Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט אונו שנת 96 1400 הזרקה דלק . בחודש האחרון נתקלתי בבעיות של התנעה , ובעיות של מנוע נכבה במהלך נסיעה כאשר הרכב בסיבובי סרק .(גם כשהוא חם)

אציין שהבעיה הולכת ובאה ולא נמצאת כל הזמן, בימים מסויימים הרכב מניע בנגיעה אחת של סטרטר (גם בבקרים קפואים) ובימים אחרים הרכב פשוט מסרב להניע .

גם הבעיה של רכב נכבה בסיבובי סרק לא קבועה אלא חוזרת והולכת מדי פעם, אני חייב לציין שהרכב עבר טיפול מקיף הוחלפו מצתים, פילטרים, חוטי הצתה, המפלג נבדק ונמצא תקין, הרכב חובר למחשב במוסך בו אני מטפל (לא של פיאט) ולא נמצאה שום בעיה .

אשמח אם מישהו יוכל להעיר את עיני בנושא . תודה .

פורסם

צריך לבדוק את הארקת מחשב ההצתה "דיג'יפלקס" הנמצא מאחורי המצבר וזאת ע"י חיבור אוהמטר בין קוטב המצבר השלילי לבין צלעות המתכת של מחשב ההצתה.

התנגדות תקינה הנה עד 2.5 אוהם ואם הקריאה היא של כמה מאות אוהם אז או שהארקת מחשב ההצתה אינה תקינה או שיש נתק פנימי בתוך מחשב ההצתה עצמו.

בצע (אתה או חשמלאי) את המדידה ועדכן בתוצאות.

דוד ברזילי, שענה לפני, התכוון למגע רופף של חיישן נמ"ע וסל"ד הנמצא בבית תיבת ההילוכים בערך מתחת למצבר

וגם זה עלול להיות הגורם לתופעה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אכן, כפי שחברי ציינו מקודם, ניתן לבצע הארקה נוספת למחשב ניהול המנוע על החוט המקורי, לחבר במקביל חוט, להלחים, ולעגנו בנקודת מינוס אחרת ראויה.

 

במקביל, לבדוק את החיישן ומגעיו.

 

יתכנו בעיות נוספות ו/או אחרות, יש , כדאי, להתחיל בבחינת והתייחסות לאלה, כתחילה.

 

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

×
×
  • תוכן חדש...