרתי, קראו לו מנחם.

כל מי שקוראים לו מנחם גנב וצריך לשים אותו בכלא

אני מקווה שאתה מבין את ההקבלה עכשיו

זה שאתה אולי חכם יותר מהכלב לא אומר שאתה לא חיה שיכולה להתנהג ככה מחר בבוקר בהתקף פסיכוטי או מחינוך כזה (כמו מחבלים)

אני מבטיח לך, שאתה בחיים לא קיבלת וגם לא תקבל את הקצה שהכלב הזה יודע לתת לבני אדם עם חינוך נכון.

אני גם לא רוצה לקבל מכלב כזה! מכלב כזה אני יכול לקבל כמה שנים טובות בכלא, ועוד כמה עשרות אלפי שקלים פיצויים לנפגע. ודרך אגב - תודה רבה על ההקבלה. נעם לי ממש... :?

איך הכלב נס על נפשו אחרי שהוא נפגע מהאקדח....ממש נבהל:-(

ומה עם הגבר שננשך ע"י הכלב?! הלכה לו יד!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

גועל נפש! פשוט עמדו בצד וצילמו, במקום לרדת למטה ולעזור.

TOMER, הגזע של הפיטבולים אכן יהיה פה עוד הרבה מאוד זמן, אך אני מקווה שבאותו זמן גם האכיפה תגבר.

לא ייתכן שאני רואה אנשים בעלי רוטווילרים/פיטבולים ששוקלים 40-50 ק"ג מסתובבים עם הכלבים חופשיים מול אנשים חפי פשע, שיכולים להתקף על לא עוול בכפם.

פורסם

בשביל זה צריך לשנות משהו בחוק.

החוק אומר שצריך שאחד משולשה תנאים יהיו ברגע שכלב תוקף:

1. שהאדם הנתקף התגרה בכלב;

2. שהאדם הנתקף תקף את הבעלים;

3. שהאדם הנתקף תקף את אחד מבני משפחתו של בעל הכלב.

אצל כלבים כאלה, תקיפה מתפרשת או בצ'פחה ידידותית, או בכל "מכה" ידידותית כזו או אחרת, ואם לרגע הכלה לא קשור - הוא תוקף!

ובמקרה של תקיפה - לא משנה מה היתה סיבת התקיפה של הכלב - הבעלים צריך לשלם פיצויים לנתקף.

לפי דעתי - הוא צריך לשלם גם את אחוזי הנכות שייקבעו לאדם - אם ייקבעו, באם והתקיפה היתה חמורה, וגם פיצויים "רגילים" של 50,000 ש"ח, וגם את שעות העבודה/ימי העבודה שהנתקף איבד, וכן את כל ההוצאות הרפואיות.

מי שלא שם לכלב שלו זמם - ייקנס בקנס גבוה, וגם האשמה פלילית של סיכון חיי הציבור.

ואז נראה אם לא יהיה בטוח יותר במדינה הזאת! :evil:

פורסם

אתה חי בסרט דמיוני

אתה חי באיזו בועה של הכללות

הכלבים האלה לא תוקפים כמו שאתה מתאר

הית שמח אם יקראו להכחיד אותך רק כי איזה מנחם פשע פעם? לא! גם הכלבים האלה לא נהנים מהסטיגמה המטופשת

תשאל כל מאלף עם וותק ותראה שהסטיגמה שלך מופרחת

מה זה כלבים "כאלה"? אתה פסיכולוג של כלבים שאתה יודע לפרש את ההבנות שלהם? הכלב שלי לא כזה, הכלב של חבר שלי אפילו לא קרוב לזה, והכלב של מישהו שעבד איתי פעם היה יותר כמו בובת פודל מאשר דוגו באמת.

אין שום סיבה שבעולם שאני אלך עם הכלב שלי עם זמם (במיוחד שהוא לא תוקפן) רק בגלל הגזע שלו בזמן שהפינצ'ר של השכנים תוקף על ימין ועל שמאל בני אדם ומכוניות.

