Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שברולט אופטרה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה אומרים על הרכב הזה מבחינת אמינות וצריכת דלק והאם הוא יהיה נוח למורה לנהיגה? (הרכב הוא ידני שנת 2006)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

הרכב אצלנו קרוב ל3 שנים כבר..

מציג אמינות אפסולטית. אין מה לדאוג בכלל. לפחות לא אצלנו , בלי עין הרע :lol:

 

צריכת הדלק היא מעט גבוהה.. בממוצע משהו כמו 9-10 קילומטר לליטר.

 

למורה נהיגה ? ממממ רכב נוח ומרווח , אם מדובר בגירסאת הסדאן לא הייתי ממליץ בגלל שהיא בעייתית קצת מבחינת החניות.. אין כל כך שדה ראיה מאחורה , החלון יחסית קטן וגם גבוה.

 

אם מדובר ב5 דלתות , תמתין לתגובות אחרות.

 
 

 

 
 
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לי יש את גרסת ה 5 דלתות. וכמו שאמרו לפני, צריכה הדלק גבוהה יחסית (אם כי לא משמעותית). אבל זה בא מאנשים בעלי התיבה האוטומטית (כמו אנוכי). יכול להיות שהמצב בגרסה הידנית יהיה יותר טוב.

מבחינת אמינות גם אין הרבה מה להגיד - הזמן אומר את שלו. אצלנו המכונית הפגינה אמינות.

מבחינת נוחות - לא תתאכזב. המושבים טובים ותומכים, המרחב הפנימי גדול ויש הרבה מקום אכסון .

×
×
  • תוכן חדש...