והפינצ'ר הזה תקף את הכלב שלי מספר לא קטן של פעמים אז למה אותו לא מגדירים ככלב מסוכן? למה אני צריך לרדוף אחרי העירייה שיעשו משהו בנידון? 3 תלונות הגשתי כבר במוקד העירוני נגד הכלב הזה שמשוטט לו כל היום, ומה הם עשו? כלום כי זה פינצ'ר מטופש, אם רק היו שומעים פיטבול היו מביאים רובי ציד ממזמן.

in the face

with a chair

פורסם

והפינצ'ר הזה תקף את הכלב שלי מספר לא קטן של פעמים אז למה אותו לא מגדירים ככלב מסוכן? למה אני צריך לרדוף אחרי העירייה שיעשו משהו בנידון? 3 תלונות הגשתי כבר במוקד העירוני נגד הכלב הזה שמשוטט לו כל היום, ומה הם עשו? כלום כי זה פינצ'ר מטופש, אם רק היו שומעים פיטבול היו מביאים רובי ציד ממזמן.

באיזה סרט אתה חי ?!

אתה משווה את הנזק שיכול להגרם מתקיפה של פינצ'ר לעומת תקיפה של פיטבול.

רק לידע כללי, עוצמת נעילת הלסת של פיטבול מוערכת בסביבות 2 טון !

עוצמה כזאת מרסקת עצמות בשניה.

פורסם

אני לא, ותודה לאל שלא, פסיכולוג של כלבים. יש היום אנשים שיש להם טראומה מכלב שתקף אותם בילדות, ולרוב אלו הם כלבים מסוג אלה. פינצ'ר, אולי אחד לכמה תוקף. כל הגזעים שמגדירים אותם בחוק כאלימים, הם מטבעם כך. זה שמחנכים אותם, זה רק מגביר את היצר, או "מכבה" את היצר. אבל זה תמיד יהיה. בין אם בגלוי מאוד, שהכלב תוקף, ובין אם שסתר, שרק אם יעצבנו אותו, הוא יוציא עליהם את כל מה שהוא צבר במשך השנים.

רוב מי שיש לו כלב מהקבוצה הזו, של הפיטבול, חוה מינמום פעם אחת את נחת מלתעותיו של הכלב.

יש לציין כי אני חושב שכלב מסוכן זה פיצוי על ז*ן קטן. זה אומר "נו מי יבוא להתעסק איתי עכשיו?".

נועם - אני תומך בך! +100000000

פורסם
באיזה סרט אתה חי ?!

אתה משווה את הנזק שיכול להגרם מתקיפה של פינצ'ר לעומת תקיפה של פיטבול.

רק לידע כללי, עוצמת נעילת הלסת של פיטבול מוערכת בסביבות 2 טון !

עוצמה כזאת מרסקת עצמות בשניה.

תראה לי מקום מוסמך שחקר את העניין וטוען שזה 2 טון

in the face

with a chair

פורסם

כלב בחיים לא תוקף סתם כי בא לו , לדעתי סתם התעללו בכלב.

מי שלא חי או גידל כלב , או שרק אוהב לסתכל ולא לגעת , הוא מהסוג שיגידו שצריך להרוג את הכלב.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
אני לא, ותודה לאל שלא, פסיכולוג של כלבים. יש היום אנשים שיש להם טראומה מכלב שתקף אותם בילדות, ולרוב אלו הם כלבים מסוג אלה. פינצ'ר, אולי אחד לכמה תוקף. כל הגזעים שמגדירים אותם בחוק כאלימים, הם מטבעם כך. זה שמחנכים אותם, זה רק מגביר את היצר, או "מכבה" את היצר. אבל זה תמיד יהיה. בין אם בגלוי מאוד, שהכלב תוקף, ובין אם שסתר, שרק אם יעצבנו אותו, הוא יוציא עליהם את כל מה שהוא צבר במשך השנים.

רוב מי שיש לו כלב מהקבוצה הזו, של הפיטבול, חוה מינמום פעם אחת את נחת מלתעותיו של הכלב.

יש לציין כי אני חושב שכלב מסוכן זה פיצוי על ז*ן קטן. זה אומר "נו מי יבוא להתעסק איתי עכשיו?".

נועם - אני תומך בך! +100000000

קשקוש במיץ, פינצ'ר כלב יותר תוקפן (כללית כלבים קטנים תוקפים יותר) בגלל הפחד שלו בתור כלב קטן.

שנה וחצי יש לי אחד כזה בבית, עד היום אני שלם. ואפילו אתמול שהתגרתי קצת בפיטבול של חבר הכלב עשה פרצוף חמוץ כדי להבהיר לי שהוא לא מרוצה, נשיכה לא היתה ואפילו לא ניסיון להראות תוקפנות לא היה.

אני מאחל לך שיהיו לך חברים נאמנים כמו הכלב הזה.

לפי החשיבה שלך צריך לחסל את כל הערבים, צריך לחסל את כל הגרמנים וצריך לחסל עוד מיני אנשים שלא נראים לך.

זין קטן יש לאנשים פחדנים שהתגובה היחידה שלהם זה "להכחיד"

in the face

with a chair

פורסם

שנה וחצי יש לי אחד כזה בבית, עד היום אני שלם...

כי אולי אתה חינכת את הכלב בצורה נכונה. כמעט כל מי שיש לו את הזן הזה, מחנך אותו לתקוף. למה? כי הם צריכים את הכלב לשמירה. אח"כ מעבירים אותו, והוא נשאר עם אותו החינוך, ומפה אני נותן לך את רצועות השליטה בדמיון מה קורה הלאה.

אני מאחל לך שיהיו לך חברים נאמנים כמו הכלב הזה.

חס וחלילה! כלב מסוג זה הוא נאמן לכאורה. אם יש לו טריגר, הוא יקפוץ על הבעלים שלו וישףוך להם את הדם!

ומהתגובות שלך, אני מסיק שאתה לא רואה חדשות.

לפי החשיבה שלך צריך לחסל את כל הערבים, צריך לחסל את כל הגרמנים וצריך לחסל עוד מיני אנשים שלא נראים לך.

אני לא אגיב. אשמור על זכות השתיקה.

זין קטן יש לאנשים פחדנים שהתגובה היחידה שלהם זה "להכחיד"

זו שטות גמורה!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=65039 :roll: תראו רק את התגובות לת'רד...

פורסם

אז עכשיו אתה מודה שכל העניין הוא חינוך?

יופי

אז עכשיו תגיד לי, אם לדוגמה אשכנזי יחנך את הילדים שלו חרא, אתה יכול לבוא ולהגיד שכל האשכנזים חרא?

לא

אותו הדבר פה, זה שיש כלבים כאלה שתוקפים זה ברור לכולם ואין ויכוח, אבל זה הכל עניין של חינוך וזה זהה לבני אדם למקרה ששכחת את הדקירות והיריות שיש פה בסופי שבוע שאנשים מתעצבנים "שגנבו" להם את החניה או היבהבו להם באמצע שדרות ירושלים ביפו.

צא מההכללות שלך, אני לא מכיר אותך אבל לפי מה שאת כותב אתה פחדן ואם תמשיך לפחד יום יבוא ואתה לא תצא מהבית גם כי אנשים יכולים לתקוף אותך בכל שניה (למרות שגם היום זה כבר קיים קצת)

אגב, הכלב שלי כשהיה גור הילדים של השכנים זרקו עליו אבנים ותקופה ארוכה הוא לא אהב ילדים והוא היה חשדן לגבי ילדים בכלל. עם קצת עבודה בצורה מבוקרת היום ילדים נותנים לו עוגיות בלי לפחד ממנו.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...